Sto losiji to veca sansa da Mick ode sto prije u Ferrari
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Formula 1
evo i vozaci nakon trke pricaju koliko sad vise uzivaju i koliko je lakse pratiti bolide 
Don't believe the hype.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Lekleru mozda oduzmu najbrži krug jer ga je postavio pod žutim zastavama
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Forca Ferrari, dolicno 2 I 3 mjesto,samo nastaviti sa podijumima, kako kuka placpicka Verstapenis zbog YF a on nadoknafio 2.5 sec kod virtual sc.kakav prgavac ali odlican vozac.
Ferrari je ipak stepenicu ispod rb zbog top speeda, nadati se da ce to negdje pronaci.Al sreca pa nije puno ovakvih staza gdje je to od krucijalne vaznosti.
Ferrari je ipak stepenicu ispod rb zbog top speeda, nadati se da ce to negdje pronaci.Al sreca pa nije puno ovakvih staza gdje je to od krucijalne vaznosti.
VOLIM BAYERN
Mick nema ni gram očevog vozačkog talenta i nema teorije da će ikad voziti za Ferrari.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Zato sto je VSC. Imas deltu koju moras pratiti i negdje mozes usporit negdje mozes ubrzat. Ako te u losem trenutku uhvate zelene zastave mozes izgubit dosta prednosti. Desilo se isto maxu u brazilu ako se dobro sjecam
Nam može voziti ako Ferrari napravi dominaciju, pa da ima ulogu Barrichella, nije on toliko loš, ali McLaren ili Reno je njemu Max domet.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Hamo je sad veliki musterija Ferrariju,ako Sainz podbaci nikad se ne zna mozda 8 titulu napadne sa Ferrarijem 

VOLIM BAYERN
Ma sumnjam da će ikad biti nivo da vozi Ferrari, ništa posebno dosad nije pokazao u karijeri.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ako bi Ferrari trazio novoga Barichela ,najbolju opciju vec imaju u timu Giovinazi, za to perfekten,Mick mislim da nema sanse.
VOLIM BAYERN
To je vrlo moguće, jer osvojiti 8 u Ferrariju, pričati da mu je san oduvijek bio da vozi za ekipu iz Maranella, odavanje počasti Michaelu, već viđeni cringe, ne bih volio da se to desi, radije ću gledati Max vs Lec, o tome se pričalo prije par godina, evo sad se obistinilo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
A šta je tačno trebao pokazati dosad? Osvojio F3, F2 i ima tek jednu sezonu u F1 sa najgorim bolidom u 21. stoljeću gdje je redovno tukao kolegu.
Zadnja izmjena: Finn, dana/u 27 mar 2022, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Lecler je previše fin momak. Mora biti džukac i malo prljaviji
ako misli dobijati duele protiv Maxa.
Max je danas uzeo pobjedu upravo na to. Drskost, bezobrazluk, kukanje, na foru, drž nedaj i sve to u mixu dovede do prvog mjesta.
Sainz je taman toliko dobar da bude drugi vozac, nikako prvi
kao što je Botas godinama bio tihi bespogovorni jirget Hamiltonu 
Max je danas uzeo pobjedu upravo na to. Drskost, bezobrazluk, kukanje, na foru, drž nedaj i sve to u mixu dovede do prvog mjesta.
Sainz je taman toliko dobar da bude drugi vozac, nikako prvi
Navijaci Ferarija ni u snovima nisu mogli ocekivati ovakav pocetak sezone, medjutim opet sam nekako njaaaah, krivo mi je zbog 2. mjesta samo zato jer je bilo ovoliko blizu. 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa Ferrari ako misli nesto uraditi, mora sada osvajati sto vise bodova. Jer i mislio sam da ce RB i Mercedes imati problema na pocetku. Doduse RB izgleda odlicno, ali se Mercedes pati. Kasnije kad ovi krenu razvijati bolid bit ce im sve teze i teze.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ova ce sezona dati dosta odgovora o Micku, ima bolid.
Ja navijacki to malo prognoziram, tj. zelim.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
A Ferrari kao nece?Bundesliga je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:40Pa Ferrari ako misli nesto uraditi, mora sada osvajati sto vise bodova. Jer i mislio sam da ce RB i Mercedes imati problema na pocetku. Doduse RB izgleda odlicno, ali se Mercedes pati. Kasnije kad ovi krenu razvijati bolid bit ce im sve teze i teze.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ova da, vidimo po Magnussenu da se može. Ali suditi nešto po ovome do sada je besmisleno.forgempp je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:41Ova ce sezona dati dosta odgovora o Micku, ima bolid.
Ja navijacki to malo prognoziram, tj. zelim.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Treba biti realan. Ferrari nema ljudstvo na nivou RB-a i Mercedesa. Pogotovo RB-a. Zato trebaju sada sto vise pobjeda uzeti.Harika je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:42A Ferrari kao nece?Bundesliga je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:40Pa Ferrari ako misli nesto uraditi, mora sada osvajati sto vise bodova. Jer i mislio sam da ce RB i Mercedes imati problema na pocetku. Doduse RB izgleda odlicno, ali se Mercedes pati. Kasnije kad ovi krenu razvijati bolid bit ce im sve teze i teze.
I am not yet born; O hear me.
Ne može trenutni Mick do Ferrarija, ovaj Haas mu je trenutno veoma dobar test, jer timski kolega Magnussen bilježi opet bodove i pri tome pokazuje da bolid može.
Žao mi što Yuki danas nije odradio trku, mislim da bi se borio za poene.
Kako se približio za preticanje i strpljenje u istom
Žao mi što Yuki danas nije odradio trku, mislim da bi se borio za poene.
Kako se približio za preticanje i strpljenje u istom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.