Možda se i usr'o koliko se neprirodno napinje.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pavle fino opisao kabine u kojima komentarisu, nije cudo sto ih vecina zvuci depresivno na srpskom sportklubu
SK kabine (moze se vidjeti iza Darka)
Arena kabine
Don't believe the hype.
A šta će jadnici, Arena generalnl ima daleko bolju opremu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 mar 2022, 20:11Pavle fino opisao kabine u kojima komentarisu, nije cudo sto ih vecina zvuci depresivno na srpskom sportklubu
Arena kabine
- akisarajevo92
- Kontakt:
"gluha" soba...a ima ih dvojica, samo nisu mogli u kadar stati 

Pa Arenine stare kabine izgledaju daleko bolje i veće

Bolje kabine imao OBN dok je Edin prenosio NBA sa kolegom Adisom.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kad se sjetim u finalu kupa čini mi se da su igrali Široki Brijeg - Sarajevo, ljudi pustili reklame usred penal raspucavanja.

Davno prošlo vrijeme.TheShed je napisao/la: ↑31 mar 2022, 17:39Kad se sjetim u finalu kupa čini mi se da su igrali Široki Brijeg - Sarajevo, ljudi pustili reklame usred penal raspucavanja.![]()
Da je SK u pitanju ne bi bilo davno prošlo vrijeme

Liverpool, City, pa United u subotu na SK1, izvaliti se i zaboraviti na daljinski upravljač

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
a kad smo već kod kabina

Jbt život kakvi glupani i amateri

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.