Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Sto Kemo yebe Peteva. Kemo jedini ima muda od ovih svih novinara 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Meni zao Peteva koliko lik ne zna sta prica
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ahmetovic: "Navijaci zakazali veceras, nisu ispunili tribine" (ni rijeci kako je reprezentacija lose odigrala)
Dzeko: "Nadam se da cemo nauciti nesto iz poraza" (nismo naucili nista iz prethodnih 356 poraza ali iz ovog hocemo)
Dzeko: "Zabili nam gol iz jedne sanse" (ne-sreca je kriva)
nema vise ni samokritike, apatija se uvukla u svaku poru drustva u ovoj nakaradnoj drzavi
Dzeko: "Nadam se da cemo nauciti nesto iz poraza" (nismo naucili nista iz prethodnih 356 poraza ali iz ovog hocemo)
nema vise ni samokritike, apatija se uvukla u svaku poru drustva u ovoj nakaradnoj drzavi
Don't believe the hype.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al imaju nam igraci dobar CV vani, ne treba nista eksperimentirat ni mijenjat. Bice ovo dobro
krv ti *ebem, Gruziji se gol ne moze dat

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Super, više prostora za Demirovića da pokaže šta zna. A i jes' nam pokazao u pm.celikmilan je napisao/la: ↑25 mar 2022, 23:03Nema se ovdje nešto puno komentarisati, bar ne od mene. Siguran sam da stručnjaci mogu dosta da kažu ali mislim da su dovoljne sljedeće 3 riječi: dvojica čuvaju Džeku.
Moj Hajvanlo, Bilbija ti se smije.
Bukvalno evo dvije godine govori iste recenice.Nismo imali srece i nadam se da cemo nesto nauciti iz ovog poraza.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2022, 23:05Ahmetovic: "Navijaci zakazali veceras, nisu ispunili tribine" (ni rijeci kako je reprezentacija lose odigrala)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sutili ste kad su se gradili temelji ove sramote, nemate se sad sta pravo zaliti. Vico i Petev nista nisu pogorsali, ovo sranje su zatekli i vi to dobro znate. Nek su vam glupi Mesa i mamlaz iz Zavidovica heroji.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Yebo nas je Elvedin Begic za sva vremena
on je i doveo onog Dodikovog potrčka u NS i ovo sad je samo završna faza pada. Neka se niko ne cudi ovom cirkusu.
Vratili smo se u vrijeme Ušanovića, Dominkovića i te ekipe.

Vratili smo se u vrijeme Ušanovića, Dominkovića i te ekipe.
Nabijem na qurac ove sve igrace, kad se uopste i odazivaju na pozive ovih kriminalaca. Utakmicu nisam ni gledao, niti cu. Sve dok je vico i domaci izdajnici tu, mene nece vidjeti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Al Pravilnika kako se gubi hahahaha yebo mu mater ko ga prvi "metnu" na gol...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A gledo si za vrijeme Begica i slicnih 
E moji baustelci, tesko vama s takvim glavama (velikim i praznim, ni zuba ni pameti).

E moji baustelci, tesko vama s takvim glavama (velikim i praznim, ni zuba ni pameti).
-
- Kontakt:
Mijenjati selektora dok je vakta i pred pocetkom ozbiljnih utakmica ...
Uvijek sam bio neutralan po pitanju selektora. Bugarin nije bio nivo za iskorak, al sam laik i ne pisem iz hira ZA ili PROTIV, jer sam navijac ovog ili onog pojedinca, kluba, .... Misljenje imam na osnovu provedenog vremena i rezultata.
Sve sto mogu reci, ima hrpa primjera i slabijih ekipa od nase, a koje nesto igraju, urade, prica se o njima, ...
Od Prosineckog do danas, meni samo utakmica protiv Svi ili Aus da smo podsjecali na neko proslo vrijeme. Bilo je dobrih trenutaka, al ocajna konstanta. Odnosno, nema je. A, to je selektorov posao, bez obzira na kadar i formu.
A, kako se baviti naprednim segmentima nogometa, kada se u 2022 bavimo menadzerskim pozivima ...
Uvijek sam bio neutralan po pitanju selektora. Bugarin nije bio nivo za iskorak, al sam laik i ne pisem iz hira ZA ili PROTIV, jer sam navijac ovog ili onog pojedinca, kluba, .... Misljenje imam na osnovu provedenog vremena i rezultata.
Sve sto mogu reci, ima hrpa primjera i slabijih ekipa od nase, a koje nesto igraju, urade, prica se o njima, ...
Od Prosineckog do danas, meni samo utakmica protiv Svi ili Aus da smo podsjecali na neko proslo vrijeme. Bilo je dobrih trenutaka, al ocajna konstanta. Odnosno, nema je. A, to je selektorov posao, bez obzira na kadar i formu.
A, kako se baviti naprednim segmentima nogometa, kada se u 2022 bavimo menadzerskim pozivima ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da se ovog momenta uozbiljimo, treba nam bar 10 godina da postanemo evropski prosjek. Nase generacije nece to docekati, osudjeni smo na ovo ili cak na gore.
Nisam, samo govorim istinu gospodi iz Gelsekirchena.

Na stranu poraz i kurcobolja, al' nije bio offside 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Dijamant me malo razocarao ovom izjavom.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nije ni cudo sto su ga navijaci Levskog skidali drugi dan nakon sto je postao trener.Prevara zesca.Prvi sam ga branio,al lik je stvarno teska neznalica.Da su dali nekom s foruma,ja mislim da bi bolje organizovao utakmicu veceras.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kaže se Gelsenkirchen, Gerro.KSG je napisao/la: ↑25 mar 2022, 23:12Nisam, samo govorim istinu gospodi iz Gelsekirchena.![]()