Sad kazu da samo "iskoristavaju" staru sovjetsku opremu.Brokula je napisao/la: ↑29 mar 2022, 18:30Inace dobro se sjecam price u proteklim sedmicama od strane forumasa koji "pisu cinjenice, a ne hipoteze" kako je Ukrajinska propaganda ako ne i jaca od ruske, i kako Ukrajinci prenapuhuju brojeve dok su u stvarnosti dozivljeli potop, i sjecam se kako su isti postavljali mape na kojima Kijev potpuno opkoljen. Evo danas Rusi diplomatski priznase poraz oko Kijeva i sva ona prica se pokaza laznom i ocitom ruskom propagandom, pa se pitam sta li ti isti forumasi imaju reci na to
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Znaci Rusi cucanj, uzet ce juzni dio i to ce predtavit kao bozansku pobjedu.
Rusija je govorila i da neće napasti Ukrajinu. Nikakve vrijednosti nema to što oni kažu, obećaju i potpišu.
- ASD
- Kontakt:
Failali su opasno. Prije par sedmica je realno izgledalo kako će za par dana uzeti Odessu. A evo od tad se nisu pomakli.
Harkov su isto trebali do sada zauzeti. Pitanje je i šta kontrolišu u tom gradu.
Po trenutnim aktivnostima. Za očekivati neka minimalna napredovanja na obje strane i da bi moglo doći do mira.
Pregovori više nisu isti onima u početku rata. Ukrajina u početku nije imala šta da ponudi jer su gubili teritorij svaki dan. Danas već mogu pregovarati.
Sta god bilo Rusima se ne smiju dizati sankcije i eu treba raditi na energetskoj nezavisnosti od Rusa. Treba Ruse vratiti u srednji vijek. Ako se vrwti ovo sve na poziciju iz januara nista se nije napravilo, za 10 godina eto opet neka invazija.
Ma sad sa njima treba postaviti jasne granice, nastaviti sa sankcijama, riješiti problem gasa nekim drugim trasama, nabiti ih da igraju u AFC i završiti priču.
Ovaj besmisleni rat je njima najviše naškodio, koštao je i ostatak svijeta, ali neuporedivo manje.
Ovaj besmisleni rat je njima najviše naškodio, koštao je i ostatak svijeta, ali neuporedivo manje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U Mariupolu poginuli ukrajinski prvak u kik boksu Maksym Kagal i bivši kapiten vaterpolo reprezentacije Yevgeny Obedinsky.

SLAVA IM !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Ono sto sam najavio prije par dana desava se...talibani se povlace iz kijeva I prebacuju na donetsk ...u kharkivu sumiju cernihivu dobijaju po picki ocekujem povlacenje I odatle... kherson je u poluokruzenju tu ce biti bjezanija ka krimu ili berdijansku... cim se oslobodi kherson automatski ce se rusi povuci iz melitopola prema berdijansku I tu ce biti nova linija... talibani ce ofanzivu fokusirati samo do dijela luhanske I donetske oblasti koje nisu okupirali... e sad.. sto duze se mariupol bude drzao manje su Im sanse za bilo kakve ofanzive... nadam se totalnom sahranjivanju rusije...pitanje je jesuli borci iz kijeva I kharkiva spremni na juris na donetsk? Ako jesu onda cemo shaktar gledati na donbas areni ponovo... ako ne , onda cemo imati ukrajinski dejton
Sad ide Rizo ruža - stara dobra laz
"Ma nije nam to uopće bio cilj..."
"Ma nije nam to uopće bio cilj..."
Al fakat sto onaj momak rece Rusi usli u rat da isprazne skladista stare opreme

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ode u nepovrat. Naletiše na protutenkovsku minu, vjerovatno.
Staro željezo, regija Kherson.
Na temu A3OBA:
Ovaj bradonja jedan od glavnih, desna ruka Kadirova.

Kakvo je ovo čudo, zna li neko ?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Ako ces stavit 30 tvitova u jedan post onda koristi spoiler
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu 2021: Sa mnogim liderima koji su kasnije završili u Haškom tribunalu, neću da krijem, imao sam sreću da zajedno radimo, da komuniciramo. To su i Milošević, Karadžić i general Mladić.
- Tristan
- Kontakt:
Daj ne prdi.

Jedno je uci u rat, a drugo je kad si vec u ratu iskoristiti tehniku koja bi im isla u staro zeljezo, sto ovi i koriste izmedju ostalog.
Pogledaj jos jednom taj post.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Al kakva je to glupa logika iskoristi stari tenk isto kao da je to star metak stavi u okvir ispucaj i zdravo. Taj isti tenk treba prvo transportovat, trosi pun k goriva, rizikujes da se pokvari i blokira ti tenkove koji su funkcionalni, guras posadu nek ginu hajd star je tenk sta fali, steta da se baci. Daj molim te.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koriste staro jer nisu uspjeli pokrenuti serijsku proizvodznju novog... dosta novih su izgubili plus tonu ovih dogradzenih t72 ... a vecina starog nije operativno uopste ... izgleda da ce minirati most oko hersona ali dzaba Im kad su ukri vec davno presli dnjepar sa ove crnomorske strane ...
Mitomanija level proStevieG8 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 21:30Al kakva je to glupa logika iskoristi stari tenk isto kao da je to star metak stavi u okvir ispucaj i zdravo. Taj isti tenk treba prvo transportovat, trosi pun k goriva, rizikujes da se pokvari i blokira ti tenkove koji su funkcionalni, guras posadu nek ginu hajd star je tenk sta fali, steta da se baci. Daj molim te.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 6 gostiju.