Bolje da posalje tebe da ih psihicki maltretiras dok mu ne plate
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I am Lumis, EC3s younger brother
Jesi upisao IT akademiju?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nisam radim u drzavnoj firmi pa mi ne treba

prvi kiks je sporazumni trebao si gledat da ti da otkaz pa da dobijas ona primanja sa biroaHattrick je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:26Ej pozdrav ekipa.
trebao bi mi jedan pravni savjet.
Poslodavac mi je ostao duzan nekoliko placa. Ugovor smo raskinuli prije nekog vremena i to sporazumno, no nije mi isplatio dugovanja i zaradjeni novac. Uredno sam bio prijavljen.
Sto uciniti i koje pravne postupke mogu poduzeti kako bih naplatio zaradjeni novac?

Apsolutno nemoj da slušaš ove što kažu da se ne isplati povlačiti tužba radi troškova.Hattrick je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:26Ej pozdrav ekipa.
trebao bi mi jedan pravni savjet.
Poslodavac mi je ostao duzan nekoliko placa. Ugovor smo raskinuli prije nekog vremena i to sporazumno, no nije mi isplatio dugovanja i zaradjeni novac. Uredno sam bio prijavljen.
Sto uciniti i koje pravne postupke mogu poduzeti kako bih naplatio zaradjeni novac?
Imao sam u bližem okruženju identičnu situaciju, koja je sasvim zadovoljavajuće završila. Javi se u PP za konkretnu cijenu i kontakt ako si zainteresovan.
- Marsal
- Kontakt:
Joj ja dobio novo radno mjesto ali mi se uopšte ne sviđa, nikako ne mogu naučit i savladat
osjećam se ko debil, opet me pere neka depresija, počinjem sumnjati da uopšte ne mogu to naučit, svaki dan mi je nova patnja.
Ne možeš dva dobra nikako sastavit
još očekuje se od mene koliko sam skontao da uskoro počnem radit bez nadzora i da budem samostalan a ja sam toliko udaljen od toga.
Zadnja 2 dana krhnem apaurin pa na pos'o.

Ne možeš dva dobra nikako sastavit

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne daj da te savlada imposter syndrome!!Marsal je napisao/la: ↑29 mar 2022, 17:01Joj ja dobio novo radno mjesto ali mi se uopšte ne sviđa, nikako ne mogu naučit i savladatosjećam se ko debil, opet me pere neka depresija, počinjem sumnjati da uopšte ne mogu to naučit, svaki dan mi je nova patnja.
Ne možeš dva dobra nikako sastavitjoš očekuje se od mene koliko sam skontao da uskoro počnem radit bez nadzora i da budem samostalan a ja sam toliko udaljen od toga.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako je neko u stanju to nauciti to si ti....moras imati strpljenja. Koliko dugo radis taj posao, ne moze nista preko nociMarsal je napisao/la: ↑29 mar 2022, 17:01Joj ja dobio novo radno mjesto ali mi se uopšte ne sviđa, nikako ne mogu naučit i savladatosjećam se ko debil, opet me pere neka depresija, počinjem sumnjati da uopšte ne mogu to naučit, svaki dan mi je nova patnja.
Ne možeš dva dobra nikako sastavitjoš očekuje se od mene koliko sam skontao da uskoro počnem radit bez nadzora i da budem samostalan a ja sam toliko udaljen od toga.
Da vjeruješ u sebe koliko mi vjerujemo u tebe bio bi direktor željeznicaMarsal je napisao/la: ↑29 mar 2022, 17:01Joj ja dobio novo radno mjesto ali mi se uopšte ne sviđa, nikako ne mogu naučit i savladatosjećam se ko debil, opet me pere neka depresija, počinjem sumnjati da uopšte ne mogu to naučit, svaki dan mi je nova patnja.

Samo polako, znaš danas više o tom poslu nego što si znao jučer, a sutra ćeš znati više nego što znaš danas.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je normalno za pocetak svakog novog posla, samo opusteno. Neces se ni okalitiMarsal je napisao/la: ↑29 mar 2022, 17:01Joj ja dobio novo radno mjesto ali mi se uopšte ne sviđa, nikako ne mogu naučit i savladatosjećam se ko debil, opet me pere neka depresija, počinjem sumnjati da uopšte ne mogu to naučit, svaki dan mi je nova patnja.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Marsal
- Kontakt:
Hvala na podršci ali fakat ne ide ni naopako zasad
ali nisam glup, valjda šta skontam. U igri su bila 4 mjesta tj 4 mašine i mene zapadne ona jedna jedina što je nisam želio. Rođen baksuzan i gotovo.

naucis za upravljanje lokomotive ispeces iskustvo i nakon godinu dvije prijavis se za DB i budes hadzija
- Marsal
- Kontakt:
To mi je bila želja ali umjesto lokomotive zapao me bager. Nikakve veze nemam sa bagerom nit imam završenu školu za to ali eto ovaj ima sistem pomoću kojeg može ići po šinama i meni uvale to.
Tri godine sam radio težak fizički posao i nisam razmišljao o napuštanju ali sad bih najradije digao ruke pa ako ništa mogu bit konobar.
Imao sam priliku prije otprilike 2 godine da se zaposlim u Cinestaru, žalim i dan danas što sam tu priliku propustio.
Sta veceras gađaju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jak izazov, ali ne može bez gađanja izgleda

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ubiše crveni za sada.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ramiz frizer

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
S 50+ godina nemas sta traziti u ovom takmicenju,prespor je za bilo koga iz druge ekipe
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Otkud Milica, zar njima nisu ostale dvije cure koje nisu igrale? Nadja i Mina, ako se ne varam.
Zanimljivo ovo sad za nagradu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners