NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

macak_
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la macak_ » 30 mar 2022, 19:10

Ama shvati da Grad Zenica NE DAJE NISTA Celiku. Valjda znas citat.
Pravda za flash-a!!!

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 30 mar 2022, 19:21

zona072 je napisao/la:
30 mar 2022, 15:15

Zato što neko misli da klub treba igrati u višem rangu !
Ovo je dio o s kojim se ne slazem. Nije to samo ZATO sto neko misli da klub treba igrati u visem rangu. Neumjesno je tvrditi da mi svi kao navijaci ne tezimo tome da Celik igra u visem rangu. Poenta je kako doci do toga? Prepustanjem kluba nekom kvazi biznismenu koji ce nabaciti milion dva duga, ne placati poreze, itd. jos jednu sezonu dvije da bi mi imali neki prividni uspjeh? I sta nakon toga? Mislim to je modus operandi koji smo imali 20 godina.

Ovdje nekoliko pojedinaca koji kao padobranci (po mom misljenju smisljeno i sa zadatkom) svakih malo ulete i napucaju se nekih gluposti u 20-30 postova o visem rangu, kriminalu, svi smo isti, ma ko nas bre zavadi i investitor idelogijama, samo da bi se to pokusalo uokviriti u neki oblik nezavisnog misljenja koje je eto oliceno u zelji da Celik igra u visem rangu. Nije to nista drugo no "gaslighting". Tj. pokusaj da se od ostalih naprave budale. Da se stvari predstave na neki morbidni nacin koji ne odgovara niti cinjenicama niti normalnom razvoju stanja.

Celik se nikada nece stabilizovati ukoliko ne prodje ovaj period kroz koji sada prolazi, NIKADA. Nema precice u ovom procesu. Svaka precica ce voditi propasti kluba. Evo proslo ljeto smo vidjeli sta precice znace po pitanju Sarajeva. Dlaka im je falila da ne budu na istom nivou kao i mi. Da se amidza ne vrati p******* bi i oni. A malo je falilo.

Nije problem reci ja bih volio da Celik igra u visem rangu, evo i ja to sad kazem. Poslije te izjave se moze ili stati ili ponuditi smislen argument KAKO to Celik moze da se oporavlja i da ide u visi rang istovremeno. Sve mimo toga je preseravanje nedobudnih pubertetlija i kvinslinga koji su na zadatku. A to je upravo ono sto se desava i sa tvojim argumentima ali pogotovo argumentima ovih kvinslinga koji ponekad ulete na forum da dijele pamet kreiranu na Trgu BiH broj 6.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 30 mar 2022, 19:36

macak_ je napisao/la:
30 mar 2022, 19:10
Ama shvati da Grad Zenica NE DAJE NISTA Celiku. Valjda znas citat.
Daje poreznoj sto je isti ku.rac i smiri malo strasti nije niko glup znam ja da trenutno te pare ne idu Celiku ali vracaju Celikov dug i isto si spomeno da nisu dali Celiku nista a uplatili im 500k ako nisi sa nekim stvarima upoznat nemoj ni pisat o tome i plus tjerat nekog da se slaze sa tvojim misljenjem koje je da izvines sve osim istine......a to stadion pripada Celiku to i budala zna ali trenutno mu na papiru ne pripada nista i to bi trebalo pokrenuti sudskim procesom da se vrati u vlasnistvo kluba

macak_
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la macak_ » 30 mar 2022, 19:50

Oni placaju svoj dug koji su napravili preko Celika. Velika razlika.

Za 500k - to je bilo prije skoro 2 godine i isto tako za dug za koji je nacelnik direktno odgovoran.
Pravda za flash-a!!!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 30 mar 2022, 19:58

macak_ je napisao/la:
30 mar 2022, 19:50
Oni placaju svoj dug koji su napravili preko Celika. Velika razlika.

Za 500k - to je bilo prije skoro 2 godine i isto tako za dug za koji je nacelnik direktno odgovoran.
Placaju svoj dug koji ako kojim sjucajem ne plate 2 rate mi mozemo kljuc u bravu....drug stvari u zivotu gledaj kako jest a ne mahalskim pricama ovaj mora ovaj treba......Sve dok to moze nastetit klubu to je dug kluba i dok se ne vrati mi zavisimo od njih.....zato tu pricu drug ostavi djecacima kakvim i njima tu pricu pricaj

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 30 mar 2022, 20:09

Ti gledas mahalske price i nasjedas da fudine floskule sta on i grad placaju. Jos malo i ispast ce da on nama placa da zivimo, a ne da on zivi i radi od nas i nasih poreza i doprinosa te da nase milione dijeli kako mu se kita digne.

Treba gledati cinjenice i tako zivjeti, a ne razgovarati sa djecacima i slusati fudu.
Pravda za flash-a!!!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 30 mar 2022, 20:17

macak_ je napisao/la:
30 mar 2022, 20:09
Ti gledas mahalske price i nasjedas da fudine floskule sta on i grad placaju. Jos malo i ispast ce da on nama placa da zivimo, a ne da on zivi i radi od nas i nasih poreza i doprinosa te da nase milione dijeli kako mu se kita digne.

Treba gledati cinjenice i tako zivjeti, a ne razgovarati sa djecacima i slusati fudu.
Sve si upravu grad ne daje nista Celik sve sam vraca

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 30 mar 2022, 21:39

ŽElji je blokirano 13 racuna u 6 banaka i mnogo losije izgledaju trenutno od Čelika koji je u 3 rangu,zeljo trenutno samo gomila dugove plate njihovim igracima i ugovori su mnogo velike cifre koje oni ne mogu pokriti igranjem u premier ligi i slaveci po koju pobjedu to je nista,nasoj upravi svaka cast nemojte lupat ovde prije nego se informisete i oni posluju preko nekih lijevi racuna i muljaju kako znaju i umiju ovo u Celiku nije sjajno ali gura se i vraca kako moze sto je glavni cilj ima tu jos mnogo ne ozbiljnosti iskreno kad sam vidio Salcinovica da je dosao igrat ogadilo mi se al opet sta bi i on znam da ima zelju pomoci mada mora shvatit da mu bolje bit trener u omladinskom pogonu ima tu jos neki pokemona sto nisu za fudbala a eto vrte se po terenu to je nas mentalitet koji je tesko iskorjenit

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 31 mar 2022, 09:00

Je li danas glavna rasprava i u koliko sati je zakazana?

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 31 mar 2022, 10:08

https://nkcelik.ba/odgodjena-glavna-ras ... da-zenica/

Odgođena je, ko nije vidio. Služi se svim i svačim jer zna da će morat isplatit sve :cool:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 31 mar 2022, 11:29

.
Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 01 apr 2022, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 31 mar 2022, 11:40

Pozdrav momci :salut:

Pratim ovu temu i dešavanja oko Čelika otkako ste krenuli od Kantonalne lige i vidim koliko pozitivnih stvari se dešava oko kluba. Vidim i da je opšti interes Zeničana skroz slab te odlučim to provjeriti na svom kolegi, ono prosječan Zeničanin. Malo je reći da sam se šokirao kada sam dobio odgovor. Na prvo moje pitanje "Šta se to dešava sa Čelikom?" lik je počeo pričati kako je cijena čelika na svjetskom tržištu porasla mnogo, a kad sam mu rekao da pitam za klub bio je fazonu "ma kakvo to, to više niko ne prati, mrtav klub, pokrali su sve i sad hoće kao nešto pošteno, lopovi..."

Ispade da je ovo mišljenje većine Zeničana, ne računajući Robijaše i ono malo prave gradske raje. Mogu vam samo čestitati na borbi i na poslu koji ste do sada odradili, jer vidim da uz ovakvo mišljenje "grada" i na probleme koje imate sa gradonačelnikom biće jako teško vratiti Čelik tamo gdje pripada.

Zato ni slučajno ne odustajte, samo gurajte naprijed.

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 31 mar 2022, 14:31

Ko god misli da bi nakon 5+ godina tumaranja po nizim ligama mogao vratiti neke hiljade na stadion, taj je u dubokoj zabludi.
Ljudi izgube obicaj i jednostavno zaborave da klub i postoji.
Citava jedna mladja generacija i ne zna da klub postoji, jer gdje ce zavolit Celika?
Ovo stanje bez ambicija odgovara samo upravi, klubu NE!
Bojkot je pokazao koliko smo mi ljudi izgubili na stadionu, a ovdje ce te tek vidjeti sta ce se desiti za bog zna koliko godina.
Hype ce se moci napraviti za par povratnicki tekmi, ali na duze staze, mi smo ga popu.ili za sva vremena!

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 31 mar 2022, 15:02

ibrahimafelaj je napisao/la:
31 mar 2022, 14:31
Ko god misli da bi nakon 5+ godina tumaranja po nizim ligama mogao vratiti neke hiljade na stadion, taj je u dubokoj zabludi.
Citava jedna mladja generacija i ne zna da klub postoji, jer gdje ce zavolit Celika?
Bojkot je pokazao koliko smo mi ljudi izgubili na stadionu, a ovdje ce te tek vidjeti sta ce se desiti za bog zna koliko godina.
Hype ce se moci napraviti za par povratnicki tekmi, ali na duze staze, mi smo ga popu.ili za sva vremena!
De nam ti reci sta i kako treba, ajde molim te više, pa u iščekivanju smo velikom, samo baci ideju podržati ćemo...
A ambicije su bile u premier ligi Jel? One ambicije tumaranja iz šuplje u prazno, da nije one ambicije uprave NPR 2008 kad je Modriča bila prvak, kada naši nisu htjeli titulu jer ih to ne interesuje, stariji znaju o čemu je riječ, možda igranje sezona bez smisla i rezona, možda borba za evropu na početku sezone, a na kraju istu nemoj ostvariti zbog stanja u klubu....ima nas pratimo Čelik puno više ž, nego što su tvoji "političari" u Ze...
SRCE ISPRED SAMO NAPRIJED NE GLEDAJ NA PREPREKE!!!

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 31 mar 2022, 15:16

Druze i tebi isto. Nemoj da bi se uclanio i nesto donirao . Ni slucajno . I molim te drzi se dalje Bilinog al i ti i ovi koji kao zaborave klub u najtezim trenutcima. Ali nemojte dovoditi djecu i drzite se podalje od stadiona i u narednih pet deset godina.Naravno imate repku i ostale timove pa dodite podrzite
Ljep pozdrav.

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 31 mar 2022, 15:22

Nulatridva je napisao/la:
31 mar 2022, 15:02
De nam ti reci sta i kako treba, ajde molim te više, pa u iščekivanju smo velikom, samo baci ideju podržati ćemo...
A ambicije su bile u premier ligi Jel? One ambicije tumaranja iz šuplje u prazno, da nije one ambicije uprave NPR 2008 kad je Modriča bila prvak, kada naši nisu htjeli titulu jer ih to ne interesuje, stariji znaju o čemu je riječ, možda igranje sezona bez smisla i rezona, možda borba za evropu na početku sezone, a na kraju istu nemoj ostvariti zbog stanja u klubu....ima nas pratimo Čelik puno više ž, nego što su tvoji "političari" u Ze...
SRCE ISPRED SAMO NAPRIJED NE GLEDAJ NA PREPREKE!!!
Objaviti javni poziv za pronalazak strateskog partnera, na nacin koji je to uradio Zeljeznicar.
Oni su pronasli onog Amerikanca, sto cemo uskoroo i vidjeti.
Nije sramota prepisati, sve ostalo vodi klub u ambis iz kojeg se nikada nece izvuci!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 mar 2022, 15:24

Pa zar nismo imali strateskog partnera u vidu Olguna? Zar nam to nije vrli gradonacelnik doveo investitora?

Znaci u tom grmu lezi zec, ili da kazem lezi "jak covjek".
Celik!3,2,2.

ibrahimafelaj
Kontakt:

Post Postao/la ibrahimafelaj » 31 mar 2022, 15:28

AllGunsBlazing je napisao/la:
31 mar 2022, 15:24
Pa zar nismo imali strateskog partnera u vidu Olguna? Zar nam to nije vrli gradonacelnik doveo investitora?

Znaci u tom grmu lezi zec, ili da kazem lezi "jak covjek".
Strateski partner nije isto sto i investitor!
Potpuno dva razlicita pojma, gdje bi mi zadrzali 51% vlasnistvo, a njemu bi islo 49%
Sinoc sam citao da je Mesa Bazdarevic najavio da se to njima uskoro ostvaruje, pa cemo vidjeti.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 mar 2022, 15:30

I sta bi taj strateski partner dobio od Celika?

Hajmo malo biti i realni. Ako ce nesto spasiti Celik, to je ovaj sistem. Kakvi partneri/investitori i ostali "jaki" ljudi. Svako ko ima nesto para prvo gleda tu svoj interes, a u Celiku on ne moze ostvariti svoj interes.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.