ne budalite, hurem ne gleda neke kvalifikacione a da gleda prijateljske koje ne dozivljava ozbiljno...
ukrajinu i gruziju on ne broji u tutine poraze:-)
ovih dana su takmicenja iz islamske vjeronauke i mektebske nastave, bice da je plaho zauzet i ne prati sport:-)
ne budalite, hurem ne gleda neke kvalifikacione a da gleda prijateljske koje ne dozivljava ozbiljno...
ukrajinu i gruziju on ne broji u tutine poraze:-)
ovih dana su takmicenja iz islamske vjeronauke i mektebske nastave, bice da je plaho zauzet i ne prati sport:-)
Hurem efendija?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Burger, pomfriti i kola. Kakva ka.rina od čovjeka i igrača.
Dođe u Inter i ljudi izvise titulu, klasa.
Može ostati, ali apsolutno ne smije biti kapiten.
Od kada je on kapiten, mislim da mi nismo doslovno nijednom preokrenuli rezultat. Kada brod počinje da tone, on prvi bježi. Činjenica. Pogledaj utakmicu protiv Irske u Dublinu ili Sjeverne Irske na Grbavici.
dzeko se nece oprostiti od repke sve dok moze hodati:-)
kakav izlet i prilika za bijeg od kluba i porodice, neprocjenjivo...
ne znam samo kako ga treneri u klubovima nisu provalili, nikada ga ne trebaju u zadnjoj pred okupljanje stavljati u prvih 11, covjek je u glavi vec u sarajevu.
dzeko se nece oprostiti od repke sve dok moze hodati:-)
kakav izlet i prilika za bijeg od kluba i porodice, neprocjenjivo...
ne znam samo kako ga treneri u klubovima nisu provalili, nikada ga ne trebaju u zadnjoj pred okupljanje stavljati u prvih 11, covjek je u glavi vec u sarajevu.
Kaze Seha „iduci sto nesto skrivi on licno ga tjera“.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Dzeko sta je uradio za reprezentaciju uradio je, njegove zadnje vrhunske utakmice su bili protiv Francuske. On sve sam vidi da ovo nema više smisla, jedino kada dolazi na odmor kada su reprezentativne utakmice.