FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne dramite bit ce anketa za novu boju kluba 

-
- Kontakt:
Zamisli ludila kad ovog teroristu nisu ni "opomenuli" nakon utakmice Borac Velez, koja to bahatos vlada na celu s uhljupom Emirom Pilavom, jadom. Sta je ovaj terorista sve radio u Federalnoj zadnjih 5 godina to je za visegodisnje zabrane i zatvore, al ima Durica Irfana koji ga je instalirao da im radi po zadatku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 mar 2022, 17:39Kazlagic nam sudi u Trebinju![]()
![]()
Bilo je vala lopova i lakrdija ali ovaj lik je ubjedljivo najgori sudija kojeg sam gledao zadnji 10 god u nasoj ligi.U Federalnoj ligi imao milijarde gresaka i vise puta suspendovan.
Mujic i Gigovic su licno Collina za njega
Azmirov covjek,u Tuzli je vise nego kod kuce,ovaj mu kurave dostavlja placa sve troskove zivota,a Kazla sudi kako mu on diktirapropoklopac je napisao/la: ↑01 apr 2022, 08:34Zamisli ludila kad ovog teroristu nisu ni "opomenuli" nakon utakmice Borac Velez, koja to bahatos vlada na celu s uhljupom Emirom Pilavom, jadom. Sta je ovaj terorista sve radio u Federalnoj zadnjih 5 godina to je za visegodisnje zabrane i zatvore, al ima Durica Irfana koji ga je instalirao da im radi po zadatku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 mar 2022, 17:39Kazlagic nam sudi u Trebinju![]()
![]()
Bilo je vala lopova i lakrdija ali ovaj lik je ubjedljivo najgori sudija kojeg sam gledao zadnji 10 god u nasoj ligi.U Federalnoj ligi imao milijarde gresaka i vise puta suspendovan.
Mujic i Gigovic su licno Collina za njega
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Presiječe me kad sam vidio da Samira Hurem napušta SFK.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vasoski uoči Leotara: Očekujemo zahtjevnu utakmicu, igrat ćemo bez Bagarića i Dupovca
Nakon sjajne utakmice 23. kola u kojoj je Sarajevo na Koševu savladalo Posušje rezultatom 6:0, Bordo tim putuje u Trebinje gdje sutra gostuje ekipi Leotara.
Utakmica će biti odigrana na stadionu Police s početkom u 15:00 sati, a trener Bordo tima Aleksandar Vasoski ističe da ima potpuno povjerenje u svoju ekipu pred ovu veoma važnu utakmicu.
"Leotar je ekipa koja zna da igra veoma dobro na domaćem terenu. Dobili smo tamo prvu utakmicu, međutim to ne znači da će biti lako. Naš pristup će biti maksimalan. Osim Bagarića i Dupovca, koji su kažnjeni zbog kartona, svi igrači imaju pravo na nastup. Bit ćemo kompletni i nadam se dobrom rezultatu", rekao je Vasoski.
Predstojeću utakmicu kratko je komentarisao i veznjak Rifet Kapić.
"Utakmica protiv Leotara u Trebinju bit će zahtjevna i teška. Znamo o kakvoj se ekipi radi, to smo već vidjeli. Siguran sam da, ako ekipa bude dala svoj maksimum kao kolektiv, rezultat neće izostati. Raduje me to što se iz utakmice u utakmicu dižemo, postajemo sve bolji i jedva čekamo da zaigramo u Trebinju", poručio je Kapić.
Glavni sudija utakmice između Leotara i Sarajeva je Mirza Kazlagić iz Cazina, a direktan prijenos možete pratiti na kanalu My Tv.
Nakon sjajne utakmice 23. kola u kojoj je Sarajevo na Koševu savladalo Posušje rezultatom 6:0, Bordo tim putuje u Trebinje gdje sutra gostuje ekipi Leotara.
Utakmica će biti odigrana na stadionu Police s početkom u 15:00 sati, a trener Bordo tima Aleksandar Vasoski ističe da ima potpuno povjerenje u svoju ekipu pred ovu veoma važnu utakmicu.
"Leotar je ekipa koja zna da igra veoma dobro na domaćem terenu. Dobili smo tamo prvu utakmicu, međutim to ne znači da će biti lako. Naš pristup će biti maksimalan. Osim Bagarića i Dupovca, koji su kažnjeni zbog kartona, svi igrači imaju pravo na nastup. Bit ćemo kompletni i nadam se dobrom rezultatu", rekao je Vasoski.
Predstojeću utakmicu kratko je komentarisao i veznjak Rifet Kapić.
"Utakmica protiv Leotara u Trebinju bit će zahtjevna i teška. Znamo o kakvoj se ekipi radi, to smo već vidjeli. Siguran sam da, ako ekipa bude dala svoj maksimum kao kolektiv, rezultat neće izostati. Raduje me to što se iz utakmice u utakmicu dižemo, postajemo sve bolji i jedva čekamo da zaigramo u Trebinju", poručio je Kapić.
Glavni sudija utakmice između Leotara i Sarajeva je Mirza Kazlagić iz Cazina, a direktan prijenos možete pratiti na kanalu My Tv.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bas treba biti glup pa pritisnuti "pošalji" na ovo sto su uradili...
Djeca u trećem razredu bi imali boljih ideja.
Pravi transfer blama... Ja citam i crvenim se majke mi....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Leotar bez Govedarice i najvjerovatnije Acimovica koji im je najbolji strijelac ove sezone
Kod nas nema Bagarica zbog 3 zuta,i Dupovca zbog crvenog.Koliko sam shvatio po izjavi Vasoskog,svi su spremni.Nadam se da ce Secerovic biti starter kao i nekoj minutazi za Cmiljanica,da vidimo kako bi se on uklopio u ovaj sistem.
Kod nas nema Bagarica zbog 3 zuta,i Dupovca zbog crvenog.Koliko sam shvatio po izjavi Vasoskog,svi su spremni.Nadam se da ce Secerovic biti starter kao i nekoj minutazi za Cmiljanica,da vidimo kako bi se on uklopio u ovaj sistem.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šta ima veze što su se malo našalili?
Ne do Bog da su naši okačili ovo s Jordanom..
- JavierBosnia
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Zato sto su sale ocajne i na nivou mentalnog sklopa prosjecnog navijaca Zeljeznicara. Cuj, mijenjamo boje kluba, strucni stab kaznjen radi utakmice sa Posusjem... Debilana.GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 apr 2022, 13:40Šta ima veze što su se malo našalili?
Ako su vec htjeli mogli su neku bolju salu smislit, tipa "u Butmiru pocinje izgradnja Bordo arene" ili "raskinut ugovor sa Hamzom Catakovicem na zahtjev fudbalera". Mada generalno je ovaj prvi april glupost koja se isfura do 6. osnovne.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
daj ba ne zezaj .... ono je nesto najočajnije sto sam vidio a imali su ispada itekako... al ovo je bas ... Bgm na nivou 7. razreda neke specijalne ustanove.GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 apr 2022, 13:40Šta ima veze što su se malo našalili?

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Krste Velkoski i Anel Hebibović sa nama do 2026.
Realno s tim bi nam baš šuknuli.
Realno s tim bi nam baš šuknuli.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Bice gadno sutra na onom terenu, jos javili kisu cijeli dan.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Bas dobre fore ismijao se samo tako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vrapcici poplavljeni. Velika kisa danas u Hercegovini, za nadati se da ce tlo upiti do utakmice sto vise
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mladi golman potpisao ugovor sa Sarajevom
Radi se o talentovanom fudbaleru
Kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Arman Šutković je potpisao svoj prvi ugovor sa FK Sarajevo.
Ovaj talentovani 17-godišnji golman će konkurisati za mjesto među stativama Bordo tima.
U aktuelnoj sezoni Šutković je branio za kadetsku selekciju Bordo tima i u 21 utakmici, čak 11 puta je sačuvao svoju mrežu netaknutom.
Sretno mali

Ramazan Serif Mubarek Olsun braćo!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 01 apr 2022, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: boki86, Burberry46, Dave, dlakavijazavac, Gomis99, Hajdeee, johntravolta123, kontra, ledesma, napoleon72, Proximic, roccosiffredi, Tarapi, ŠTA_JE i 103 gosta.