FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sport piše kako su poslali posljednju ponudu Haalandu i da je to konačna odluka. €190M za pet godina ugovora i €75M klauza.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Delaney, Suso, Gómez, Mir, Fernando i Acuña prema sportu neće biti dostupni za nedjelju.
I Bono je upitan.
I Bono je upitan.
Čini se da će se uskoro nastaviti pregovori sa Dembeleovim agentom na zahtjev Xavija sa jedne i Dembelea sa druge strane. Gerard Romero kaže da će inicijalna ponuda biti manja od one prethodne.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dembele je sad u top poziciji. Proigrao je, tako da će sigurno biti zainteresovanih timova. Nešto ne vjerujem da ima želju ostati u Barci s manjom platom, tako da je odlazak izvjestan.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
To nije tačno. Gledao utakmicu. Stadion pun k'o šipak.messilla je napisao/la: ↑30 mar 2022, 17:42Upravo krenuh da nešto napišem o ovome.Felixians4 je napisao/la: ↑30 mar 2022, 17:31UZVRATNA utakmica četvrtfinala Lige prvakinja između Barcelone i Real Madrida ući će u povijest kao najgledanija utakmica ženskog nogometa ikad. Barcelona je objavila da je prodala svih 99.000 ulaznica za ovaj El Clasico u kojem Barcelona brani 3:1 iz prve utakmice u Madridu.
Barcelonina ekipa u lovu je na četverostruku krunu ove sezone. Djevojke su u siječnju sa 7:0 pregazile Atletico u španjolskom superkupu, a ranije ovog mjeseca osigurale su naslov prvakinja Španjolske. U Ligi prvaka brane naslov, a favoritkinje su i za titulu u kupu.
Barcelona ima nevjerojatnu sezonu. U 36 utakmica u svim natjecanjima ove sezone ima nestvaran omjer 36-0-0, a najbolja igračica je osvajačica Zlatne lopte Alexia Putellas, koja je zabila 24 gola. U Ligi prvakinja su u skupini primile samo jedan gol u šest utakmica, a u Madridu su čak i gubile na poluvremenu 1:0 prije nego što su okrenule protiv Reala.Nevjerovatno kako su brzo pukle ulaznice. Po svemu sudeći utakmica koja će nadjebati i mnoge muške Clasice u predkorona periodu (mislim na posjećenost).
Ko nema pametnijeg posla može pogledati utakmicu free na Daznovom yt kanalu. Počinje za tačno sat vremena.
Edit: Na kraju pola raje nije došlo.![]()
![]()
Edit je bio na početku utakmice kad je bilo dosta praznih mjesta.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Treba se potruditi i ostaviti Dembéléa, baš je proigrao pod Xavijem. Čak su nestali i problemi s povredama. Radije bih da se Trincão vrati nego da ostane Adama, imam osjećaj da bi Portugalac također procvjetao pod Xavijevom palicom. Kad bi se tako posložilo, bio bi to sjajan napad, Fati, Torres, Depay, Aubameyang, Dembélé i Trincão. Ukoliko bi se pružila neka prilika na tržištu tipa Haalanda, to bi vrijedilo pokušati, ali nije nužno ganjati novog napadača ako nije neki top nivo. Ovoj ekipi stvarno treba vrlo malo dotjerivanja da bi se vratila među najbolje u Evropi, nadam se da će Laporta i Alemany to uspješno odraditi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Zavisi koliko ce ko biti spreman da ponudi. Tempirana bomba je on i dalje. Ne znas je li se stvarno uozbiljio ili ovo sve radi zbog novog ugovora.
Budala je protracila pet godina karijere na zajebanciju. One povrede ocito nemaju veze sa srecom/nesrecom vec sa nacinom zivota i manjkom treninga.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Azpi ostaje u Chelseaju.
Nije još ništa završeno, jeste da mu je ugovor automatski produžen za godinu dana ali on želi da se vrati u Španiju. Mislim da će se sve riješiti za neku mizernu cifru ili će ga pustiti besplatno jer je njegova želja da ide.
Laporta, Xavi, Mateu i Jordi osim što pripremaju ekipu za narednu sezonu rade i za budućnost. Trenutno smo blizu dogovora sa Kenanom Yildizom iz U17 ekipe Bayerna. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, a znao je igrati i na poziciji oba krila kao i na poziciji centralnog napadača.
Još jedna stvar koja mi je zapala za oko jeste to što je Rüdiger poručio njegovom menadžeru da ponovo kontaktira Barcelonu nakon utakmice sa Realom.
Barcelona ima odličan zalog za budućnost. Povratkom Laporte i dolaskom Xavija jedno je sigurno Barça je ponovo IN u svijetu fudbala.
Još jedna stvar koja mi je zapala za oko jeste to što je Rüdiger poručio njegovom menadžeru da ponovo kontaktira Barcelonu nakon utakmice sa Realom.
Barcelona ima odličan zalog za budućnost. Povratkom Laporte i dolaskom Xavija jedno je sigurno Barça je ponovo IN u svijetu fudbala.
Ne znam, ali nešto ne vjerujem da bi ga svi hvalili i govorili da se promijenio i uozbiljio a da on to ustvari folira. Mislim da bi to Xavi već do sada uočio a da je tako sigurno ga ne bi toliko forsirao i insistirao na tome da mu se produži ugovor. Barem je ovo neko moje viđenje.messilla je napisao/la: ↑31 mar 2022, 15:17Zavisi koliko ce ko biti spreman da ponudi. Tempirana bomba je on i dalje. Ne znas je li se stvarno uozbiljio ili ovo sve radi zbog novog ugovora.
Budala je protracila pet godina karijere na zajebanciju. One povrede ocito nemaju veze sa srecom/nesrecom vec sa nacinom zivota i manjkom treninga.
Rudiger cim dalje od Barce. Trenutno jedan od odvratnijih igraca u svijetu 

⚽FK Garaže⚽
Na stranu što je odvratna njuška, već što mislim da bi bio flop. Bio je loš s 2 nazad, preporodio se pod Tuchelom i sistemom s 3 stopera i 8 defanzivaca kako neki vole reći. Plata bi mu bila pa sigurno u najmanju ruku top5 najplaćenijih igrača.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- ElCartel11
- Kontakt:
Jest da nije Rudiger top topova ali yebes ga fali nam taj jedan stoper pored Arauja, da možemo reci, da imamo jaku odbranu.
Garcia mi nekako nedjeluje kao igrač za prvih 11.
Ako dodje dzabe super.
Garcia mi nekako nedjeluje kao igrač za prvih 11.
Ako dodje dzabe super.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Grob te yebo, naslova na SS. Mislio sam da je samo trenutak kad ce biti zavnicno. Udjem na twitter i bukvalno u roku od 30 sekundi, nadjem info da 1. Njegovi agenti imaju razgovore sa mnogim klubovima, 2. Nije prioritet, 3. Vijest koja se ne treba uzet previse za ozbiljno zbog finansija.
Da nije smijesno bilo bi zalosno,

Da nije smijesno bilo bi zalosno,

@igrajlopte 🐦
Oženio se, vjerovatno ima malo i do toga, a najviše je ono, što smo već puno puta govorili.1921boy je napisao/la: ↑31 mar 2022, 16:18Ne znam, ali nešto ne vjerujem da bi ga svi hvalili i govorili da se promijenio i uozbiljio a da on to ustvari folira. Mislim da bi to Xavi već do sada uočio a da je tako sigurno ga ne bi toliko forsirao i insistirao na tome da mu se produži ugovor. Barem je ovo neko moje viđenje.messilla je napisao/la: ↑31 mar 2022, 15:17Zavisi koliko ce ko biti spreman da ponudi. Tempirana bomba je on i dalje. Ne znas je li se stvarno uozbiljio ili ovo sve radi zbog novog ugovora.
Dobio trenera, koji zna trenirati, ima autoritet i pristup.
Druga ekipa ljekara, fizioterapeuta, drugačija prehrana, sve drugo. Dobio na kondiciji, čini mi se i da mu je muskulatura ojačala, ne bih da
ga ureknem. Prije mjesec dana sam izrazio na Forumu svoju želju, da Barcelona produži sa ovim momkom. Čuda može učiniti.
Tad rekoh i da Barcelona ne treba nikakvo pojačanje u napadu. Osposobiti, izliječiti i pripremiti Fatija je prioritet. Egzekutor vrhunski.
Eventualno umjesto Depaya možda neko, ali nije nužno.
dembeletu je pruzena jos jedna sansa da igra, evo sad jos kedna sansa za potpis novog ugovora, razumne cifre su u pitanju i stoga ako opet bude odugovlacio ili trazio astronomske cifre, treba ga poslat na tribime do kraja sezone da je maradona
ionako je liga prvaka manje vise osigirana, i nez njeg imamo dobru ekipu i igru, liga evrope nije toliko bitna a o bez njeg se moze osvojiti, tako da nema sad nekog rezultatskog pritiska da ti treba taj igra
ako ne cijeno ovo sto mu je prizeno, ko ga ****, taman kad je uhvatio malo konstantniju formu nek se ladi na tribinama, ova njegova forma ima veze vjerovatno sa xavijem, ali vrlo moguce i da je zapeo da sebi podigne cijenu, il kod barce ili negdje drugo, vrlo moguce cim potpise da ce se opet posvetiti play stationu
ima on tih elemenata klasicnog seoskog varalice, po meni ako ne prihvati novu ponudi za sedmicu, dvije, odma na tribine
ionako je liga prvaka manje vise osigirana, i nez njeg imamo dobru ekipu i igru, liga evrope nije toliko bitna a o bez njeg se moze osvojiti, tako da nema sad nekog rezultatskog pritiska da ti treba taj igra
ako ne cijeno ovo sto mu je prizeno, ko ga ****, taman kad je uhvatio malo konstantniju formu nek se ladi na tribinama, ova njegova forma ima veze vjerovatno sa xavijem, ali vrlo moguce i da je zapeo da sebi podigne cijenu, il kod barce ili negdje drugo, vrlo moguce cim potpise da ce se opet posvetiti play stationu
ima on tih elemenata klasicnog seoskog varalice, po meni ako ne prihvati novu ponudi za sedmicu, dvije, odma na tribine
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dembele i jest seoska varalica, pravi onaj prevarant koji je 5 godina u Barci krao Bogu dane, smucao se po bolnicama, živio nesportski, igrao igrice, kasnio na treninge, ukratko bježao od fudbala ko đavo od krsta
a onda kad mu je isticao ugovor zajedno sa svojim agentom (još jedan seoski prevarant) tražio nenormalnu platu za produžetak
Brzo smo zaboravili sve njegove bezobrazluke i koliko je ljudsko smeće Dembele. Problem je što Xavi iz nekog razloga na silu forsira tu varalicu u nadi da ce mu se ovaj odužiti nekako. Ne razumijem to kod Xavija, čak je i Laporta provalio tog ublehaša. Sva sreća pa mu istiće ugovor na ljeto i što ide vjerovatno u PSG zajedno sa svojom ogromnom platom koji ni opravdao ni 10%.

Brzo smo zaboravili sve njegove bezobrazluke i koliko je ljudsko smeće Dembele. Problem je što Xavi iz nekog razloga na silu forsira tu varalicu u nadi da ce mu se ovaj odužiti nekako. Ne razumijem to kod Xavija, čak je i Laporta provalio tog ublehaša. Sva sreća pa mu istiće ugovor na ljeto i što ide vjerovatno u PSG zajedno sa svojom ogromnom platom koji ni opravdao ni 10%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.