NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

zenicanin
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zenicanin » 28 mar 2022, 19:16

Ma ti si burazeru bas ogranicen ako smatras da je to uopste prijedlog. Prijedlog je kad razmislis o nekom nacinu koji bi mogao biti u korist kluba, vjerovatno si zaboravio bit socios modela ( kako ces i znati kad garantujem da nisi clan nikad ni bio). Znaci, predlozis novog sponzora za kontaktiranje, nacin npr. smanjenja troskova omladinske ili seniorske selekcije, poboljsanje prodaje karata ili rada drustvenih mreza...
Padobranac si 1/1, ne praktikujes razmake iza tacki i zareza, moj ti je prijedlog poboljsaj prvo svoj pravopis.

rz88
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la rz88 » 28 mar 2022, 19:24

Treba jak čovjek :lol:
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 28 mar 2022, 19:27

Sacekat cemo dok Abramovic ozdravi, pa poslat upit jel zainteresovan
moSa likCe

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 28 mar 2022, 19:34

Ne treba odmah čovjeka na nož ako napiše i drugačije mišljenje od većine nas... padobranac itd...

Sta god je, činjenica je da nam je oporavak jako daleko...

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 mar 2022, 19:39

Treba vala, 13 godina sam na ovom forumu i znam kakvih je padobranaca bilo s hinjskom pricom. Zna to i iskusnija ekipa ovog foruma.
Konkretno napisi, biti ce sve ok ( evo npr. za Pavleta, je li iko napadao nekoga zbog njega nekog ovdje, nije.. ).

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 28 mar 2022, 19:47

zenicanin je napisao/la:
28 mar 2022, 19:39
Treba vala, 13 godina sam na ovom forumu i znam kakvih je padobranaca bilo s hinjskom pricom. Zna to i iskusnija ekipa ovog foruma.
Konkretno napisi, biti ce sve ok ( evo npr. za Pavleta, je li iko napadao nekoga zbog njega nekog ovdje, nije.. ).
Napadalo se ovdje i one koji su protiv turcina pisali.
Naravno da ne poredim nekoga ko je tu uvijek bio za klub i ono tursko pasce, samo kazem kako je bilo.
Znam ja ljudi da vjerovatno nema tih budala koji bi ulagali i trosili vrijeme na Celik, ali moramo traziti do zadnjeg atoma snage, jer ovako mi nista necemo napraviti dok smo zivi, a tu uopste nije bitno imamo li dugova, ili nemamo. Cinjenica je da para ovim tempom nikad necemo imati, a sa tim i rezultata.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 28 mar 2022, 20:09

Izjavis treba dovesti nekog drugog, da cujemo koga, sta, hoces ti pomoci u tom procesu pronalazenja "investitora".

Kazes ova uprava nesposobna namaketi novac. Sa ovom recenicom sve si mi rekao, da si procitao finansijski izvjestaj za proslu godinu ne bi tako govorio. Momci su napravili budjet koji imaju neke ekipe u pl i to sa 0 KM od grada i dodaj tome sve moguce sabotaze od tog istog grada.

Ova podbadanja, treba ovo, treba ono, objesi macku o rep. Lahko se qurciti na forumu, 95% nas ovdje isto, nego treba reci hvala momcima kada su se prihvatili posla kada niko nije htio. Ako vec ne mozete pomoci, onda nemoj te ni srst uprazno.

Kritika DA, podbadanja i prica uprazno NE!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 28 mar 2022, 20:11

ibrahimafelaj je napisao/la:
28 mar 2022, 19:47
zenicanin je napisao/la:
Napadalo se ovdje i one koji su protiv turcina pisali.
Naravno da ne poredim nekoga ko je tu uvijek bio za klub i ono tursko pasce, samo kazem kako je bilo.
Znam ja ljudi da vjerovatno nema tih budala koji bi ulagali i trosili vrijeme na Celik, ali moramo traziti do zadnjeg atoma snage, jer ovako mi nista necemo napraviti dok smo zivi, a tu uopste nije bitno imamo li dugova, ili nemamo. Cinjenica je da para ovim tempom nikad necemo imati, a sa tim i rezultata.
Traži, niko ti ne brani ali nećeš ga naći. Realnost je potpuno drugačija. Živ I zdrav bio.
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 28 mar 2022, 20:24

redbull93 je napisao/la:
28 mar 2022, 20:09
Izjavis treba dovesti nekog drugog, da cujemo koga, sta, hoces ti pomoci u tom procesu pronalazenja "investitora".

Kazes ova uprava nesposobna namaketi novac. Sa ovom recenicom sve si mi rekao, da si procitao finansijski izvjestaj za proslu godinu ne bi tako govorio. Momci su napravili budjet koji imaju neke ekipe u pl i to sa 0 KM od grada i dodaj tome sve moguce sabotaze od tog istog grada.

Ova podbadanja, treba ovo, treba ono, objesi macku o rep. Lahko se qurciti na forumu, 95% nas ovdje isto, nego treba reci hvala momcima kada su se prihvatili posla kada niko nije htio. Ako vec ne mozete pomoci, onda nemoj te ni srst uprazno.

Ja nisam navodio investitora, nego sposobne i skolovane ljude!
Ulica ne moze voditi ni udruzenje bez problema, a kamoli klub kao sto je Celik.
To sa budjetom, bez glavne stavke kao sto su plate profesionalnih fudbalera mozes okaciti macku o rep!

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 28 mar 2022, 20:26

28 mar 2022, 20:24
redbull93 je napisao/la:

Ulica ne moze voditi ni udruzenje navijaca bez problema, a kamoli klub kao sto je Celik.
To sa budjetom, bez glavne stavke kao sto su plate profesionalnih fudbalera mozes okaciti macku o rep!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 mar 2022, 20:31

Mi smo i dalje zivi.
Politicki projekti kao OKK Celik nisu, a vodili ih sposobni i skolovani ljudi.
Zakljucak:
Dzaba skola i sposobnost bez ljubavi!!!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 28 mar 2022, 20:34

28 mar 2022, 20:24
redbull93 je napisao/la:

Ulica ne moze voditi ni udruzenje bez problema, a kamoli klub kao sto je Celik.
Pa de nadji ili samo predlozi ko bi to mogao biti?

Ovo nije ulica, nego SPOSOBNI I SKOLOVANI LJUDI! Toliko o tebi i tvome poznavanju Čelika.

Da se vratimo na budjet :mrgreen: koja je svrha placanja profesionalnih igraca u ovom rangu? Da nema dugova, sa ovim budjetom i to bi mogli.

Ne zelim da te svrstavam u neke boje, ali sigurno nisi crno-crven.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 mar 2022, 20:36

Koji padobranac :rol:

Neobrazovani i nesposobni u kantonu ostvarili budzet klubova iz vrha FL, pa cak i nekih premijerligasa. Pametnom dosta.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 28 mar 2022, 20:44

zenicanin je napisao/la:
Napadalo se mene i za Pavleta i za sve! Od 2 kola ove lige pisao sam da je Pavle debil,svi ste me napadali! Istina je da momci rade u upravi dobar posao,i bore se kao lavovi al je tako i istina da su ULETAČI U TEREN KRIVI za ovo sad stanje u vezi karti! 3 boda,3 tekme bez raje i nanjeli su štetu klubu sigurno 20000 km! To neče niko od vas da prizna al je to tako! Neče ti bolan raja uzimat donatorske a da ti igra SALČINOVIČ! NEČE BOLAN NIKAD! To je bio jako loš potez! Dobro zapamtite da raja voli Čelik,i u kantonalnoj ligi se to vidjelo budi prvi imat češ sve, budi 6. u centru nečeš imat ništa! To je tako bilo i vazda če biti! Bez rezultata ništa! A vi sad i dalje pišite ima nas 100,mi smo ovo mi smo ono ,odradjujemo gostovanja i te gluposti...to ne zanima nikog više ,samo tabela!
::::SAMO ČELIK::::

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 28 mar 2022, 20:47

:o
Truhlo je napisao/la:
28 mar 2022, 20:36

Neobrazovani i nesposobni u kantonu ostvarili budzet klubova iz vrha FL, pa cak i nekih premijerligasa. Pametnom dosta.
I gdje su pare?
Koliko to % budjeta dajemo u vracanje dugova.
Molim samo bez onih odgovora, poslan je izvjestaj clanovima, jer zelim da mi ti odgovoris ako nije problem.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 mar 2022, 20:54

Niko te nije napadao, vec se jednostavno u kantonu nisu slagali s tim (cista diskusija). Ni ja nisam tad, ali u DLC jesam, dok neki nisu ni u DLC. Razlika u napadanju nekoga i neslaganja u misljenju je ogromna. Sad kako ti razumijes, do tebe je.
Za uletace potpisujem.
Za stanje na tabeli, tu se moze otvoriti diskusija kao sto je vec i bila. Mi mozemo napdati to prvo mjesto iduce godine, al da udjemo u 1.Ligu jednostavno u trenutnoj situaciji nemas sredstava. To je cinjenica. Nek krenu uplate od poslovnih, onda cemo moci svasta uraditi naprijed. Kljuc po meni su upravo ti novci, ako ih ne bude bilo nemas teoretske uci u 1. Ligu radi finansija. Sve i da udjes, ako ces ponovo praviti nove dugove, koja je svrha? Klub mora biti finasijski stabilan, to je glavni prioritet

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 28 mar 2022, 20:56

zamorano je napisao/la:
28 mar 2022, 20:44
zenicanin je napisao/la:
Napadalo se mene i za Pavleta i za sve! Od 2 kola ove lige pisao sam da je Pavle debil,svi ste me napadali! Istina je da momci rade u upravi dobar posao,i bore se kao lavovi al je tako i istina da su ULETAČI U TEREN KRIVI za ovo sad stanje u vezi karti! 3 boda,3 tekme bez raje i nanjeli su štetu klubu sigurno 20000 km! To neče niko od vas da prizna al je to tako! Neče ti bolan raja uzimat donatorske a da ti igra SALČINOVIČ! NEČE BOLAN NIKAD! To je bio jako loš potez! Dobro zapamtite da raja voli Čelik,i u kantonalnoj ligi se to vidjelo budi prvi imat češ sve, budi 6. u centru nečeš imat ništa! To je tako bilo i vazda če biti! Bez rezultata ništa! A vi sad i dalje pišite ima nas 100,mi smo ovo mi smo ono ,odradjujemo gostovanja i te gluposti...to ne zanima nikog više ,samo tabela!
Sve znaju pametnjakovici, a vise se ljudi skupi kad Drugari igraju, nego na Celikovoj zadnjoj utakmici.
Nikad Celika nije manje ljudi gledalo, na besplatnoj utakmici, nikad!

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 mar 2022, 20:59

28 mar 2022, 20:47
Truhlo je napisao/la:

I gdje su pare?
Molim samo bez onih odgovora, poslan je izvjestaj clanovima, jer zelim da mi ti odgovoris ako nije problem.
Prosle godine cetvrtina je otisla na vracanje dugova. I zar je toliki problem se uclaniti pa saznati?

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 28 mar 2022, 21:05

zenicanin je napisao/la:
28 mar 2022, 20:59
28 mar 2022, 20:47
Truhlo je napisao/la:

I gdje su pare?
Prosle godine cetvrtina je otisla na vracanje dugova. I zar je toliki problem se uclaniti pa saznati?
Znaci i dalje 3/4 bacamo u vjetar.
Nemamo rezultate, izgubili smo svu publiku, nemamo nista pozitivno ni da se nadamo i dobar posao se radi.
Nije meni problem biti uclanjen, ali jeste ostalih 99,9 gradjana ocigledno.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 mar 2022, 21:05

zenicanin je napisao/la:
28 mar 2022, 20:54
Niko te nije napadao, vec se jednostavno u kantonu nisu slagali s tim (cista diskusija). Ni ja nisam tad, ali u DLC jesam, dok neki nisu ni u DLC. Razlika u napadanju nekoga i neslaganja u misljenju je ogromna. Sad kako ti razumijes, do tebe je.
Za uletace potpisujem.
Za stanje na tabeli, tu se moze otvoriti diskusija kao sto je vec i bila. Mi mozemo napdati to prvo mjesto iduce godine, al da udjemo u 1.Ligu jednostavno u trenutnoj situaciji nemas sredstava. To je cinjenica. Nek krenu uplate od poslovnih, onda cemo moci svasta uraditi naprijed. Kljuc po meni su upravo ti novci, ako ih ne bude bilo nemas teoretske uci u 1. Ligu radi finansija. Sve i da udjes, ako ces ponovo praviti nove dugove, koja je svrha? Klub mora biti finasijski stabilan, to je glavni prioritet
Mi se trebamo pomirit sa tim da nema napadanja 1 federalne bar jos 3 god dal sa parama od poslovnih ili bez njih jer to nisu milioni u pitanju vec 250k godisnje a nama da odblokiramo racun treba preko miliona i plus treba pravit reprogram za novih 2m duga plus redovni troskovi....znaci kratko i jasno nismo trebali ni u ovu ligu ulazit a kamoli u federalnu var jos 3 sezone ako zelimo cist klub

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.