FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ostvarila pobjedu protiv ekipe Osijek II
U Športskom centru "Bikara" u Osijeku odigrana je prijateljska utakmica između ekipa NK Osijek II i FK Sloboda. Završena je pobjedom gostujuće ekipe.
Jedini gol na utakmici djelo je Dženisa Beganovića. Iako u Osijeku nije imao na raspolaganju Karišika, Husejinovića, Mehmedovića, Balića, Kapetanovića, Osmića, Predragovića i Alića, debitant na klupi Slobode, šef stručnog štaba, Amir Spahić, ne krije zadovoljstvo prikazanom igrom na terenu
"Utakmica je poslužila svojoj namjeri iako smo igrali protiv druge ekipe Osijeka. Možemo biti zadovoljni zalaganjem. Nakon dugo vremena smo ostvarili pobjedu. Obje ekipe su dobile po 45 minuta, imamo i dvaigrača koji su odigrali cijelu utakmicu. Na kraju možemo biti zadovoljni zalaganjem i rezultatom", kazao je trener Spahić.
Kaže da mu je drago što je u seniorski fudbal ušao pobjedom. "Drago mi je što sam u seniorski fudbal ušao pobjedom. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Već u narednom kolu nas očekuje zahtjevna utakmica i nastavljamo se spremati."
SASTAV: Bukvić, Jusić, Devedžić, Hadžibeganović, Ćivić, Buturović, Kurtalić, Veselinović, Maksimović, Beganović, Hadžić. Priliku za igru u drugom poluvremenu su dobili: Erić, Redžić, Hasanović, Aličić, Pekarić, Dragutinović, Ramić i Numanović.
Gradovi Tuzla i Osijek su 1996. godine potpisali Povelju o prijateljstvu i saradnji, a dugi niz godina FK Sloboda i NK Osijek imaju usku saradnju. Nedavno, 2019. godine, Sloboda je bila gost Osijeku na Gradskom vrtu kada su fudbaleri u crveno crnom dresu slavili pobjedu 3 - 2.
U Športskom centru "Bikara" u Osijeku odigrana je prijateljska utakmica između ekipa NK Osijek II i FK Sloboda. Završena je pobjedom gostujuće ekipe.
Jedini gol na utakmici djelo je Dženisa Beganovića. Iako u Osijeku nije imao na raspolaganju Karišika, Husejinovića, Mehmedovića, Balića, Kapetanovića, Osmića, Predragovića i Alića, debitant na klupi Slobode, šef stručnog štaba, Amir Spahić, ne krije zadovoljstvo prikazanom igrom na terenu
"Utakmica je poslužila svojoj namjeri iako smo igrali protiv druge ekipe Osijeka. Možemo biti zadovoljni zalaganjem. Nakon dugo vremena smo ostvarili pobjedu. Obje ekipe su dobile po 45 minuta, imamo i dvaigrača koji su odigrali cijelu utakmicu. Na kraju možemo biti zadovoljni zalaganjem i rezultatom", kazao je trener Spahić.
Kaže da mu je drago što je u seniorski fudbal ušao pobjedom. "Drago mi je što sam u seniorski fudbal ušao pobjedom. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Već u narednom kolu nas očekuje zahtjevna utakmica i nastavljamo se spremati."
SASTAV: Bukvić, Jusić, Devedžić, Hadžibeganović, Ćivić, Buturović, Kurtalić, Veselinović, Maksimović, Beganović, Hadžić. Priliku za igru u drugom poluvremenu su dobili: Erić, Redžić, Hasanović, Aličić, Pekarić, Dragutinović, Ramić i Numanović.
Gradovi Tuzla i Osijek su 1996. godine potpisali Povelju o prijateljstvu i saradnji, a dugi niz godina FK Sloboda i NK Osijek imaju usku saradnju. Nedavno, 2019. godine, Sloboda je bila gost Osijeku na Gradskom vrtu kada su fudbaleri u crveno crnom dresu slavili pobjedu 3 - 2.
Najveci protivnik Spahi i momcima mozemo biti mi kao i uvijek do sad kad se trebalo nesto lijepo desiti ili kad se desavalo nesto lijepo u Slobodi. Vec citam po portalima kako je pojedincima(mada ima ih dosta) tesko reci bravo, citam jucer pobijedili osijek ljudi haman mislili da ce nakon 1 treninga ekipa zabiti 15 golova mada nisu haman vidjeli koliko je nasih omladinaca jucer zapocelo ili uslo u toku utakmice. Na izjave Spahe kako mu je drago sto je zapoceo pobjedom, komentari tipa "Nije Osijek Barsa" "Slabo je ovo skroz" itd.. Tako ce isto biti ako dobije Radnika "I sa Zizom smo Radnika dobili" pa da ne nabrajam dalje. Nadam se da cemo se nekad opametiti i pruziti podrsku.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Pashoni je napisao/la: ↑26 mar 2022, 11:53Najveci protivnik Spahi i momcima mozemo biti mi kao i uvijek do sad kad se trebalo nesto lijepo desiti ili kad se desavalo nesto lijepo u Slobodi. Vec citam po portalima kako je pojedincima(mada ima ih dosta) tesko reci bravo, citam jucer pobijedili osijek ljudi haman mislili da ce nakon 1 treninga ekipa zabiti 15 golova mada nisu haman vidjeli koliko je nasih omladinaca jucer zapocelo ili uslo u toku utakmice. Na izjave Spahe kako mu je drago sto je zapoceo pobjedom, komentari tipa "Nije Osijek Barsa" "Slabo je ovo skroz" itd.. Tako ce isto biti ako dobije Radnika "I sa Zizom smo Radnika dobili" pa da ne nabrajam dalje. Nadam se da cemo se nekad opametiti i pruziti podrsku.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
U ovom kolu jedino nasa utakmica u Bijeljini bez TV prijenosa.Da nije kakva smijurija u igri?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Mirise na to.
Radnik ako pobjedi, ucinit ce ogroman korak za ostanak, a mi ako izgubimo upadamo u grcevitu borbu za opstanak. Nista nam vise nije sigurno, situacija ce postat dramaticno losa.
Samo da ne izgubimo u Bijeljijini. Vrijeme je da damo go nekome...
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Nismo mi protivnici, protivnici su menadzeri i kokosari oko kluba.Pashoni je napisao/la: ↑26 mar 2022, 11:53Najveci protivnik Spahi i momcima mozemo biti mi kao i uvijek do sad kad se trebalo nesto lijepo desiti ili kad se desavalo nesto lijepo u Slobodi. Vec citam po portalima kako je pojedincima(mada ima ih dosta) tesko reci bravo, citam jucer pobijedili osijek ljudi haman mislili da ce nakon 1 treninga ekipa zabiti 15 golova mada nisu haman vidjeli koliko je nasih omladinaca jucer zapocelo ili uslo u toku utakmice. Na izjave Spahe kako mu je drago sto je zapoceo pobjedom, komentari tipa "Nije Osijek Barsa" "Slabo je ovo skroz" itd.. Tako ce isto biti ako dobije Radnika "I sa Zizom smo Radnika dobili" pa da ne nabrajam dalje. Nadam se da cemo se nekad opametiti i pruziti podrsku.
- Beduin
- Kontakt:
Dao si gol Slogi iz Simin Hana. Da je kako sacuvati gol, nek se zaj3bu i urade to za promjenu.RollingPaper je napisao/la: ↑27 mar 2022, 14:21Mirise na to.
Radnik ako pobjedi, ucinit ce ogroman korak za ostanak, a mi ako izgubimo upadamo u grcevitu borbu za opstanak. Nista nam vise nije sigurno, situacija ce postat dramaticno losa.
Samo da ne izgubimo u Bijeljijini. Vrijeme je da damo go nekome...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Spahi treba dati podrsku. Dosao je u momentu kada se strmoglavljujemo u cvajtu i valja to izdrzati i ostaviti nas u ligi. Oni koji misle da smo daleko od cvajte grijese itekako. Blize smo nego one godine kada smo ispali.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la: ↑28 mar 2022, 09:48Spahi treba dati podrsku. Dosao je u momentu kada se strmoglavljujemo u cvajtu i valja to izdrzati i ostaviti nas u ligi. Oni koji misle da smo daleko od cvajte grijese itekako. Blize smo nego one godine kada smo ispali.
Nemoj nam te priče, ispasti ne smijemo, i nećemo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Izrazito smo daleko od cvajte. Vjerujem da cemo proigrati sa Spahom zbog pozitivnog šoka koji bi svaki trener donio. Vise treba gledati sta za narednu sezonu i tek od tada suditi Spahi. Do tad od mene puna podrska sta god bude.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
simonknows
- Kontakt:
Jedan je veliki stručnjak, znam za njega, legenda, ali ko je taj Alex?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Opa opa, jesu li se ovo "palile" stolice plinom? Looking nice. 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma ovo je photoshop, nisu ovako bile crvene ni prije 15 godina kad su postavljene
Jedan grad, jedna ljubav!
Evo video koji to dokazuje braca. Preostala je još D tribina.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zavrsena i D
samo Sloboda
Džaba renovirane stolice kad je konstrukcija, blago rečeno, užas.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Solana Tuzla prepoznala je potencijal i značaj Fudbalskog kluba Sloboda te odlučila postati dio Crveno- crne porodice. Dva simbola sjeveroistočne Bosne ujedinila su se u ispunjavanju zajedničkog cilja. Dugogodišnja tradicija- preko stotinu godina postojanja, predstavlja posebnu poveznicu između Slobode i Solane, u čemu se dodatno ogleda značaj ove saradnje. „Želim da izrazim svoje zadovoljstvo što je Solana Tuzla ponovo članica naše velike porodice. Ovo je nastavak višedecenijskog ulaganja u kompletan tuzlanski sport gdje je Solana Tuzla i bila nosioc podrške lokalnim sportovima u predratnim vremenima. Ovo je dokaz da se industrijski giganti ponovo bude i da Fudbalski klub Sloboda konačno dobija pažnju i podršku kakvu zaslužuje. Samo mogu reći dobro nam došli“, rekao je predsjednik Fudbalskog kluba Sloboda, Elmir Šećerbegović. Saradnja Fudbalskog kluba „Sloboda“ i Solane donijet će nove mogućnosti i prilike za obje organizacije. Ugovor o sponzorstvu potpisan je na godinu dana. O Solani Solana (osnovana 1885.) je kroz svoju dugu industrijsku tradiciju uvijek zauzimala lidersku regionalnu poziciju, te se etablirala kao jedan od ključnih proizvođača soli na tržištu jugoistočne Europe. Glavna djelatnost kompanije je eksploatacija i prerada prirodne soli kao glave privredne grane na području grada Tuzle. O Fudbalskom klubu „Sloboda“ Fudbalski klub Sloboda Tuzla je nogometni klub iz Tuzle, Bosna i Hercegovina. Osnovan je 1919. godine i takmiči se u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. U sezoni 2013/14. osvojio je prvo mjesto u Prvoj ligi FBiH i izborio plasman u Premijer ligu BiH. |
- RollingPaper
- Kontakt:
Bravo za video promociju sponzorstva, prelijepo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.