Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
Jest i ovo palo qrcu za usi.
Jel realno ovo, nekako mi previse teatralno izgledala ova šljaga.
Ako jest drago mi je sto je neko ovog rasistu opalio preko usta.
Ako jest drago mi je sto je neko ovog rasistu opalio preko usta.
Koji cuck je ovaj Will Smith, ova mu se **** sa prijateljima od sina a on plesku pukne voditelju uzivo na glupu salu 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Pored život Denzela oni daju oskar Smithu.
Chris nekad zna pretjerati sa šalama i nebitno jel' fake ili ne davno je zaslužio šamar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Inače Will imao granicu kroz karijeru u svojim šalama 
Mislim јebe mi se za Rocka, al ne mogu licemjerja. Još ga kamera uhvatila kako se smije toj šali i tek nakon što je pogledao facu žene odjednom postao zaјeban
Mislim јebe mi se za Rocka, al ne mogu licemjerja. Još ga kamera uhvatila kako se smije toj šali i tek nakon što je pogledao facu žene odjednom postao zaјeban
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma ovo je čisti fake.
Ne vjerujem nešto jer je i Chris postao ozbiljan kad je skontao da se ovaj ne zajebava.
Lako god, da se ovo nije desilo o Oscarima danas niko ne bi pričao
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da je fake ne bi na američkom feedu odmah gasili zvuk, vidi se da su to napravili u panici. Čak ni ljudima prisutnim tamo nije bilo skroz jasno jel riječ o nekom skeču ili je Will ozbiljan.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Malo je ogavnijih i iritantnijih likova u Hollywoodu od Will Smitha. Svaka čast Chris Rocku pa je uspio ostati pribran.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Chris Rock makes joke about Will Smith’s wife: Will Smith bitch slaps him on the face
Will Smith’s wife cheats on him: Will Smith cries and apologizes to her on tv.
Will Smith’s wife cheats on him: Will Smith cries and apologizes to her on tv.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Debilcina licemjerna.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Naravno da je namjesteno. Ali kvalitetno namjesteno da se moras zamisliti.
Da se nije ovo desilo niko živ ne bi ni znao da je oskar ili ne bi ni dan komentarisali isti.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sreća pa je Will Smith crnac. Mogu misliti kakva bi havarija nastala da je bijelac ovo uradio.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Al zamisli dobit oskara za ulogu oca sestri williams

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sljedeći za ulogu Srđana
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Ovo sam prestao pratiti zadnjih 5-6 godina.
nadam se da je Rockov honorar vrijedan ovog izbijanja iz baglama
prva dva puta kad pogledas je awkvard af. ali treci put sam se odvalio smijat jer je Chris morao ostati pribran i cool, pa mu nije jbao mater ludjacku...ako ne i izazvao tucu pa makar jos vise fasovao. to su neki prvi odbrambemi instinkti.
wilcugu je trebalo uhapsit ili izbacit iz sale. ali vjerovatno je i murija kontala da je sve scripted. jbala te Jada, trpo je svak ko je htio, od Tupaca pa nadalje... u svako slucaju, mislim da willa vise necemo gledati u nominacijama
trebao je davno dobit oskara, ali Holivud opet pribjegava retroaktivnom vadjenju, pa mu daju nagradu za ulogu hebenog oca sestara willaims. isto kao sto je i Leo ranije zasluzio.
prva dva puta kad pogledas je awkvard af. ali treci put sam se odvalio smijat jer je Chris morao ostati pribran i cool, pa mu nije jbao mater ludjacku...ako ne i izazvao tucu pa makar jos vise fasovao. to su neki prvi odbrambemi instinkti.
wilcugu je trebalo uhapsit ili izbacit iz sale. ali vjerovatno je i murija kontala da je sve scripted. jbala te Jada, trpo je svak ko je htio, od Tupaca pa nadalje... u svako slucaju, mislim da willa vise necemo gledati u nominacijama
trebao je davno dobit oskara, ali Holivud opet pribjegava retroaktivnom vadjenju, pa mu daju nagradu za ulogu hebenog oca sestara willaims. isto kao sto je i Leo ranije zasluzio.
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 28 mar 2022, 12:47, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 120 gostiju.