Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
onoffon je napisao/la:Heh moj neutralni, moj prvi dres je bio od PSG-a, a simpatisem Marseilleod Napolija imam sal, onaj modni koij mozes u grad nositi, Marseille jaknu i kacket, sal Getafea, al njih nesimpatisem, nego slucajno imam taj sal, od Athletic Bilbaa imam original majcu njihov brand, direktno iz Bilbaa stiglo
imam od St. Paulija kacket, njih simpatisem jer su prvi antifa klub u Njemackoj, takodje simpatisem Sunderland, Pompey, Everton, Fenerbahce, BvB, al od njih nemam nikakav rekvizit
a sve te timove simpatisem, jer su mi ono puni ponosa, nisu gloryhunterski klubovi, nisu prvaci, mislim cast pravim navijacima koji navijaju za takve timove.
hehe nisam.... imam 17 god....Arsenalisation je napisao/la:znaci star su 10 god u vrh glave...DiNo_OL je napisao/la:e ovako ja navijam Lyon...igrala se tekma bayern lyon tad sam navijao za bayern,zbog toga sto je to njemacki klub,i rodjen sam u njemackoj mislim da je Lyon tad pobjedio il nerjeseno uglavnom nije izgubio...i od tada sam lyon malo simpatizirao...tekma lyon real na Gerland kad je legendarni Juninho iz slobodnaka sa 38m zakucao mrezu casiljasa i od te pobjede navijam za "lavove"...tad sam navijao zbog Juninho...i sad ih volim kao kolektiv...
![]()
![]()
![]()
a ništa Lee Dixon,Martin Keown.Francis Jefers,Lauren,Inamoto ,Parlour ,Wiltord .Richard Wright i oni su bili u toj generaciji, a zaboravih Vanbronkhorst,legendarni Toni Adams,Sol Campbel ,Ashley Cole i oni su bili tuFaraon iz Visokog je napisao/la:Zbog hanrija berkampa(uvijek mjeso njega i beckama) viere,seamana,ljumberga generacije iz 2002 ot tad se bas sjecam
neznam bas te rezervne igracelegenda reala je napisao/la:a ništa Lee Dixon,Martin Keown.Francis Jefers,Lauren,Inamoto ,Parlour ,Wiltord .Richard Wright i oni su bili u toj generaciji, a zaboravih Vanbronkhorst,legendarni Toni Adams,Sol Campbel ,Ashley Cole i oni su bili tuFaraon iz Visokog je napisao/la:Zbog hanrija berkampa(uvijek mjeso njega i beckama) viere,seamana,ljumberga generacije iz 2002 ot tad se bas sjecam![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.