Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Dok petev i vico slave uspjeh od 1-0 protiv amatera, halihodzic odvede 4tu reprezentaciju na SP. Pametan covjek sto nece da ima posla sa lopovima, koji ce mu srozavati ugled.
Dok je ova garnitura u savezu od mene nece dobiti ni gledanje na tvu. Sramota sto se ovi nasi igraci i odazivaju na pozive ovih ublehaca.
Dok je ova garnitura u savezu od mene nece dobiti ni gledanje na tvu. Sramota sto se ovi nasi igraci i odazivaju na pozive ovih ublehaca.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Vaha je gospodin, pametan sa obrazom.
Aljegri, out!
Milicevic pokazao da je bolji od ovih polusveda i poluigraca ! Nadam se da ce zacementirati mjesto u prvih 11 gdje mu je i mjesto ! Bekovi u prvom poluvremenu gola qrcina ! Nalic nivo Bekrica !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Taj bi republiku Madagaskar trenirao da mu ponude bolji ugovor od trenutnog što ima.
Evo ga, sad će biti jedini trener u historiji sto je odveo 4 reperezentacije na SP.
Vahide, Vahide

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Podržavao sam Vahu duži period.
Ali i Vaha je senilna budaletina, imao je najjaču ekipu na AFCON-u i flopao je teško.
Ali i Vaha je senilna budaletina, imao je najjaču ekipu na AFCON-u i flopao je teško.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ne vjerujem da je Petev losiji trener od Bazdarevica, Bajevica, Susica i ostalih sarlatana, ali ocito da je se totalno pogubio. Ne znam sta je se desilo pred Finsku, ali to je bio kraj njegove price. Nije normalno da izborimo tri jaka nerijesena rezultata u gostima protiv Ukrajine, Francuske i Finske, a protiv istih protivnika uzmes 0 bodova na svom. Ili nema nikakav autoritet van terena ili ne zna kontrolisat utakmice i napadat. Vjerovatno i jedno i drugo.
Igracki kadar jest dosta los, ali ne ovoliko los. Dovoljno je dobar da se plasiramo na Euro sa 24 ekipe (Slovacka, Finska itd nisu nista bolji pa su bili tamo).
Igracki kadar jest dosta los, ali ne ovoliko los. Dovoljno je dobar da se plasiramo na Euro sa 24 ekipe (Slovacka, Finska itd nisu nista bolji pa su bili tamo).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Osim lopovluka na oci cijele drzave, sad i mitomanija i yebanje u mozak. Cuj 6.000

I da jest tako, opet nije ni za pohvaliti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Halihodžić, Sušić i Petković su tri gospodina koja ako Bog da neće dolaziti u repku dok su ovi na čelu!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Cviko ne ****, covjek ispravno kaze a Dzele se boji zamjeriti Dzeki ili onom Dzemdzicu koja picka
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Pa isti su kaoi ovi u savezu. I ti bi druze bio isti, i ja. I peti i desti. To je nama u DNKa izgleda. Jedino svjetlo se ukazalo onomad sa onim potpisoma. Da se tad istrajalo mi bi bili velesila, a da smo iucemu istrajali bili bi Njemacka ...redbull93 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 22:55Dok petev i vico slave uspjeh od 1-0 protiv amatera, halihodzic odvede 4tu reprezentaciju na SP. Pametan covjek sto nece da ima posla sa lopovima, koji ce mu srozavati ugled.
Za laku noc antitrener
NEMA NAZAD
tuta dobio lux i nafurao se, nece da prica za kriticare:-)
Više ovo prvo, to sam napisao proslije Gruzije i stojim i dalje pri tome. Nije stvar u napadanju i kontroli utakmice, imali smo mi svoje (polu)šanse protiv svake od tih nabrojanih reprezentacija, ali on nema kontrolu nad svlačionicom i to je evidentno, a potvrdilo se pred utakmicu sa Gruzijom.Cartman je napisao/la: ↑29 mar 2022, 22:59Ne vjerujem da je Petev losiji trener od Bazdarevica, Bajevica, Susica i ostalih sarlatana, ali ocito da je se totalno pogubio. Ne znam sta je se desilo pred Finsku, ali to je bio kraj njegove price. Nije normalno da izborimo tri jaka nerijesena rezultata u gostima protiv Ukrajine, Francuske i Finske, a protiv istih protivnika uzmes 0 bodova na svom. Ili nema nikakav autoritet van terena ili ne zna kontrolisat utakmice i napadat. Vjerovatno i jedno i drugo.
Čim ti njih fališ "divni su, krasni su" a glavni od njih te prodaju protiv Finske (Pjanić i Krunić odigrali k'o prebijene mačke) i ti im opet podilaziš. Drugi indikator je izjava vezana za kamp u Zenici.
Čuj rekao frajer da je kamp odličan, pa šta si bolan radio godinu dana, što ga nisi koristio? Mislim znamo svi zašto se nije koristio. Onda još nakon toga je rekao kao "dobar je kamp, ali ne znam hoćemo li su pripremati u budućnosti", znači još jedan pokazatelj da se ti plaho ne pitaš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I ove izjave poslije utakmice, strašno... Neki novi početak, analize, pičqke materine daj ba hahaha
Ovdje jedino ovaj Mrkonja ima muda da kaže kako jeste, odnosno da ova utakmica i pobjeda ne znači apsolutno ništa.
Ovdje jedino ovaj Mrkonja ima muda da kaže kako jeste, odnosno da ova utakmica i pobjeda ne znači apsolutno ništa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neka ih preuzme Safet Susic, heroj Nigerije koji im je osigurao prolaz na SP-u 2014.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Jes vala kad cujem neki novi pocetak dode mi slabo, Pa sta smo radili ovi zadnjih 6utakmica??
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.