Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
Nece Velez finala vidjeti, nisu oni navikli na to.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Nije vam borac skinuo gace vec vas je pustio. Ali bar si na neki nacin priznao tako da ti i oprastam
-
- Kontakt:
Teorija prosjecnog navijaca FKS: Velezu namjestena TC, oni ce preko prvenstva u Evropu, pustit ce nama da prodjemo, pa ce Vico delegirat Gigovica u finalu da sudi za Velez jer smo pricali s njim u Antaliji i jer nam je sto godina. Tako su i Sloboda i Zeljo osvojili po trofej za sto godina.
Prejaki prejaki prejakiii
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- Shategabri
- Kontakt:
Eno sad...nismo mi krivi što ste slavili i mahmurni došli na finale kupaworchester je napisao/la: ↑29 mar 2022, 14:37Nije vam borac skinuo gace vec vas je pustio. Ali bar si na neki nacin priznao tako da ti i oprastam

Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nema da brineš. Ostajete bestrofejni i ove sezone.killafrommanilla je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:06Teorija prosjecnog navijaca FKS: Velezu namjestena TC, oni ce preko prvenstva u Evropu, pustit ce nama da prodjemo, pa ce Vico delegirat Gigovica u finalu da sudi za Velez jer smo pricali s njim u Antaliji i jer nam je sto godina. Tako su i Sloboda i Zeljo osvojili po trofej za sto godina.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Moja jedina teorija je da kad bi Velez nekim cudom dosao u finale, tamo cemo ga istamburati jer smo naucili tako.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ni pomoću trikova jer će ih TC istamburati k'o Lučić Severinu.
Igrači će odmah na trening.
-
- Kontakt:
To si u pravu a svakako nisam mislio na finale od prosle godineShategabri je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:08Eno sad...nismo mi krivi što ste slavili i mahmurni došli na finale kupaworchester je napisao/la: ↑29 mar 2022, 14:37Nije vam borac skinuo gace vec vas je pustio. Ali bar si na neki nacin priznao tako da ti i oprastam![]()

Mislio sam na nacin kako je ssh prosla borac u 1/4 finalu. Cak je i husref rekao da je na poluvremenu to djelovalo kao nemoguca misija kad ono....

- tutankamon1905
- Kontakt:
Zasto samo navijaca FKS? Sta je sa nama?killafrommanilla je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:06Teorija prosjecnog navijaca FKS: Velezu namjestena TC, oni ce preko prvenstva u Evropu, pustit ce nama da prodjemo, pa ce Vico delegirat Gigovica u finalu da sudi za Velez jer smo pricali s njim u Antaliji i jer nam je sto godina. Tako su i Sloboda i Zeljo osvojili po trofej za sto godina.
Sretno svima, ako ne moze Igman osvojit onda Sarajevo

- Shategabri
- Kontakt:
Aha, e to ne znam, to vi vidite s njimaworchester je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:27To si u pravu a svakako nisam mislio na finale od prosle godineShategabri je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:08Eno sad...nismo mi krivi što ste slavili i mahmurni došli na finale kupaworchester je napisao/la: ↑29 mar 2022, 14:37Nije vam borac skinuo gace vec vas je pustio. Ali bar si na neki nacin priznao tako da ti i oprastam![]()
![]()
Mislio sam na nacin kako je ssh prosla borac u 1/4 finalu. Cak je i husref rekao da je na poluvremenu to djelovalo kao nemoguca misija kad ono....![]()
![]()
![]()

Koševo Zapad
pa labo zar neces svog "starog" podrzati i njegov crveni tim koji mu je u dusi ,nekako si me razocaro da budes kontra starog ali etotutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:30Zasto samo navijaca FKS? Sta je sa nama?killafrommanilla je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:06Teorija prosjecnog navijaca FKS: Velezu namjestena TC, oni ce preko prvenstva u Evropu, pustit ce nama da prodjemo, pa ce Vico delegirat Gigovica u finalu da sudi za Velez jer smo pricali s njim u Antaliji i jer nam je sto godina. Tako su i Sloboda i Zeljo osvojili po trofej za sto godina.
Sretno svima, ako ne moze Igman osvojit onda Sarajevo![]()

TC nece znati sta ih je snaslo ,priprema se tajfun

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Veležu se štima a Sarajevo do finala jednu ekipu iz pl izbacila.
1/16 Modrica
1/8 Ljubic Prnjavor
1/4 Sloboda tuzla
1/2 Igman Konjic
1/16 Modrica
1/8 Ljubic Prnjavor
1/4 Sloboda tuzla
1/2 Igman Konjic
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Uhvatio si se jednog glupog posta u moru realnihkillafrommanilla je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:06Teorija prosjecnog navijaca FKS: Velezu namjestena TC, oni ce preko prvenstva u Evropu, pustit ce nama da prodjemo, pa ce Vico delegirat Gigovica u finalu da sudi za Velez jer smo pricali s njim u Antaliji i jer nam je sto godina. Tako su i Sloboda i Zeljo osvojili po trofej za sto godina.

Kako su skretničar i Sloboda, tako ćete i vi ostati suhi na stotu godišnjicu. Tako da, no sikirli

Ali to je prosječnom navijaču Veleža normala, jer su tako navikli.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- tutankamon1905
- Kontakt:
Stari sa 65 godina ne propusta utakmicu Zrinjskog, na Velezovoj nikad nije bio. Probaj s nekim drugim ovorodjak je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:40pa labo zar neces svog "starog" podrzati i njegov crveni tim koji mu je u dusi ,nekako si me razocaro da budes kontra starog ali etotutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:30Zasto samo navijaca FKS? Sta je sa nama?killafrommanilla je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:06Teorija prosjecnog navijaca FKS: Velezu namjestena TC, oni ce preko prvenstva u Evropu, pustit ce nama da prodjemo, pa ce Vico delegirat Gigovica u finalu da sudi za Velez jer smo pricali s njim u Antaliji i jer nam je sto godina. Tako su i Sloboda i Zeljo osvojili po trofej za sto godina.
Sretno svima, ako ne moze Igman osvojit onda Sarajevo![]()
![]()
![]()
TC nece znati sta ih je snaslo ,priprema se tajfun![]()

Dogodine vam zelim Europu, a ove godine neka vam bude lekcija da se ne leti onako visoko nakon jedne vrhunske sezone
-
- Kontakt:
nikad nije bio na velezovoj utakmici, mora da je autohtoni Mostarac
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Plata mesa petobanka bila, vrijedila je. Hvala Vico, nisi Ismira razocarao

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma pusti te price , sad ih pola odjednom nije nikad bilo . Tako su i u hrv sad kao odjednom niko nije volio Titu , a kad je umro najveće kolone ikad u Zagrebu bile al eto to su im price . Možda nikad nikad nije bio ako je iz Gruda , Posusja , Medjugroja pa se nikad nije spustio u grad . Al žive ljudi na mitomaniji pa vjeruj svaštakillafrommanilla je napisao/la: ↑29 mar 2022, 16:18nikad nije bio na velezovoj utakmici, mora da je autohtoni Mostarac
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Haha da da, sta je bilo kad si se probudio?worchester je napisao/la: ↑29 mar 2022, 14:37Nije vam borac skinuo gace vec vas je pustio. Ali bar si na neki nacin priznao tako da ti i oprastam
Tuzla City / Sloga Simin Han
Finale Sarajevo Tuzla
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Hajdeee, laszlo, Morpheus i 37 gostiju.