Morate ovo puno bolje Zenicani
Morate pomoc svojoj upravi
Kako su GOLEMU kampanju odradili Zeljovci
Auuuuu
Kazu monstrumi koji dizu transparent u cast Make Radica koji je silovao veci broj zena i djevojcica. Ovaj decko nije jos uvijek ni osudjen, istraga ce valjda pokazati. Ne opravdavam ali vjeruj da nece biti visestruki povratnik u djelu kao vas ponos i dika iz Bijelog polja.
Fizicki napad,pokusaj ubojstva,kriminal u farmaceutskoj industriji i sad silovanje maloljetnice.
Halo uzpovac ko o cemu **** o postenjuAntipolitika3 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 19:39Fizicki napad,pokusaj ubojstva,kriminal u farmaceutskoj industriji i sad silovanje maloljetnice.
Dragi forumasi sve se to veze za jedno ime
Patrioti sa magistrale![]()
Sta mislis o izvlacenju trasu?
U koliko sati je izvlačenje?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 19:52Sta mislis o izvlacenju trasu?
Kakvo bi ovdje drama bila na forumu ako bude
Velez - Sarajevo
![]()
Meni se cini u 11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 mar 2022, 19:57U koliko sati je izvlačenje?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 19:52Sta mislis o izvlacenju trasu?
Velez - Sarajevo
![]()
Bolje je da budemo u finalu ako već moramo, ubij me ako ne bi došlo 7-8 hiljada gledalaca. Nama ne odgovara da vi osvojite jer niste u top 3 na tabeli tako da idemo Tuzla City - Velež, Sarajevo - IgmanOnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 19:52Sta mislis o izvlacenju trasu?
Velez - Sarajevo
![]()
MortemHz je napisao/la: ↑28 mar 2022, 19:59Bolje je da budemo u finalu ako već moramo, ubij me ako ne bi došlo 7-8 hiljada gledalaca. Nama ne odgovara da vi osvojite jer niste u top 3 na tabeli tako da idemo Tuzla City - Velež, Sarajevo - IgmanOnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 19:52Sta mislis o izvlacenju trasu?
Velez - Sarajevo
![]()
![]()
Sarajevo-Velez
Vidjet cemoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 mar 2022, 20:09Sarajevo-Velez
Igman-Tuzla
Citiraj me sutra
Sve u svemu nadam se samo da vi ne izvucete IgmanaTo nam ne bi nikako odgovaralo
Ne vidi se u kadru, ali Ismir je platu donio. Idemo mi na IgmanaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 20:01MortemHz je napisao/la: ↑28 mar 2022, 19:59Bolje je da budemo u finalu ako već moramo, ubij me ako ne bi došlo 7-8 hiljada gledalaca. Nama ne odgovara da vi osvojite jer niste u top 3 na tabeli tako da idemo Tuzla City - Velež, Sarajevo - IgmanOnlyLeft22 je napisao/la: ↑28 mar 2022, 19:52
Sta mislis o izvlacenju trasu?
Velez - Sarajevo
![]()
![]()
Ide vama Igman 100%
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, GradKamena2, ritam21, sebalos, Zoxx i 27 gostiju.