NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Dabogda im za lijeka trebalo svima, umirali u najgorim mukama. Ovo sto je sad u GV sa ovim bolesnikom na celu, je najgori sloj drustva.
Proci ce i ovo, al treba zapisat za sve buduce generacije ko su bili i sta su radili. Nek ih se stide vlastita djeca i potomci.
Proci ce i ovo, al treba zapisat za sve buduce generacije ko su bili i sta su radili. Nek ih se stide vlastita djeca i potomci.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Nema ovdje mentaliteta da se klubu daje i pomaže i to je to.samoposteno je napisao/la: ↑28 mar 2022, 10:55
Mi kao grad ne zaluzujemo klub ni u kantonalnoj a ne u premijer ligi povraca mi se kad vidim da smo ka.rina od navijaca.....Zenico stidi se![]()
A mentalitet se malo teže izgrađuje ..
Morate malo i realni bit, vidite da cijene rastu nenormalno, od goriva pa nadalje. 5KM nekadasnjih je 10KM sada. Nesigurnost velika vlada. Treca smo liga u drzaviu kojoj se igra jedan od najnekvalitetnijih fudbala na svijetu. Tribina zatvorena, rezultatski utakmica nebitna, protivnik ni po cemu pirmamljv. Da je neki drugi klub u ovoj poziciji, davno bi se ugasio. A mi hvala Bogu imamo 100tinjak ovih bolesnika koji ce uvijek dolaziti i pomagati,i hvala Bogu pa nas ima. Bice vise, kad bude bolje. Treba bit strpljiv i realan.
Moramo pokusati dici sve na visi nivo od promocije fan shopa, 12 igrac, marketinga kompletnog, a ovo oko prodaje karta ce se podici na visi nivo kad budemo 1. na tabeli i pokusali uci u visi rang, ipak smo mi 3. Liga a 5. na tabeli i to utice na prodaju priznali vi ili ne.Ne mozemo se ni ovde puno zadrzavati u ovoj ligi jer nemas od cega vracati dugovanja kako si planirao a prihodi od ulaznica ti pokriju samo gorivo za gostovanje sada.Ako ces ti imat vise sponzora, clanova i tri puta vise gledalaca u 2. Ligi zasto ne ulaziti i vracati dugove iz 2. Lige ne mora se odmah ulazit u Prmeier ligu.
Ma nema sanse, sve dok je ovakav odnos grada, 1FL se ne moze izgurati. Sponzorstvo i ulaznice bi morale skociti za 100% i opet bi veliki upitnik bio, da li bi mogao pokriti tekuce poslovanje. Recimo da navuces dodatnih 150k kroz ulaznice i sponzore, samo na igrace moras trositi 200k vise nego sad, minimum, a i dalje imas blokirane racune. Nema logike i nece biti vise ljudi protiv buducnosti iz banovica nego protiv moscanice. Ne treba ni pomisljati na visi rang, dok se ne naplati tuzba i dok grad ne krene redovno uplacivati novac od kirija. Onda bi se dalo razmisljati i kalkulisati kad bi se moglo uci u visi rang.Celicni je napisao/la: ↑28 mar 2022, 14:16Moramo pokusati dici sve na visi nivo od promocije fan shopa, 12 igrac, marketinga kompletnog, a ovo oko prodaje karta ce se podici na visi nivo kad budemo 1. na tabeli i pokusali uci u visi rang, ipak smo mi 3. Liga a 5. na tabeli i to utice na prodaju priznali vi ili ne.Ne mozemo se ni ovde puno zadrzavati u ovoj ligi jer nemas od cega vracati dugovanja kako si planirao a prihodi od ulaznica ti pokriju samo gorivo za gostovanje sada.Ako ces ti imat vise sponzora, clanova i tri puta vise gledalaca u 2. Ligi zasto ne ulaziti i vracati dugove iz 2. Lige ne mora se odmah ulazit u Prmeier ligu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo je napisao/la: ↑28 mar 2022, 15:54Ma nema sanse, sve dok je ovakav odnos grada, 1FL se ne moze izgurati. Sponzorstvo i ulaznice bi morale skociti za 100% i opet bi veliki upitnik bio, da li bi mogao pokriti tekuce poslovanje. Recimo da navuces dodatnih 150k kroz ulaznice i sponzore, samo na igrace moras trositi 200k vise nego sad, minimum, a i dalje imas blokirane racune. Nema logike i nece biti vise ljudi protiv buducnosti iz banovica nego protiv moscanice. Ne treba ni pomisljati na visi rang, dok se ne naplati tuzba i dok grad ne krene redovno uplacivati novac od kirija. Onda bi se dalo razmisljati i kalkulisati kad bi se moglo uci u visi rang.Celicni je napisao/la: ↑28 mar 2022, 14:16Moramo pokusati dici sve na visi nivo od promocije fan shopa, 12 igrac, marketinga kompletnog, a ovo oko prodaje karta ce se podici na visi nivo kad budemo 1. na tabeli i pokusali uci u visi rang, ipak smo mi 3. Liga a 5. na tabeli i to utice na prodaju priznali vi ili ne.Ne mozemo se ni ovde puno zadrzavati u ovoj ligi jer nemas od cega vracati dugovanja kako si planirao a prihodi od ulaznica ti pokriju samo gorivo za gostovanje sada.Ako ces ti imat vise sponzora, clanova i tri puta vise gledalaca u 2. Ligi zasto ne ulaziti i vracati dugove iz 2. Lige ne mora se odmah ulazit u Prmeier ligu.
Svake godine ces gubit interes jer igras bez ikakve ambicije, a novac od grada zaboravi barem za sada, od toga nema nista dok ovaj ne ode, uvjek imas rupu u zakonu pa evo vidis da je i ovde nasao.Mislis da ce ti se neko od talenata koji iole znaju igrat zadrzat se u Čeliku par godina ? Njima godine idu hoce da igraju na vecem nivou.Neka im neko ponudi ugovor iz 2. FL pa ces vidjet kolko voli Čelik.Iza svega stoji novac.
- samoposteno
- Kontakt:
A svi se busaju u prsa vole Celik komentarisu seru samo pa ovo 100 karti je kupilo max 40 ljudi gdje su ostali svi se kao boje Fude pa nesmiju cak i dijaspora izvlaka da te bog sacuva....treba velikim slovima na bilinom napisat da ovaj klub voli 300 ljudi a ostali simpatizeri su ka.rine zajedno sa fudom i ovima u gv sve goli k.uracConvicts1988 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 13:46Nema ovdje mentaliteta da se klubu daje i pomaže i to je to.samoposteno je napisao/la: ↑28 mar 2022, 10:55
Mi kao grad ne zaluzujemo klub ni u kantonalnoj a ne u premijer ligi povraca mi se kad vidim da smo ka.rina od navijaca.....Zenico stidi se![]()
A mentalitet se malo teže izgrađuje ..
-
- Kontakt:
Ova uprava jednostavno nema podrsku "obicnih" simpatizera i red je da se pocnu traziti neka nova rjesenja.Momcima svaka cast na borbi,spasili ste klub,ali budite iskreni i prema sebi i prema nama da nemate kapacitete za nesto vise.samoposteno je napisao/la: ↑28 mar 2022, 10:55
100 ljudi ukupno kupi kartu
300 i kusur clanova,od cega su 90% oni sami sa svojim ljudima,familijom,itd...
Ne mozete donijeti marke u klub,tako da osim par onih oprosta dugovanja,na drugarskoj i ulica osnovi,niste nista uradili.(ne mozete 5 bilborda na zapadu popuniti)
Rezultati,o tome necu pricati....
Drug 20 godina nas handrila politika mislim da mozemo se strpiti koji godinuibrahimafelaj je napisao/la: ↑28 mar 2022, 17:58Ova uprava jednostavno nema podrsku "obicnih" simpatizera i red je da se pocnu traziti neka nova rjesenja.Momcima svaka cast na borbi,spasili ste klub,ali budite iskreni i prema sebi i prema nama da nemate kapacitete za nesto vise.samoposteno je napisao/la: ↑28 mar 2022, 10:55
Ne mozete donijeti marke u klub,tako da osim par onih oprosta dugovanja,na drugarskoj i ulica osnovi,niste nista uradili.(ne mozete 5 bilborda na zapadu popuniti)
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Ovim tempom,nikad mi nista docekati necemo,a vi i dalje zivite u nekim oblacima.HarisZe je napisao/la: ↑28 mar 2022, 18:07Drug 20 godina nas handrila politika mislim da mozemo se strpiti koji godinuibrahimafelaj je napisao/la: ↑28 mar 2022, 17:58Ova uprava jednostavno nema podrsku "obicnih" simpatizera i red je da se pocnu traziti neka nova rjesenja.Momcima svaka cast na borbi,spasili ste klub,ali budite iskreni i prema sebi i prema nama da nemate kapacitete za nesto vise.samoposteno je napisao/la: ↑28 mar 2022, 10:55
Trebaju nam sposobni ljudi koji mogu namaketi pare i moramo se okrenuti trazenju tih ljudi,jer ovako ne ide i sve ce gore biti.
Pa Sarajevo je sa 10 miliona budjeta trece u ovoj saban ligi,uz sve pogurance sudija i koga sve ne.
Celik da nema dugova,evo zamisli da ih vise nemamo,koliko moze imati budjet?
Cemu da se nadamo ikad?
- samoposteno
- Kontakt:
Momci rade vise nego dobro a to sto u nasem gradu zive obicne k.urcine to je druga stvar zajedno sa dijasporom ...sta sad treba opet dat da se smradovi od politicara igraju sa klubom ovi momci ako napuste klub ja prvi vise nikaf marke necu pomoc pa makar se odma ugasili....ako ovi momci nisu zasluzili podrsku obicnih simpatizera onda nam ovaj klub i ne trebaibrahimafelaj je napisao/la: ↑28 mar 2022, 17:58Ova uprava jednostavno nema podrsku "obicnih" simpatizera i red je da se pocnu traziti neka nova rjesenja.Momcima svaka cast na borbi,spasili ste klub,ali budite iskreni i prema sebi i prema nama da nemate kapacitete za nesto vise.samoposteno je napisao/la: ↑28 mar 2022, 10:55
Re: NK Čelik Zenica
Sposobne ljude? Mislis na Nuhagica pekara, Dj Islamovic ili mozda zalizani poslasticar, ili brada Omic.
Sposobni ljudi neka se uclane u klub, neka se kandiduju, iznesu viziju i program rada i eto im prilike.
Vise nikad u ruke smrdama poput migranta iz Vakufa i hadzijama iz skolske ulice
Sposobni ljudi neka se uclane u klub, neka se kandiduju, iznesu viziju i program rada i eto im prilike.
moSa likCe
-
- Kontakt:
Sta znaci to rade vise nego dobro?samoposteno je napisao/la: ↑28 mar 2022, 18:18Momci rade vise nego dobro a to sto u nasem gradu zive obicne k.urcine to je druga stvar zajedno sa dijasporom ...sta sad treba opet dat da se smradovi od politicara igraju sa klubom ovi momci ako napuste klub ja prvi vise nikaf marke necu pomoc pa makar se odma ugasili....ako ovi momci nisu zasluzili podrsku obicnih simpatizera onda nam ovaj klub i ne trebaibrahimafelaj je napisao/la: ↑28 mar 2022, 17:58Ova uprava jednostavno nema podrsku "obicnih" simpatizera i red je da se pocnu traziti neka nova rjesenja.Momcima svaka cast na borbi,spasili ste klub,ali budite iskreni i prema sebi i prema nama da nemate kapacitete za nesto vise.samoposteno je napisao/la: ↑28 mar 2022, 10:55
Bil ti sad mogao raditi isti taj posao?(najteza stavka reci par napisanih recenica pred kamerama,svaka dva mjeseca u sredini gdje ne postoje novinari)
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ne mislim na politicare i prestanite spinovati vise prema tome.jagamu je napisao/la: ↑28 mar 2022, 18:30Sposobne ljude? Mislis na Nuhagica pekara, Dj Islamovic ili mozda zalizani poslasticar, ili brada Omic.
Hocemo Steelmana,hocemo advokata koji nas zastupa i takve momke,ovi ne mogu i ne znaju bolje!!!
Zar ti stvarno mislis da momci koji su trenutno u upravi ne suradjuju s ostalim starijim i iskusnijim momcima?
Pomiri se, nema nas pravih navijaca i gotovo.
Pomiri se, nema nas pravih navijaca i gotovo.
-
- Kontakt:
Nemoj bgt.
Nek bude obrnuto,jer ovo uz duzno postovanje ne moze proci u poslovnom svijetu.
Navijaci su navijaci,pregovaraci su pregovaraci.
Jesi li ikad poslao prijedlog poboljsanja klubu ikakav?
Ja jesam nekoliko, i dobijem odgovor za svaki.
Ja jesam nekoliko, i dobijem odgovor za svaki.
Ali ekipa ispunila sve sto je obecala pa cak i dosta stvari mimo toga, nisu obecavali kule i oblake nego postavili realne ciljeve sa akcentom na ekonomsku stabilizaciju.
Ja mislim da utakmica sa Bosnom iz Visokog je nekako promjenila tok svega sto se ove sezone tice, kazna, utakmica bez publike, medije jedva docekale itd itd
To nikako ne mozemo ovoj upravi zamjerit. Da je moglo bolje moglo je a isto tako je moglo i losije. Imali smo peh sa povredema kljucnih igraca. Evo sad smo opet uzeli neki zalet i da 3 zavrsimo ja zadovoljan s obzirom da je prva sezone i ovo gore navedeno.
Ja mislim da utakmica sa Bosnom iz Visokog je nekako promjenila tok svega sto se ove sezone tice, kazna, utakmica bez publike, medije jedva docekale itd itd
To nikako ne mozemo ovoj upravi zamjerit. Da je moglo bolje moglo je a isto tako je moglo i losije. Imali smo peh sa povredema kljucnih igraca. Evo sad smo opet uzeli neki zalet i da 3 zavrsimo ja zadovoljan s obzirom da je prva sezone i ovo gore navedeno.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Jesam maloprije upravo,da nadju sposobne i kompetentne ljude i odma ces vidjet poboljsanje.
To ti je isto da od ove ekipe na terenu,ocekujes da izbori ligu prvaka.Oni se trude,ginu,igraju srcem,zele klubu sve najbolje,ali djaba kad su ograniceni.E tako isto ova uprava.
- samoposteno
- Kontakt:
De nam samo jedno ime koje bi pomoglo oporavku klubaibrahimafelaj je napisao/la: ↑28 mar 2022, 19:02Jesam maloprije upravo,da nadju sposobne i kompetentne ljude i odma ces vidjet poboljsanje.
To ti je isto da od ove ekipe na terenu,ocekujes da izbori ligu prvaka.Oni se trude,ginu,igraju srcem,zele klubu sve najbolje,ali djaba kad su ograniceni.E tako isto ova uprava.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 2 gosta.