Ne znaš ni ti šta si napisaoPitar6785 je napisao/la: ↑27 mar 2022, 17:05Nemoguceje da drzava ima 100 m € godisnji budzet a da se utakmice prenose sa 2 kamere.
Sramota je da Mihajlovic Marijana( nista extra ima znanje al mu je glas hrapav) nemoze 24 m km budzet (tv prava) da dovuce da vodi prenos derbija kola i A reprezentaciju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Svi komentatori osim Vedada su parmaci na areni da se to rascisti a nije ni on Loncarevic sa SK-a. Najbolji komentatori su bili kad je BHT prenosio repku prije 10ak godina - Kristic, Spaho, onda Mijajlovic pa cak i Hadzic nije toliko loš. A ovi sto na areni prenose odron teski haj sto ih je tesko slusat nego ne znaju ni sastave dobro. Komentator mora znat bar prvu postavu i klupu i imat glas koji je lako za slušat a ne ovi sto disu u mikrofon i imaju govorne mane.
Baho je jos na sve to i peh, ispali bi iz lige kad bi nam on utakmice komentarisao.
You are someone else I am still right here
Iako svi od navedenih imaju svoje mane, za ove danasnje isprdke su majstori svog zanata i apsolutno je opravdano zaliti za njimaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑27 mar 2022, 18:31Svi komentatori osim Vedada su parmaci na areni da se to rascisti a nije ni on Loncarevic sa SK-a. Najbolji komentatori su bili kad je BHT prenosio repku prije 10ak godina - Kristic, Spaho, onda Mijajlovic pa cak i Hadzic nije toliko loš. A ovi sto na areni prenose odron teski haj sto ih je tesko slusat nego ne znaju ni sastave dobro. Komentator mora znat bar prvu postavu i klupu i imat glas koji je lako za slušat a ne ovi sto disu u mikrofon i imaju govorne mane.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sjeća li se neko Vicka Jovice kad je s Priganicom komentarisao kečere na Hayatu 
Spaho, Kristić, pa jedno 5 praznih mjesta
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
.– Iskreno, bilo je ponuda. Dobrih ponuda, koje se u mojim godinama ne odbijaju, ali ja sam želio kući. Dosta mi bilo Evrope. Vuklo me srce na Koševo. Znate ko je “krivac?”. Alen Škoro! On me nazvao i pitao o mojim planovima. Rekao sam Alene, želim da me, barem upola ljudi pamte kao tebe. I onda sam razgovarao s predsjednikom Ismirom Mirvićem. Vrlo kratko. Osvojio me vizijom i količinom ljubavi i ogromne želje da uradimo veliku stvar za Sarajevo. Saslušao sam ga, on me gledao i čekao moju reakciju.
Škoro "završio" Suljica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Asmir Suljić je najzvučnije ime zimskog prijelaznog roka u Premijer ligi.
U razgovoru s novinarom portala **** najbrži igrač u BiH otkrio je neke javnosti nepoznate detalje.
O Želji…
– Prije nego ću proći “probu” u Sarajevu, nekoliko sam dana proveo na pripremama sa Željom. Oni su se pripremali u Fojnici. Ljeto, a teren tvrd, nigdje travke… Bilo je tridesetak igrača. Nismo se dogovorili i ja dođem u Sarajevo. To je, pokazat će se bio moj potez karijere. Ja sam iz kantonalne, iz Butmira, dakle, iz zadnje lige došao u naš najbolji klub- prisjeća se Suljić.
Još je zanimljiviji njegov povratak na Koševo.
– Iskreno, bilo je ponuda. Dobrih ponuda, koje se u mojim godinama ne odbijaju, ali ja sam želio kući. Dosta mi bilo Evrope. Vuklo me srce na Koševo. Znate ko je “krivac?”. Alen Škoro! On me nazvao i pitao o mojim planovima. Rekao sam Alene, želim da me, barem upola ljudi pamte kao tebe. I onda sam razgovarao s predsjednikom Ismirom Mirvićem. Vrlo kratko. Osvojio me vizijom i količinom ljubavi i ogromne želje da uradimo veliku stvar za Sarajevo. Saslušao sam ga, on me gledao i čekao moju reakciju.
Rekao sam jednu rečenicu i sve završili. Predsjedniče, da me sada zove Bešiktaš ja bih izabrao Sarajevo!- otkriva Asmir.
U svim utakmicama koje je igrao bio je među najboljim u bordo dresu. Hvali navijače, trenere, upravu, saigrače…
O Rifetu Kapiću kaže.
“Vi sigurno znate kakav je Riki Kapić igrač. Ma igračina. A ne znate kako pjeva. Ma, za deset! Rekao sam mu da ne brine za karijeru. Može se proslaviti i kao pjevač- hvali Asko saigrača i prijatelja.
O Varešanovićima.
“Što ti je život i fudbal. Moj trener, kojem jako puno dugujem, moj fudbalski otac je Mirza Varešanović. Mirza mi je dao šansu, forsirao me, hrabrio, savjetovao… Baš kao otac se ponašao prema meni. I evo sad je moj saigrač i prijatelj Dal Varešanović. Igra odlično, biće sve bolji. Pred njim je lijepa perspektiva. I Mak je odličan momak i igrač- u superlativima govori Suljić za Varešanoviće."
U razgovoru s novinarom portala **** najbrži igrač u BiH otkrio je neke javnosti nepoznate detalje.
O Želji…
– Prije nego ću proći “probu” u Sarajevu, nekoliko sam dana proveo na pripremama sa Željom. Oni su se pripremali u Fojnici. Ljeto, a teren tvrd, nigdje travke… Bilo je tridesetak igrača. Nismo se dogovorili i ja dođem u Sarajevo. To je, pokazat će se bio moj potez karijere. Ja sam iz kantonalne, iz Butmira, dakle, iz zadnje lige došao u naš najbolji klub- prisjeća se Suljić.
Još je zanimljiviji njegov povratak na Koševo.
– Iskreno, bilo je ponuda. Dobrih ponuda, koje se u mojim godinama ne odbijaju, ali ja sam želio kući. Dosta mi bilo Evrope. Vuklo me srce na Koševo. Znate ko je “krivac?”. Alen Škoro! On me nazvao i pitao o mojim planovima. Rekao sam Alene, želim da me, barem upola ljudi pamte kao tebe. I onda sam razgovarao s predsjednikom Ismirom Mirvićem. Vrlo kratko. Osvojio me vizijom i količinom ljubavi i ogromne želje da uradimo veliku stvar za Sarajevo. Saslušao sam ga, on me gledao i čekao moju reakciju.
Rekao sam jednu rečenicu i sve završili. Predsjedniče, da me sada zove Bešiktaš ja bih izabrao Sarajevo!- otkriva Asmir.
U svim utakmicama koje je igrao bio je među najboljim u bordo dresu. Hvali navijače, trenere, upravu, saigrače…
O Rifetu Kapiću kaže.
“Vi sigurno znate kakav je Riki Kapić igrač. Ma igračina. A ne znate kako pjeva. Ma, za deset! Rekao sam mu da ne brine za karijeru. Može se proslaviti i kao pjevač- hvali Asko saigrača i prijatelja.
O Varešanovićima.
“Što ti je život i fudbal. Moj trener, kojem jako puno dugujem, moj fudbalski otac je Mirza Varešanović. Mirza mi je dao šansu, forsirao me, hrabrio, savjetovao… Baš kao otac se ponašao prema meni. I evo sad je moj saigrač i prijatelj Dal Varešanović. Igra odlično, biće sve bolji. Pred njim je lijepa perspektiva. I Mak je odličan momak i igrač- u superlativima govori Suljić za Varešanoviće."
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Prvi igrac nakon puno vremena da nesto kaze u intervjuu. A ne ono "cast mi je ponovo igrati u Sarajevu", "nijednog saigraca ne bih izdvajao svi su super momci", i slicne nebuloze
samo da Evropu izborimo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sunday Adetunji 
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ima li nekih novih igraca da su u razgovorima ili razmatranju za ljeto? 
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- ElCartel11
- Kontakt:
**** majku kako se dani vuku kad je ova kurc.eva pauza za repke. Ovo treba zabraniti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Spominju se najvise povratak Tatara i onaj kipranin , eh sad koliko ima istine..
I da li to ulazimo u najljepši dio sezone - hajcanje oko pojačanja.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nema od Kipranina ništa, to je šuplja. Kao ni od Tatara.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, teamnorth1989, ŠTA_JE i 47 gostiju.