tabelu našao na nekom talijanskom forumu ili portalu, cm, tm, gds, cds, neznam sad kojem prelistaj neki od njih
to o čemu ti pričaš ima svoju temu-calciopoli
a čudi me da ni ti nisi shvatio bit ovih postova, znači hajmo reći sad vas je negdje zakinulo za bod-dva i umjesto da ste 8 bili bi 6, ono big deal
e to hoću da kažem, znači da je svirano sve što bi vi svirali juventusu da ste sudije, a subjektivni ste svi odreda juve opet nebi bio ni blizu vrha, a valjda je svima jasno da juventus treba interesovati samo sami vrh, nikakva 5, 8, 116 mjesta
e tu se ja čudim svim tim silnim milionima sipmpatizera juventusa koji fino u miru gledaju kako klub ide u provaliju a niko ništa ne radi, ne mislim na vas ovdje nego neke navijačke organizacije, pa legende kluba, pa članove uprave.
promjenili ste već 4-5 trenera u zadnjih par sezona a nikakvog napretka, znači treba nešto drugo mjenjati i to što prije, a ne vidim da se to spominje u juventusu, ne pričaju o nekom planu za budućnost već o suđenju, ne pričaju o novim igračima koji su im potrebni već o calciopoliju, eto tome sa ja čudim a vama je izgleda normalno iako bi trebalo biti obrnuto da se vi više brine oko svega ovoga, al jbg