Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
sretan rođendan rezervnoj golmanki Kraljica šoka, Luci Bešen
Nadam se da nisam jedini kojem ova ivona ide na qrc, da je hoce izbacit 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Samo ce ljudi poceti masovno otvarati racune u RS-u i rijesen problem.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nema to veze sa racunom vec mjestom prebivalista. Plus doci ce i RS na red brzo.Bundesliga je napisao/la: ↑29 mar 2022, 00:17Samo ce ljudi poceti masovno otvarati racune u RS-u i rijesen problem.
-
- Kontakt:
Ma arapski kozoyebi svoje žene tretiraju kao robove , bukvalno kao niža bića ... Većina takvih je iz Saudijske Arabije , najmanje iz Kuvajta ...Robust je napisao/la: ↑28 mar 2022, 22:23al turcini su kriza jbt haj sto padaju na svaku plavusu makar bila najveci grob, al ipak ima dobra stvar kad doje ovdje svaka turkinja kao pustena sa lanca![]()
![]()
pored njih arapi su mi najjaci kad mu otvoreno flertujes jal pogledom jal pricom sa ženom zaklao bi te a on misli da moze gledati u paksu svakoj nasoj![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ASD
- Kontakt:
Ima Brčko
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i kod nas takvi prolaze bolje, vidi primjer onoga sa Baščaršije, dvije se pobiju za njega, dok normalne momke i ne gledaju.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 mar 2022, 09:29
Ma arapski kozoyebi svoje žene tretiraju kao robove , bukvalno kao niža bića ... Većina takvih je iz Saudijske Arabije , najmanje iz Kuvajta ...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Shategabri
- Kontakt:
Cure vole bad boys.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 10:52Pa i kod nas takvi prolaze bolje, vidi primjer onoga sa Baščaršije, dvije se pobiju za njega, dok normalne momke i ne gledaju.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 mar 2022, 09:29
Ma arapski kozoyebi svoje žene tretiraju kao robove , bukvalno kao niža bića ... Većina takvih je iz Saudijske Arabije , najmanje iz Kuvajta ...
Svastika od kuma mi, znači cura je upis od ljepote, crnka, kovrdže, magistar farmacije, al se svezala nekog dilera i niko živ je nije mogao odvojiti od tog levata.
Nakon x godina, ipak se rastanu....ali ne lezi vraže, nađe ona drugog levata koji joj između ostalog u zamjenu uvali staru bembaru za njenu skoro novu G7-icu

Al bitno da je on opasan momak i da joj glavu filuje glupostima.
Da je kakva glupača što skače po kafama i slika se za instagram, pa hajde...ne mogu to skontati, ali eto tako je.
Koševo Zapad
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /220329035
Kad sutra ubije nekog policija će objaviti da je poznat od ranije, da mu je oduzimana vozačka, da ja kažnjavan i slično.
Kad sutra ubije nekog policija će objaviti da je poznat od ranije, da mu je oduzimana vozačka, da ja kažnjavan i slično.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Često na kraju takve najebu. Ostare, pa ne mogu naći zamjenu. Ako imaju dijete sa dilerima u zatvoru, onda je tek kriticna situacija. Djeca cesto slijede primjer oca pa onda i dijete zavrsi u zatvoru ili strada.Shategabri je napisao/la: ↑29 mar 2022, 10:56Cure vole bad boys.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 10:52Pa i kod nas takvi prolaze bolje, vidi primjer onoga sa Baščaršije, dvije se pobiju za njega, dok normalne momke i ne gledaju.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 mar 2022, 09:29
Svastika od kuma mi, znači cura je upis od ljepote, crnka, kovrdže, magistar farmacije, al se svezala nekog dilera i niko živ je nije mogao odvojiti od tog levata.
Nakon x godina, ipak se rastanu....ali ne lezi vraže, nađe ona drugog levata koji joj između ostalog u zamjenu uvali staru bembaru za njenu skoro novu G7-icu![]()
Da je kakva glupača što skače po kafama i slika se za instagram, pa hajde...ne mogu to skontati, ali eto tako je.
Imaju imena u komentarima.Otelo je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:15https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /220329035
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Shategabri
- Kontakt:
Ne često, nego u pravilu.BIHpatriota je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:19Često na kraju takve najebu. Ostare, pa ne mogu naći zamjenu. Ako imaju dijete sa dilerima u zatvoru, onda je tek kriticna situacija. Djeca cesto slijede primjer oca pa onda i dijete zavrsi u zatvoru ili strada.Shategabri je napisao/la: ↑29 mar 2022, 10:56Cure vole bad boys.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 10:52
Pa i kod nas takvi prolaze bolje, vidi primjer onoga sa Baščaršije, dvije se pobiju za njega, dok normalne momke i ne gledaju.
Nakon x godina, ipak se rastanu....ali ne lezi vraže, nađe ona drugog levata koji joj između ostalog u zamjenu uvali staru bembaru za njenu skoro novu G7-icu![]()
Dok se skontaju kasno bude. Prođu svi vozovi.
Mada obzirom da živi u manjem gradu, svi se znaju...teško je s takvom reputacijom i naći normalnog partnera.
Svako iole normalan bježi od mogućeg belaja.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ni meni nije jasno kako nisu u stanju o posljedicama razmisliti. Znam jednu zavrsila ekonomski fakultet, kao mlada se zaljubilau lika, danas taj lik robija 40 godina zatvora, profi ubica. Ne djeluje da se kaje, možda glumi ili sta znam, ali ide mu redovno u posjete i sl.
- Shategabri
- Kontakt:
Opet se vraćamo na to da su ti opasni momci djevojkama zanimljivi.BIHpatriota je napisao/la: ↑29 mar 2022, 11:35Ni meni nije jasno kako nisu u stanju o posljedicama razmisliti. Znam jednu zavrsila ekonomski fakultet, kao mlada se zaljubilau lika, danas taj lik robija 40 godina zatvora, profi ubica. Ne djeluje da se kaje, možda glumi ili sta znam, ali ide mu redovno u posjete i sl.
Jasno nam je da su zanimljivi nekim fuficama, al curama koje djeluju pismeno, pametno...izgleda nema pravila.
Opasan momak je standard.
Koševo Zapad
Nisam EC3 e ovako....Da li biste napustili posao u drzavnoj firmi gdje radite na radnom mjestu sa SSS da bi radili kod privatnika posao u struci?
I am Lumis, EC3s younger brother
- Shategabri
- Kontakt:
Pa na prvu bi to samo lud čovjek uradio.
Na drugu...šta ti nudi taj privatnik? Koje uslove, koje radno vrijeme, koliku platu?
I kako to izgleda u odnosu na taj državni posao?
Koševo Zapad
Imam 30 godina i posto sam bio los student mislim da mi niko nece dati priliku kad vidi koliko dugo sam studirao bez jake stele i da je ovo jedinstvena prilika. Stalni je posao, jedna domaca firma S druge strane ajde napusti drzavni posao ali taj isti drzavni posao nema perspektivu tj zbog digitalizacije cemo sigurno u narednih desetak godina masovno ostati bez posla jer se svi nasi poslovi rade preko interneta od naplate racuna pa dalje. I onda cu biti muskarac od 40+ godina sa zavrsenom gimnazijom koji je studirao 6 godina i nema dana u struci. Ne, znam nisam pametan. S jedne strane se nadam da bi mogao "napraviti" dobru karijeru i biti dobar u svom poslu a s druge strane ovde imam sigurnost a ne mora znaciti da cu ostati bez posla jer ova firma mora proci najvecu rekonstrukciju od svih upravo zbog digitalizacije.Shategabri je napisao/la: ↑29 mar 2022, 13:12Pa na prvu bi to samo lud čovjek uradio.
Na drugu...šta ti nudi taj privatnik? Koje uslove, koje radno vrijeme, koliku platu?
Zadnja izmjena: Lumis, dana/u 29 mar 2022, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
I am Lumis, EC3s younger brother
- Shategabri
- Kontakt:
Ok, gledaš dugoročno.Lumis je napisao/la: ↑29 mar 2022, 13:15Imam 30 godina i posto sam bio los student mislim da mi niko nece dati priliku kad vidi koliko dugo sam studirao bez jake stele i da je ovo jedinstvena prilika. Stalni je posao, jedna domaca firma S druge strane ajde napusti drzavni posao ali taj isti drzavni posao nema perspektivu tj zbog digitalizacije cemo sigurno u narednih desetak godina masovno ostati bez posla jer se svi nasi poslovi rade preko interneta od naplate racuna pa dalje. I onda cu biti muskarac od 40+ godina sa zavrsenom gimnazijom koji je studirao 6 godina i nema dana u struci. Ne, znam nisam pametan.Shategabri je napisao/la: ↑29 mar 2022, 13:12Pa na prvu bi to samo lud čovjek uradio.
Ako ti se tako isplati, ako ti je to target, zašto ne?!
Kakve to veze ima koliko si studirao, na kraju svi ti traže eventualno diplomu i radno iskustvo, niko ne gleda jesi imao šestice ili desetke.
Ubaci se u struku, završi magistarski ili ako si recimo ekonomist, onda završi CR certifikat i poslije OR.
Naravno ako imaš ambicije da napreduješ.
Koševo Zapad