FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Glasao za Cocalića, dvoumio se između njega i Zeca
Zec gol i asistencija u martu
Cocalić kao vođa odbrane 3 clean sheets.
Bender
Galić Kosorić Cocalić Malić
Mekić Hajdarević
Gasal Štilić Resić
Fatai/Zec
Zec gol i asistencija u martu
Cocalić kao vođa odbrane 3 clean sheets.
Bender
Galić Kosorić Cocalić Malić
Mekić Hajdarević
Gasal Štilić Resić
Fatai/Zec
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ja bih volio vidjeti cerimagica na krilu, resic i gasal u ovih par utakmica nisu nista pokazali u poredjenju sa ostatkom ekipe.
Po meni je najbitnije ostaviti trenera i već polako početi praviti plan kojima igračima već sad ponuditi ugovore, a koje zamijeniti boljim.
Galic,Cocalic,Meki,Fatai moraju dobiti ugovore.
Subasic je dobio sasvim dosta šanse da lagano ode, blizu njega je Gasal. Nikakav napredak, Gasal od 20 napada,u 19 slučajeva izgubi loptu, a s druge strane Subasic nešto melja Al tanko Bogme. To je što je meni zapalo za oko,ne kazem da pametno zborim,niti da tako treba nego da se počne praviti neki plan.
Evo kako nam ovdje pišu imamo strašnu upravu rade strašan posao,ovo bi trebalo biti prioritet.
Subasic je dobio sasvim dosta šanse da lagano ode, blizu njega je Gasal. Nikakav napredak, Gasal od 20 napada,u 19 slučajeva izgubi loptu, a s druge strane Subasic nešto melja Al tanko Bogme. To je što je meni zapalo za oko,ne kazem da pametno zborim,niti da tako treba nego da se počne praviti neki plan.
Evo kako nam ovdje pišu imamo strašnu upravu rade strašan posao,ovo bi trebalo biti prioritet.
Volio bih i ja, ali momak se tek oporavio od povrede, pa je realno da ovaj dvojac vidimo na terenuzeljodogroba je napisao/la: ↑29 mar 2022, 23:23Ja bih volio vidjeti cerimagica na krilu, resic i gasal u ovih par utakmica nisu nista pokazali u poredjenju sa ostatkom ekipe.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Za hajdarevica zbog partije na derbiju(mada mora jos napredovati,pogotovo kad imamo kontru da prije digne glavu i odigra pas),mada sam se dvoumio izmedju hajdarevica i cocalicaLjoZee je napisao/la: ↑29 mar 2022, 20:54https://fkzeljeznicar.ba/caizcoin-igrac ... art/47578/
Za koga ste glasali?![]()
Al po cemu si ti zakljucio da trebai fatai ostati,a covjek nema nijednu takmicarsku utakmicu za nas a ti vec zakljucio da mu treba ponudit ugovor novi.Hulahopka je napisao/la: ↑29 mar 2022, 23:36Po meni je najbitnije ostaviti trenera i već polako početi praviti plan kojima igračima već sad ponuditi ugovore, a koje zamijeniti boljim.
Mislim da bi gasala trebali sacekati jos malo,on ima dobre predispozicije da bude odlicno krilo,naravno uz jos rada i truda,ima onaj ulazak sa krila u sredinu kao sto ima mesi ili sto je imao roben. Nije ono mrtvo krilo koje kad primi loptu ide samo prema korneru i centrira(80% budu losi centarustevi)
Evo pojavio se nacelnik 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
https://www.klix.ba/sport/nogomet/opcin ... /220330046
Kao da je citao sta sam jucer napisao o njemu i evo ga danas.Aferim
Kao da je citao sta sam jucer napisao o njemu i evo ga danas.Aferim
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
- DobojskiManijak
- Kontakt:
lik se registruje 09. marta , 37 postova od kojih 35 postova pljuje Upravu, način rada i sve ostalo....
Pitanje za milion KM , ko se krije iza iza ovih Čarapa
Pitanje za milion KM , ko se krije iza iza ovih Čarapa

Raja što kontate da će početi Fatai prije Hodžića u nedjelju? Abdul brat tek stigao, sumnjam da će ga Edis staviti od prve odmah.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobio je poseban program od stručnog štaba da radi individualno za vrijeme provedeno u Beogradu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Kako gdje sam gledao momak odigrao cijele pripreme skoro s ekipom?Ejnur je napisao/la: ↑30 mar 2022, 11:50Al po cemu si ti zakljucio da trebai fatai ostati,a covjek nema nijednu takmicarsku utakmicu za nas a ti vec zakljucio da mu treba ponudit ugovor novi.Hulahopka je napisao/la: ↑29 mar 2022, 23:36Po meni je najbitnije ostaviti trenera i već polako početi praviti plan kojima igračima već sad ponuditi ugovore, a koje zamijeniti boljim.
Mislim da bi gasala trebali sacekati jos malo,on ima dobre predispozicije da bude odlicno krilo,naravno uz jos rada i truda,ima onaj ulazak sa krila u sredinu kao sto ima mesi ili sto je imao roben. Nije ono mrtvo krilo koje kad primi loptu ide samo prema korneru i centrira(80% budu losi centarustevi)
Ima on ulazak s krila u sredinu Al nikad ne prodje.pogledajte utakmice na kojim je igrao upravo je tako izgubio 90% lopti nažalost. On i roben se nisu sreli u putu.Činjenice su to,ako ne vjeruješ meni pregledaj utakmice.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 30 mar 2022, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
ima li ikakvih pomaka sa amerikancem?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Galić,dečko i protiv juniora na 100%,uvijek maksimalno!LjoZee je napisao/la: ↑29 mar 2022, 20:54https://fkzeljeznicar.ba/caizcoin-igrac ... art/47578/
Za koga ste glasali?![]()
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Galić strašan radnik i ratnik na terenu plus vidi se da voli Zelju i nas navijace.Ovakve igrace najvise volim.
Protiv pitara Hodzic je bio faktor iznenadjenja i to je tad uspjelo, ali ne treba sad izmisljati pozicije momku, on nije napadac nego zadnji vezni.
Ljudi nakon godina i godina gledanja mrtvog ublehasa u vidu Sinise, napokon imaju priliku da vide kako izgleda normalan bek koji zna neke osnovne fudbalske stvari..
-
- Kontakt:
Ma Stevanovic je bio najjaci lik,kupio raju uvijek nekom borbenosti,ono u fazonu kad je igrac los samo se kaze "moze trcat"....
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Ma okej sve to, ali nije puno trenirao sa ekipom za razliku od Hodžića recimo koji već par utakmica igra na toj poziciji.
Što se mene tiče neka odmah Fatai starta, nego kontam da Edis neće tako razmišljati.
@Brko
Ma vala Hodžić nije za veznjaka ali nikako, ja bih ga probao na krilu ili koristio u napadu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meša kao i uvijek iskusno i zagonetno odgovara na pitanjaBaždarević kaže da je trebalo biti igrača iz domaće lige, a potom se osvrnuo i na eventualni povratak u Želju.
“Kako bi to lijepo bilo”, kratko je prokomentarisao Baždarević, a potom dodao:
“Dežurni kritičari će reći vratit će se u Želju jer nema drugo ništa. Željo je uvijek moj i ja bih najviše volio raditi u BiH, ali u nekim drugim uslovima. Znate li koliko bi bilo teško nakon 33 godine Francuske i Evrope napustiti sve to i jednostavno se odreći svega. To su teške i važne odluke u životu. Sigurno da bih volio jednog dana biti u Želji, ali u momentu dok sam u snazi da mogu nešto da dam kvalitetno, a ne da se vratim pri kraju. Volio bih, ima tu puno bivših, ali nije samo za nas jer ima i kvalitetnih trenera u BiH. Nikada ne znate šta život nosi. U zadnje vrijeme se govorilo o investitoru kojeg sam ja želio nagovoriti da pomogne i da nešto donese novo i kvalitetnije. Ja sam bio taj koji ga je nagovarao, a on je želio da dođem s njim. To su za sada pretpostavke koje nisu realne, a realno je da će on najvjerovatnije i doći u neko dogledno vrijeme, ali je najvažnije da Željo radi u ovom ritmu da vrati rejting, a što se tiče mene ne znam šta će se desiti. Tražim posao i nadam se što prije da ću se naći na fudbalskom terenu.”

mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.