NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
prije nego edo napiše da ga preduhitrim…. ovim su coltsi automatski u superbowlu najmanje tri puta u naredne dvije godine 
Maestro brzi od Scheftera i Rapoporta zajedno 
Dolaze mi notifikacije od njih na twitteru, pa vidim čim se objavi i proslijedih ovamo.
Ove sezone izgleda veći uspjeh upasti u PO u AFCu, nego li izaći iz NFCa.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
da

a ovo je pravo cool
a ovo je pravo cool
Winston ostaje u Saintsima, 28mil na 2 sezone.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- wadethegreat
- Kontakt:
Gdje ce Baker?
Zach Pascal u Eagles-ima. Nije neka kradja. Da hoce Honey Badgera dovesti, to bi vec bilo nesto, uz tri pika prve runde.
EDIT: Mariota u Falcons-ima. Jos jedno mjesto manje za Bakera.
EDIT: Mariota u Falcons-ima. Jos jedno mjesto manje za Bakera.
Dobro je jbg, kad vidis da se i vise nego ozbiljno spominjao Baker, Winston i Jimmy G... Ryan ti dodje ko Peyton 
Znaci slicna prica kao sa Riversom prije 2 godine, dat iskusnom QB kompletan tim da proba sta napravit, u nedostatku pravih mladjih franchise QBova. Pozdravljam potez na kraju, sve je bolje od vec spomenutih prevara iznad a Coltsi su kompletan tim, nece se kroz draft ganjati QB tako da je najbolje ici na nekog s PO i SB iskustvom.
Znaci slicna prica kao sa Riversom prije 2 godine, dat iskusnom QB kompletan tim da proba sta napravit, u nedostatku pravih mladjih franchise QBova. Pozdravljam potez na kraju, sve je bolje od vec spomenutih prevara iznad a Coltsi su kompletan tim, nece se kroz draft ganjati QB tako da je najbolje ici na nekog s PO i SB iskustvom.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
nadam se iskreno da će NFL opet postaviti zadnje kolo jax-ind

Fournette ostaje u Tampi jos 3 godine. Vikings-i potpisali Za'Darius Smith-a isto na 3 godine.
Meanwhile, Eagles-i isli "gledati" Pickett-a na pro dayu, i sa njime isli na veceru ?
Samo me zanima sto su onda restruktuirali ugovore Cox-u, Wardu...ako ce im highlight pojacanja biti WR Pascal?
Meanwhile, Eagles-i isli "gledati" Pickett-a na pro dayu, i sa njime isli na veceru ?
Samo me zanima sto su onda restruktuirali ugovore Cox-u, Wardu...ako ce im highlight pojacanja biti WR Pascal?
Tyreek Hill u Dolphinse.
Nakon Armsteada, još jedan odličan potez.
Pick prve, pick druge, 2 picka četvrte i pick šeste ide u deal za Tyreeka.
Nakon Armsteada, još jedan odličan potez.
Pick prve, pick druge, 2 picka četvrte i pick šeste ide u deal za Tyreeka.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ovo niko nije očekivao
Juju bolji od Hill-a?
ja sam mislio da će oni još godinu gurati all in i onda se raspasti
- wadethegreat
- Kontakt:
Chargersi jos desnu stranu OL imaju da rijese i po meni najbolji roster u Afc westu.
Pozitivan pomak samo sto je trebalo i za regularnu sezonu.
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Bruce Arians retiring from coaching, will move to Buccaneers front office, Todd Bowles will replace Arians as head coach
⚜️
joj ovaj trade od danas je vrhunski …. poslaše dolphinsi cheaterima čovjeka koji je deep threat … čuj mac jones i deep threat
billy je totalno prevrno!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.