NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

zenicanin
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zenicanin » 28 mar 2022, 21:15

Tacno covjek pomisli da smo imali 5000 prosjek u Premijer Ligo zadnjih godina. Surova realnost 800-1000, sjecam se vise tekmi gdje nije bilo ni 300. Ti svoje, ja svoje. Od mene dosta. Nemam namjeru uciti nekoga osnovnim stvarima ekonomije. LP

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 28 mar 2022, 21:19

Ti veci pametnjakovic od nas :mrgreen:

Kritika koja je na mjestu pije vode, ovo ostalo jok. Ovaj padobranac ko konju na oci kad stavis da ne gleda u stranu. Dosao da namece stav svoj, jer misli da su mu fude i takvi kao on upravu, kritikuje bez osnova, mijenjao bi, a ne nudi rjesenje.

Zamorano sad ko uvrijedjena mlada, on kao kritokovao, njega niko slusao nije. Ko ce te slusati, kad ne znas normalno kritiku iznijeti, yebes treneru, igracima, svima od do. Ko ce te uzet za ozbiljno bgt? Danas sam od tebe prvi put vidio normalan post, bez psovki i vulgarnosti. Zapitaj se do koga je.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 28 mar 2022, 21:21

Poruka za Ibrahima doktora najvećeg koji je kročio na forum SportSport.ba :urnebes:

Pasha može li anketa da li treba postaviti Ibrahima na čelo upravnog odbora jer može vratiti godišnje cca. 700.000 dugovanja iz svojih sredstava i svojih "ljudi"
treba jak čovjek (Fuad Kasumović - za godinu dana u NK Čelik napravio dug od 1,5 miliona KM)
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

hagy
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la hagy » 28 mar 2022, 21:39

Jedni kazu "uprava dobro radi, ostvarili su budzet kao neke ekipe u PL", drugi kazu "ne mozes u visi rang, znas koliki su troskovi za 1FL"

Al sve u svemu bice to dobro, smjena je generacija i medju navijacima, simpatizerima i ostalima....

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 28 mar 2022, 21:41

Pa nismo mi Azmir Husic da prikaze 400000KM ;) Mi baratamo zvanicnim podacima. Mi da tako poslujemo, znaj da iduceg mjeseca ne bi docekali od inspekcija.

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 28 mar 2022, 21:47

hagy je napisao/la:
28 mar 2022, 21:39
Jedni kazu "uprava dobro radi, ostvarili su budzet kao neke ekipe u PL", drugi kazu "ne mozes u visi rang, znas koliki su troskovi za 1FL"

Al sve u svemu bice to dobro, smjena je generacija i medju navijacima, simpatizerima i ostalima....
I onda se poentira time da se cetvrtina daje za dugove, a ostalo valjda da bi "aparat funkcionisao"
Strasno sta ljudi pisu i u kakve bajke vjeruju.
Imamo budjet kao neke ekipe u PL,ali necemo jos 3 godine moci ni pomisliti na veci rang,jer vracamo 1/4 tog rekordnog budjeta godisnje.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 28 mar 2022, 21:53

samoposteno je napisao/la:
28 mar 2022, 21:05
zenicanin je napisao/la:
28 mar 2022, 20:54
Niko te nije napadao, vec se jednostavno u kantonu nisu slagali s tim (cista diskusija). Ni ja nisam tad, ali u DLC jesam, dok neki nisu ni u DLC. Razlika u napadanju nekoga i neslaganja u misljenju je ogromna. Sad kako ti razumijes, do tebe je.
Za uletace potpisujem.
Za stanje na tabeli, tu se moze otvoriti diskusija kao sto je vec i bila. Mi mozemo napdati to prvo mjesto iduce godine, al da udjemo u 1.Ligu jednostavno u trenutnoj situaciji nemas sredstava. To je cinjenica. Nek krenu uplate od poslovnih, onda cemo moci svasta uraditi naprijed. Kljuc po meni su upravo ti novci, ako ih ne bude bilo nemas teoretske uci u 1. Ligu radi finansija. Sve i da udjes, ako ces ponovo praviti nove dugove, koja je svrha? Klub mora biti finasijski stabilan, to je glavni prioritet
Mi se trebamo pomirit sa tim da nema napadanja 1 federalne bar jos 3 god dal sa parama od poslovnih ili bez njih jer to nisu milioni u pitanju vec 250k godisnje a nama da odblokiramo racun treba preko miliona i plus treba pravit reprogram za novih 2m duga plus redovni troskovi....znaci kratko i jasno nismo trebali ni u ovu ligu ulazit a kamoli u federalnu var jos 3 sezone ako zelimo cist klub
Mogu ja shvatit da se neče ulaziti u viši rang,pa ni za 5 godina! Al svih tih 5 godina ti moraš biti prvi il drugi na kraju sezone! Budi prvi al nemoj uči,al moraš biti u vrhu jednostavno moraš! Nemam ja protiv Šehiča na primjer ništa,momak zna igrat al jarane moraš smršat najmanje 10 kila! Dzaba što znaš ako si spor i debel! Ili da ti igra Salčinovič, to je nedopustivo! Ne može se igat nonšalantno kao laganini oko 7 mjesta i očekivat publiku,sponzore,prodaju u fan shopu...nema od toga u startu ništa! Ova sezona se možda mogla i bolje iskoristiti u vezi veče zarade,al eto imaju naredne sezone pa valjda se dodje i tobe da ipak i rezultat na terenu nešto znači kod raje!
::::SAMO ČELIK::::

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 28 mar 2022, 22:02

zamorano je napisao/la:
28 mar 2022, 21:53
28 mar 2022, 21:05
zenicanin je napisao/la:
28 mar 2022, 20:54
Niko te nije napadao, vec se jednostavno u kantonu nisu slagali s tim (cista diskusija). Ni ja nisam tad, ali u DLC jesam, dok neki nisu ni u DLC. Razlika u napadanju nekoga i neslaganja u misljenju je ogromna. Sad kako ti razumijes, do tebe je.
Za uletace potpisujem.
Za stanje na tabeli, tu se moze otvoriti diskusija kao sto je vec i bila. Mi mozemo napdati to prvo mjesto iduce godine, al da udjemo u 1.Ligu jednostavno u trenutnoj situaciji nemas sredstava. To je cinjenica. Nek krenu uplate od poslovnih, onda cemo moci svasta uraditi naprijed. Kljuc po meni su upravo ti novci, ako ih ne bude bilo nemas teoretske uci u 1. Ligu radi finansija. Sve i da udjes, ako ces ponovo praviti nove dugove, koja je svrha? Klub mora biti finasijski stabilan, to je glavni prioritet
Mi se trebamo pomirit sa tim da nema napadanja 1 federalne bar jos 3 god dal sa parama od poslovnih ili bez njih jer to nisu milioni u pitanju vec 250k godisnje a nama da odblokiramo racun treba preko miliona i plus treba pravit reprogram za novih 2m duga plus redovni troskovi....znaci kratko i jasno nismo trebali ni u ovu ligu ulazit a kamoli u federalnu var jos 3 sezone ako zelimo cist klub
Mogu ja shvatit da se neče ulaziti u viši rang,pa ni za 5 godina! Al svih tih 5 godina ti moraš biti prvi il drugi na kraju sezone! Budi prvi al nemoj uči,al moraš biti u vrhu jednostavno moraš! Nemam ja protiv Šehiča na primjer ništa,momak zna igrat al jarane moraš smršat najmanje 10 kila! Dzaba što znaš ako si spor i debel! Ili da ti igra Salčinovič, to je nedopustivo! Ne može se igat nonšalantno kao laganini oko 7 mjesta i očekivat publiku,sponzore,prodaju u fan shopu...nema od toga u startu ništa! Ova sezona se možda mogla i bolje iskoristiti u vezi veče zarade,al eto imaju naredne sezone pa valjda se dodje i tobe da ipak i rezultat na terenu nešto znači kod raje!
Ja ovo ne mogu shvatit nikako.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 mar 2022, 22:03

@zamorano
To se slazem da treba svaku ici na pobjedu i biti u vrhu ali evo npr Pavle otpusten i stavljen u junire odakle ce trebat bar jos par godina da se pravi kostur prvog tima znaci malte ne trenutno su nam oni naj vazniji i sta smo dobili sto je napravljena rokada nista....isto se slazem za prvo mjesto u ovim ligama to mora bit ubjedljivo... glupo je da svrsavam na pobjede protiv mosevca iili ti ga stupcenice nikad za njih cuo nisam

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 mar 2022, 22:06

@Zona072
Nista drug ako imas viska 2 miliona odma i na godisnjem nivou jos bar po milion ulazimo odma :D ja mislim da ti je sad jasnije :D

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 28 mar 2022, 22:14

@samposteno

Vrlo rado, ali ja sam ti iz politike i plus sam investitor kao takav ne mogu prići klubu, jer će me 100 vjernih luđaka najuriti :D

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 28 mar 2022, 22:17

ibrahimafelaj je napisao/la:
28 mar 2022, 21:47
hagy je napisao/la:
28 mar 2022, 21:39

I onda se poentira time da se cetvrtina daje za dugove, a ostalo valjda da bi "aparat funkcionisao"
Strasno sta ljudi pisu i u kakve bajke vjeruju.
Imamo budjet kao neke ekipe u PL,ali necemo jos 3 godine moci ni pomisliti na veci rang,jer vracamo 1/4 tog rekordnog budjeta godisnje.
40% budzeta je otislo na ciscenje dugovanja, ove godine sigurno ce se navuci i 50%. Nemojte spinovati, uclanite se pa da onda vidimo argumente. Nema tog UO koji moze u ovom trenutku da udupla prihode. Cak da se to i ostvari hipoteticki, opet je potrebno jos minimum 2 godine da se odblokira racun. Tako da momci, ako imate bolje prijedloge i ako ste pametniji od "ulice", uclanite vise od ovoe trenutne "sake jada of 300 ljudi" i preuzmete upravljanje klubom :wave:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 28 mar 2022, 22:19

O svemu mozemo raspravljati koliko hocemo, ali se sve svodi na to da su lijekovi za ozdravljenje - RAD, PODRŠKA I STRPLJENJE!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 mar 2022, 22:28

zona072 je napisao/la:
28 mar 2022, 22:14
@samposteno

Vrlo rado, ali ja sam ti iz politike i plus sam investitor kao takav ne mogu prići klubu, jer će me 100 vjernih luđaka najuriti :D
Ma nema veze samo spremi lovu prijavit cemo te na moju licnu :D covjek iz sjene :D

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 28 mar 2022, 22:34

Nek smo malo prodrmali temu,pa makar se svadjali.
Steelman je upravu, samo i on je svjestan da nam je podrska ocajna, al smo zato u strpljenju prelosi 😂

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 28 mar 2022, 22:39

28 mar 2022, 22:28
zona072 je napisao/la:
@samposteno

Ma nema veze samo spremi lovu prijavit cemo te na moju licnu :D covjek iz sjene :D
Onda će to biti sve, samopošteno neće ;) :)

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 mar 2022, 22:45

zona072 je napisao/la:
28 mar 2022, 22:39
28 mar 2022, 22:28
zona072 je napisao/la:
@samposteno

Onda će to biti sve, samopošteno neće ;) :)
:thumbup:
samo ti kes spremi

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 28 mar 2022, 23:13

Ovdje su se znale voditi dobre rasprave, ali ovo sad sto se radi je jedno da jadnije ne moze biti. Opet kazem, nije u pitanju razlika misljenja, jer kad se diskutuje na bazi razlike misljenja onda se iznose smisleni argumenti a ne pausalne gluposti. Ne treba se hvatati za nevazne likove koji se registruju i rafalno ispale hrpu gluposti u 20 postova, kojim za cilj nije apsolutno nista konstruktivno vec samo da unose razdor i smutnju. Tako da se s pravom takva vrsta piskaranja moze smatrati poltronskim radom.

Da se razumijemo ima tipova na forumu s kojim ja nisam uopste na jednakim talasnim duzinama (ala zamorano), ali mislim da on bar djelimicno siri svoju negativnost iz dobre namjere. Ovaj drugi...moze sefu samo navlacit i suplju pricu pricati.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 28 mar 2022, 23:19

I jos da dodam par stvari. Teza da "od ovih para nema nista" je suplja ko svicarski sir. Od tih para nema nista za sada. Ne moze se bjezati ni pred sudovima non stop. Doci ce to na red prije ili kasnije. S tim recenim jos gora teza je da se klub treba samo u sebe uzdati, jer to insuinira da to nije bio slucaj do sada. A mi imamo godinu i po rada iza njih u kojem su odradili lavovski posao, vratili brdo dugova i klub veoma lijepo vodili.

A svima koji kazu da klub vodi "ulica" se sjetim svih u porodici od najmanjeg do najveceg, jer to insuinira da smo i mi koji ih podrzajemo klosari i ulica koja ne zna sta radi. A kao neki supak koji dijeli svoju pamet po forumu a koji nije u stanju 60 maraka dati da se uclani i procita poneki izvjestaj je avangarda gradske pameti koja jedva ceka da sta provazi ko reis. De ba ljudi providni ste sa tim gloupostima.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 28 mar 2022, 23:48

Mozemo li nekako pričepiti i pokrenuti ponovno na vijeću prodaju imena Bilinog polja ?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.