Tacno u sridu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Istina.
Ma ne forsiram ga kao špica,nego govorim da je bio naš najbolji igrač na derbiju i u Trebinju.Hulahopka je napisao/la: ↑31 mar 2022, 18:41Ja gledam kroz statistiku koja je za napadača. Oba puta da nije ušao Zec mi bi ga duvali. Zec pokaže za 7 min šta treba napadač. Po meni osim trke,borbe i želje za napadača 0 bodova. Za to da mora igrati Al u veznom redu bez daljnjeg.UBIPITAR je napisao/la: ↑31 mar 2022, 18:13Pa taj špic je igrao krilo jer nije bilo Štile,a plan je bio da budemo malo "visočiji"da kroz prekid šta pokušamo,nije prošlo,na vrijeme reagovali i bilo je ok.Hulahopka je napisao/la: ↑31 mar 2022, 15:32
Po cemu najbolji? 0 šuteva u okvir gola, poslije gola glavom ako se ne varam?
Izbaciti Hajdarevica,staviti Hodzica. Brzi,pokretniji,jači u duelu. Po meni ne kazem da sam u pravu nemoj me pogrešno shvatiti. Da znam neato vodio bih bar Gosk.
Malo realnija kad se sagleda imaš klasičnoga špica u rosteru kojeg staviš na krilo, a u napad staviš zadnjeg veznog koji je dao gol u utakmici kad nisi imao niti jednog napadača. Moglo se desiti da Hajdarevica staviš u napad tu utakmicu jer nemaš koga da ga zabije iz kornera,jel to znači da treba ostati da igra špica?
U Trebinju je dečko razvalio.Ima takve predispozicije da može pokriti par pozicija.
A to razvalio ubio možemo za svakog igrača reci. Od Galica do Hajdarevica i jesu razvalili.
Zar je moguće u ovoj ligi da ispadnu dva kluba iz rs? Pogotovo sa ovom postavom u savezu, šteta bi bilo da Posušje ispadne iz lige, imaju koliko toliko normalan teren i finu posjetuMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑31 mar 2022, 20:19Mozda ide u misiju spasavanja jednog kluba iz RS, pa da ispadne Posušje, mozda ce za Zelju sudit
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Levin, rimljanin90 i 51 gost.