ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
thiem se vratio konačno, i odma na nekom challengeru dobio po prnjoci od nekog anonimusa
Sta je sa posjetama na ova dva mastersa u americi, katastrofalna posjeta, ne znam da sam jedan mec gledao da je bilo iole ispunjeno, mislim da je dozvoljen puni kapacitet u americi ali ova dva turnira su uzas za sad
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Medvedev 2 pobjede udaljen od povratka na broj 1
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nick prvo poen kazne pa gem kazne, kakva luda glava Boze, da bas vidimo mozel se sad vratiti i u inat dobiti ovak mec, ma da Sinner igra bez greske
Kad neko za ovog mongoloida kaže da je mogao biti sami vrh. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Dobar je Nik al malo ga i precijenjuju kad pricaju o talentu i samom kvalitetu njegovog tenisa.
Ima on dosta mana
Ima on dosta mana
- Felixians4
- Kontakt:
definitivno po teniskom kvalitetu je top10 igrač u najmanju ruku. njegov peak je bio do 22. godine praktički i onda se do kraja dao u cirkusarenje.
na iznad 60 % pobjeda je na touru,evo dođe osvoji slam sa kokkom u doubleu,ali jednostavno ne možeš biti u vrhu tako labilan i zapušten. to da se igra u formatu ala newgen finals,vjerojatno bi imao ponešto više uspjeha i da su loptice i podloge mrvu brže
na iznad 60 % pobjeda je na touru,evo dođe osvoji slam sa kokkom u doubleu,ali jednostavno ne možeš biti u vrhu tako labilan i zapušten. to da se igra u formatu ala newgen finals,vjerojatno bi imao ponešto više uspjeha i da su loptice i podloge mrvu brže
-
jolicnikola
- Kontakt:
jedna pobjeda dijeli Danilla od prvog mjesta
Alkaraz je najveci talenat koji se pojavio u svetu tenisa jos od velike trojke.Ovo je nenormalan nivo koji on ima sa 18 godina.Neverovatna napadacka igra.
Ma strasno je kad ga covejk gleda i onda skontas da decko ima samo 18 godina, samo da ga povrede zaobidju njemu je nebo granica
Sta se desava sa Sinnerom i ovim predajama, prvo u Iw pa sad i ovdje, isto da je zensko da dobije menstruaciju pa ga boli stomak
Francisco do titule 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Tenis bez Nadala i Novaka ocajan blago receno.
Ovaj Cerundulo ce biti nezgodan na sljaci, voli duge razmjene i dobar je u defanzivi, znaci do sutra na sljaci ce se moci prebacivati.
A ovdje mislim da ce ga Aco lagano preslusati
Inqce navijam za 1/2 Medo vs Carlos da vidim i taj mec, da malo uzivamo u tenisu
- akisarajevo92
- Kontakt:
pracenje tenisa na ovim prostorima ce opasti na isti nacin kao pracenje skijanja nakon Kostelica
Don't believe the hype.
Ma kako najveci ne igra ovaj tenis je smijesan svakako.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj kad dobije Zvekija ili Ruuda
Kad mu posaljes iole kracu lopticu i ako se namjesti na fh bolje ti se spremat sa sljedeci poen
btw. cisto sumnjam da cu za Alcaraza navijat u buducnosti, najjaci je def. od ovih mladih i najzanimljiviji za gledati ali kako vrijeme prolazi sve sam vise ubijedjen da ce se moje pracenje tenisa poslije Rafe svesti na navijanje za underdoga u nextgen okrsajima i nista vise od toga.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa zar postoji neko ko ce sa velikim zarom pratiti tenis poslije trojke 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma znam ali eto,nije to to vec vidis sad ,ali eto nadam se bar jos jednoj godini da su sva trojica tu pa nek ide onda u Honduras sve
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.