Ti si taj koji psuje Hariza, ti se smiri. Usput mi reci koji ti je maternji jezik, da se bolje sporazumijevamo.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Gledam bas sazetak sa jucerasnje utaimice protiv Svedjana i treba priznati da je to fina ekipica koja ima glavu i rep u kojoj se zna gdje ko i šta, ali moram priznati ne djeluje to nimalo uvjerljivo jer oni su nam zabili dva gola skolski iz izradjenih akcija i nakon velikih propusta nase odbrane a to ce francuzi posebno potencirati. Isto tako iznenadjen sam da napokon u nekoj nasoj repki ima neki igrac koji ce dati gol sutom van 16m iz igre i onako precizno nabacit za Kahvica kao sto je mali Sakota dijete i igrac mozgom. Šepalo je malo na desnom beku vidi se gdje igra moj krajisnik Jušić ali nadam se da je to bio samo los dan i da se nece ponoviti. Onako djeluje da konacno znamo igramo i na rezultat i izavi visoko u jak presing kao sto je bilo kod treceg gola kada su kiksali pod pritiskom i dali Bristricu loptu u noge prakticki. Kazem ohrabruje ova ekipa djeluje da u svakom momentu znaju sta zele i ne posustaju i mislim da je konacno to taj momenat da je ova selekcija zrela za taj iskorak. Treba uzeti u obzir ako odemo ja euro da bi bili medju 8 najbolji repki u evropi i to u najtezoj grupi sto nije nimalo mala stvar. Samo se bojim onog naseg baksuzluka i kukavicluka da uviiek u presudnoj utakmici padnemo, kiksamo i razocaramo kao zadnje kukavice. Jer znalo se to desavati ranije cesto.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
MoodyHank je napisao/la: ↑27 mar 2022, 21:27Kako, ali kako 5 igračE? Kako eto?Harise je napisao/la: ↑27 mar 2022, 20:56u21 selekcija je nazalost ista menadzerska reprezentacija kao nasa A selekcija, 5 igrace iz Borca od koji su Cetkovic i Begic jedini ozbilnji igrace.Jusko00 je napisao/la: ↑27 mar 2022, 19:23Da je sve normalno u nasem savezu iduci selektor u21 selekcije bi trebao biti Barbaric.Odlicno radi s juniorskom selekcijim i vecina tih igraca bi trebali biti u iducem ciklusu u u21 selekciji uz par ugraca koji su 2002godiste i bila bi to sasvim dobra repka
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Koja je to ekipa? NIkad nisam vidio da cijela ekipa reprezentacije BiH drži ruku na srcu za vrijeme himne.
U19 ja msm.Onaj zadnji je Kahvic ja mislim
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo linka za u19... za one u17 ima na youtube stranici naseg saveza...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vrijednost ove U19 francuza gotovo kao nase A repke prema Zukanovom transfermarktu. 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Oni su najjača repka u ovom uzrastu. Fali im par igrača, ali i ovi koji su tu su prejaki.
cekaj, kako ih ceska dobi?
"Šta nam je večeras najviše falilo? Gol. Da smo dali gol, drugačije bi bilo. Recept je da damo gol iz šansi koje stvorimo".
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
znaci kamavinge zakazale poenterski:-)
i sad ce se na nama iskaliti:-)
jaci je ba onaj nas srbin od svih crnaca zajedno, jos brat drzi ruku na grbu:-)
- RollingPaper
- Kontakt:
Daj Kahvicu traku odma 
dok ga nije popustilo
dok ga nije popustilo
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 29 mar 2022, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nema od nas nista sve dok ne budu svi igraci Muslimani tad ce se srcem igrat za ovu drzavu i reprezentaciju a rezultat ce doci
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma trola ovaj debil.RollingPaper je napisao/la: ↑29 mar 2022, 09:38Pa nismo mi Iran jbt.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
nakon prvih nekoliko postova o "Muslimanima", napisao sam da ovaj ljudevit nije musliman 100% i da bih se u zivot kladio da sam u pravu:-)
sada je vec ocito:-)
sada je vec ocito:-)