AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Saurman
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2011, 19:31

SpleeN_TM je napisao/la:Prema Goal.com
Najbolji transferi:

1. Antonio Cassano (Sampdoria – Milan 1.7 milion eura)
2. Luis Suarez (Ajax – Liverpool 26.5 milion eura)
3. Fernando Torres (Liverpool – Chelsea 58.5 milion eura)

Klubovi koji su najbolje poslovali tokom prijelaznog roka:

1. Milan
2. Chelsea
3. Barcelona
8-)
Milan najbolje poslovao dovođenjem Van Bomela,Cassana,Didac :lol: a sad dajgle imena u Chelseau Torres,Luiz :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2011, 19:50

nije bit u imenima mislim već u omjeru cijena-kvalitet jer to transfer čini dobrim, jbg da neko ima milijardu mogao bi dovesti koga god hoće al neznači da bi to bio dobar transfer ;) , a sad jel bolji transfer tores za 70 miliona E, ili casano za manje od 2 sam skontaj, a ona carol il kako se već zove za preko 50 m je debilizam i renesansa :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2011, 20:00

tony-mortale je napisao/la:nije bit u imenima mislim već u omjeru cijena-kvalitet jer to transfer čini dobrim, jbg da neko ima milijardu mogao bi dovesti koga god hoće al neznači da bi to bio dobar transfer ;) , a sad jel bolji transfer tores za 70 miliona E, ili casano za manje od 2 sam skontaj, a ona carol il kako se već zove za preko 50 m je debilizam i renesansa :roll:
Torres je klasa i jedan od najbojih spiceva Europe cijena od 58 mil je malo prevelika ali et,sto ce tice Carolla od 40 mil e tu je vec popusio Liverpool, Suarez takođe ne vrijedi 27 mil..no ipak su kvalitetniji igraci za razliku od onih koje je Milan doveo.. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 feb 2011, 20:02

Saurman je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:nije bit u imenima mislim već u omjeru cijena-kvalitet jer to transfer čini dobrim, jbg da neko ima milijardu mogao bi dovesti koga god hoće al neznači da bi to bio dobar transfer ;) , a sad jel bolji transfer tores za 70 miliona E, ili casano za manje od 2 sam skontaj, a ona carol il kako se već zove za preko 50 m je debilizam i renesansa :roll:
Torres je klasa i jedan od najbojih spiceva Europe cijena od 58 mil je malo prevelika ali et,sto ce tice Carolla od 40 mil e tu je vec popusio Liverpool, Suarez takođe ne vrijedi 27 mil..no ipak su kvalitetniji igraci za razliku od onih koje je Milan doveo.. ;)
doveo dzaba ! ne znam sta ti nije jasno, to su kvalitetni igraci koji bi vrijedili desetine miliona da ih nije ugovor oslobadjao
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2011, 20:10

ma ok on misli da je tores 30 puta bolji od casana i sve ok, ono čovjek je ipak igrao u atl madridu i liverpulu i osvoio s njima 0 titula, zadnja sezona mu je možda i najgora u karijeri, a šta je casano napravio igrao tamo u nekoj romi, realu i sampdoriji, naravno da je carol takođe bolji transfer ipak čovjek već 6 mjeseci igra prvoligaški fudbal :roll:
dođeš s nekim kvaziprovokacijama a nisi čak ni pročitao s razumjevanjem o čemu se tu radi.
znači bolji je transfer suareza koji je dokazan i u ajaxi i reprezentaciji za 25 miliona, od carola koji nije dokazan nigdje iako je plaćen više :lol: ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 feb 2011, 20:23

Saurman je napisao/la:
Ibrahimovic je bolji od Toressa i Carolla kad njih dvojicu sastavis zajedno, ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 02 feb 2011, 21:49

Ibrahimovic je placen (ili ce biti na kraju sezone) 24 miliona a on je kao sto rece kolega iznad bolji od obojice zajedno a oni su placeni ukupno 100 miliona. Pa ti drug moj vidi poslovanje Milana kakvo je. Suarez placen 27 miliona i dobar je bio u holandskoj ligi odakle je dosao i Babel koji je bio isto tako odlican u holadnskoj ligi pa dosao u Englesku i evo ga danas igra u Hoffenheimu. Pa ti malo mucni glavom.

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 02 feb 2011, 22:49

Pa dobro prođosmo večeras, još da "oni" sutra kiksaju :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 feb 2011, 22:50

Zijanili i Roma i Napoli jos da hoce sutra Interss bilo bi super......

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 02 feb 2011, 22:54

ma treba sebe samo gledati, juče je bio kiks, al igrom smo bili bolji duplo, a razlika ipak porasla za pratiocima :D
gledao pomalo noćađnje utakmice, napoli je katastrofa totalno neprepoznatljiv, roma isto ništa specijalno nije pokazala, brescia bila ravnopravna, a lepi marco opet zabio gol :lol: doduše više sretno nego spretno, juve iako nije konkurent više nizašta nije uopšte bio loš al napadači su im katastrofa, matri fulo 3 zicera od kojeg bi i amauri barem 1 zabio. sutra će inter barija dobiti jer je totalno loša ekipa, al opet ovo kole je juče izgledalo kao totalna katastrofa, a sad i nije tako loše, još i vijest da je dogovoren dolazak gansa a vezni igrač nam je prijeko potreban je još više uljepšala noć

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 03 feb 2011, 16:28

Ibra ce BITI placen 24 miliona i to na tri godine po 8 miliona,sminkerski je to Galliani izveo totalno.
Ganso od juna u Milanu!!!!!E ovo je definitvno poslije Ibre najbolji moguci transfer,ne znam ljudi koliko ste gledali ovog momka,decko je paklen(al doduse ima problem sa povredom koljena u marti bi trebao biti spreman)klasicna 10-ka prototip Rui Coste.licno sam presretan zbog ovog transfera!
E sad protiv Lazia ono je stvarno bio cirkus od utakmice,znaci jedan igrac Lazia pokusao igrati protiv nas Hernanes,ostali samo udarali tukli i izbijali loptu sto dalje,znaci bunker svih bunkera,samo sam ocekiavo jos Edy Reju da udje i on i stane na stopera da slucajno sta ne prodje u gol.
Onaj Čeh Kozak dabogda se sav slomio mater mu bezobraznu j.ebem frajer je laktao udarao klosarski i pravio se lud sve vrijeme zelim mu sve najgore....
A mi ko mi osakaceni povredama indisponiranost nekih igraca(Robihno prije svega,Emanuelson)i definitvno losa sreca su faktori koju su presudili da ne pobijedimo ove bijednike (i oni su bili bez Zaratea.Floccarija i Rocchija)al da su bilo koja dvojica od ovih na terenu bili igrali bi sigurno barem truncicu otvorenije i tu bi im bio kraj,al eto idemo dalje.....

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 feb 2011, 16:50

...vidim da milan pravi odlicne transfere...drago mi je zbog njega,samo neka tako nastavi.... :)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 feb 2011, 18:44

Boateng se vratio 8-) kao i, Legrio i Bonera :lol:
Pirlo danas trenirao
Allegri ima dilemu dal u prvu Pata ili Cassa
Genovi fali Criscito,Veloso i jos neki 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 03 feb 2011, 19:00

Nemojte mi Bonere molim vas...
Osim - drugo ime za Želju !

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 feb 2011, 19:34

ja sam čitao da se boateng vraća tek za desetak dana, a bonera i legro bi bilo bolje da su ozljeđeni nego spremni :lol:
pato igra katastrofalno i izgleda da nemože igrati zajedno s ibrom i sve se ozbiljnije piše o njegovom odlasku iz milana na ljeto ili u englesku ili u barsu koja ga već nekoliko puta pokušala dovesti

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 03 feb 2011, 23:04

Ambrosini out 2 mjeseca
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 03 feb 2011, 23:30

robovi88 je napisao/la:Ambrosini out 2 mjeseca
Veliko pojacanje ;)
BvB Echte Liebe !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 04 feb 2011, 11:13

Samir1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
ili ti ga u prevodu ima zelju da zaigra za Milan ili sta vec???

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 04 feb 2011, 16:34

scudetto je napisao/la:
Samir1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
ili ti ga u prevodu ima zelju da zaigra za Milan ili sta vec???
ma od svih nabrojanih klubova kao real ,mancester juve itd on kaze da sanja da igra za milan ,forza milan forza ganso

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 feb 2011, 18:19

@robovi nemogu ti poslati pp izgleda da si neku zabranu stavio, al nema veze evo valjda je to ta ;)

slika

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []