ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Od ovog Zvereva nikad nista biti nece, cuj 1/2 Cerundulo Rudd
Njega je prizemljilo u Australiji. Tamo je stigao kao jedan od favorita, nema Nole, Rafa poslije povrede i za mnoge je bilo pitanje on ili Medo, a na kraju pushing vec u osmini. Cini mi se od tad nikako da uhvati ritam, ovdje je morao biti najmanje u finalu.
Imaju jos godinu dana dok Alcaraz jos malo ne sazrije, onda slijedi silovanje
⚽FK Garaže⚽
Vidjecemo da li imaju i godinu dana za Alcaraza jer ovo sto on vec radi je strasno, nadam se da ce barem on i Medo ispostovati pa da to 1/2 gledamo, tad cemo vidjeti jel treba Alcarazu jos malo ili je vec sazrio
Ma sazrio je već, ove sezone što igra je Top 5 nivo, a brzo će to i renkingom dokazati. Kako god okreneš iduće godine im nema spasa, satrat će ih lik sve.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hurkacz bas voli Miami, osjeca se izgleda dobro ovdje i pruzda odlican tenis, i dalje vjerujem da ce Medo okrenuti, zelim gledati Medo vs Alcaraz ili ce svi rez biti kontra ocekivanog pa tako i ova danas dva 
medo fakat izgleda ne želi no.1
Koliko je Medu dotuklo ono finale sa Rafom da pocinjem vjerovati da se vise nikad nece na nivo vratiti.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sve kontra izgleda, znaci vcrs i Miomir dobiva nema druge 
Bice da se ovo bas sve otvara Alcarazu da uzme prvi masters sa 18 godina
Bice da se ovo bas sve otvara Alcarazu da uzme prvi masters sa 18 godina
Trebat ce Alcarazu kilometraze jos, nece on iduce godine biti toliko dominantan kao mnogi pricaju, pogotovo na slemovima ce da varira njegova igra, ali ima visok peak i pitanje je godine kada ce sve to leci na svoje ako ce bas ovako biti psihicki jak kao sto sad izgleda.
Ali ubijedjen sam da iduce sezone nece igrati zavrsnicu slema kao ni ove, bas bi to bilo ogromno iznenadjenje (meni).
Ali ubijedjen sam da iduce sezone nece igrati zavrsnicu slema kao ni ove, bas bi to bilo ogromno iznenadjenje (meni).
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Od iduce sezone Madrid i Rim bi trebali imati isti format kao i IW i Miami tj bice preko dvije sedmice turniri, posezavam ovu novinu
Alcaraz je odlican ali ovo se pise po forumima,nekakva dominacija i 40 slemova je smijesno i to citam da to pisu ozbiljni forumasi sto je zabrinjavajuce,puno bas puno rada je pred njim ali da je materijal jeste.
Keci me sa druge strane odusevio kako god da zavrsi ovaj mec,konacno Srbi imaju top 10 igraca pored Nole,nista on nije slabiji igrac od Alcaraza ali eto proalzi ispod rada iz ko zna kojeg razloga.
Keci me sa druge strane odusevio kako god da zavrsi ovaj mec,konacno Srbi imaju top 10 igraca pored Nole,nista on nije slabiji igrac od Alcaraza ali eto proalzi ispod rada iz ko zna kojeg razloga.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Sad ce ovo Carlitos rutinirat u naredna dva seta.
Naravno brate da ce pisati o njemu jer je generacijski talenat kao i Nadal sto je bio kad se pojavio u istoj dobi kao on sad, sad ne znam da je iko prognozirao i napisao da ce uzeti toliko GS i da ce neke rekorde porusti ne vjerujem, za to treba dosta da se poklopi prije svega da ga povrede zaobidju, ako to bude slucaj onda ce malac da pise nove historije ovog sporta u nekoj skorijoj buducnostidelinjo je napisao/la: ↑01 apr 2022, 02:04Alcaraz je odlican ali ovo se pise po forumima,nekakva dominacija i 40 slemova je smijesno i to citam da to pisu ozbiljni forumasi sto je zabrinjavajuce,puno bas puno rada je pred njim ali da je materijal jeste.
- akisarajevo92
- Kontakt:
A ima ih ,sa druge strane neki igraci prolaze ispod radara...Tako da i ta ocekivanja treba doziratironaldo99 je napisao/la: ↑01 apr 2022, 02:20Naravno brate da ce pisati o njemu jer je generacijski talenat kao i Nadal sto je bio kad se pojavio u istoj dobi kao on sad, sad ne znam da je iko prognozirao i napisao da ce uzeti toliko GS i da ce neke rekorde porusti ne vjerujem, za to treba dosta da se poklopi prije svega da ga povrede zaobidju, ako to bude slucaj onda ce malac da pise nove historije ovog sporta u nekoj skorijoj buducnostidelinjo je napisao/la: ↑01 apr 2022, 02:04Alcaraz je odlican ali ovo se pise po forumima,nekakva dominacija i 40 slemova je smijesno i to citam da to pisu ozbiljni forumasi sto je zabrinjavajuce,puno bas puno rada je pred njim ali da je materijal jeste.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A jbg aki i on je mlad i evo igrajuu egal mec,trenutno je tu negdje kao sto i rezultat govori
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobar Kecman, kakav je bio lud i kako se ponasao na terenu, ovo je neka nova bolja verzija. Vrti ovaj forhend zestoko, realno je razmisljati od top20 u ovom trenutku jer ima mana ali ovo je strasna forma.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
vidjet ces kakav ce Alcaraz biti sa 22 godine, zato ne mogu prhvatiti to sto si napisaodelinjo je napisao/la: ↑01 apr 2022, 02:43A jbg aki i on je mlad i evo igrajuu egal mec,trenutno je tu negdje kao sto i rezultat govori![]()
treba gledati i po potencijalu obojice, Alcaraz moze vrlo lako imati karijeru Djokovica, dok je Kecmanovicu neki vrh par 1/4 finala GS-a i mozda neko polufinale
uglavnom vrhunski mec, barem ovo sto ja odgledah, zavrsnicu treceg seta
Don't believe the hype.
Niko tu ne prolazi ispod radara sve ih znamo i pratimo, ali valjda svi vidimo da je ovaj Alcaraz nesto najbolje sto se desilo tenisu od pojave Nadala, decko ima 18 godina i ovo kako igra i kako se razvija iz mjeseca u mjesec iz turnira u turnir je strasno. Kazem ti samo ako ga povrede zaobidju decko ce pisati u buducnosti neku novu historiju tenisa.delinjo je napisao/la: ↑01 apr 2022, 02:41A ima ih ,sa druge strane neki igraci prolaze ispod radara...Tako da i ta ocekivanja treba doziratironaldo99 je napisao/la: ↑01 apr 2022, 02:20Naravno brate da ce pisati o njemu jer je generacijski talenat kao i Nadal sto je bio kad se pojavio u istoj dobi kao on sad, sad ne znam da je iko prognozirao i napisao da ce uzeti toliko GS i da ce neke rekorde porusti ne vjerujem, za to treba dosta da se poklopi prije svega da ga povrede zaobidju, ako to bude slucaj onda ce malac da pise nove historije ovog sporta u nekoj skorijoj buducnostidelinjo je napisao/la: ↑01 apr 2022, 02:04Alcaraz je odlican ali ovo se pise po forumima,nekakva dominacija i 40 slemova je smijesno i to citam da to pisu ozbiljni forumasi sto je zabrinjavajuce,puno bas puno rada je pred njim ali da je materijal jeste.
Keci me sa druge strane odusevio kako god da zavrsi ovaj mec,konacno Srbi imaju top 10 igraca pored Nole,nista on nije slabiji igrac od Alcaraza ali eto proalzi ispod rada iz ko zna kojeg razloga.![]()
Miomir je top odigrao ova dva turnira, nek nastavi samo ovako raditi sa Nalbandianom i bice od njega top10 igrac
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.