Ajde ne dipr... Odmah aktivno 5-6 profila kojima je nakon posusja bio iskljucen internet
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne samo da smo prokockali priliku da se primaknemo Borcu, nego ce se Zeljo vjerovatno poravnat s nama sutra. Fino je pocela utakmica, al nastavak nula, izmjene promasene skroz. Okrenut se kupu, nema druge.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Četvrto mjesto je naša realnost. Kup ne uzmu li našaketat ih na treningu ili im otimat pare u gradu.
🇵🇸
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Puna podrška za Vasoskog, ja bi ga ostavio bar do januara sljedećeg. Itekakav napredak se vidi u igri ali nije tesko vidjeti napredak koliko smo losi bili sa Sablicem. Na ljeto se dodatno pojacati, pogotovo stoperi i lijevi bek te se rijesiti brojnih penzionera. U srijedu, SVI NA KOŠEVO
Sa ovakom igrom nismo zaslužili Evropu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sramota.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prelose je ovo. Nazalost, iako je sudija katastrofalan, apsolutno nam nista nije kriv, da se igralo jos sat ne bi gola dali
- feniksptica
- Kontakt:
Nije napredak u igri Avramovski koji podvaljuje lopte.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Umjesto da smo igrali prijateljsku na pauzi kao neke ekipe mi organizovali roštilj u kampu.Sta drugo ocekivat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kakvo crno posušje, više ste se vi natovarili nakon posušja jer smo konačno nekog dobili, čuj posušje xD ne blamirajte se, ovo je goli khurac od igre do igrača, kmeljo se ugasio a ljudi nas stigoše hahahahhhhahahahhahhahaha
NEMA NAZAD
Svaka na mjestu. Ako im se ne igra liga nek nam kazu ili nek puste mladje da igrajumiky_hz je napisao/la: ↑02 apr 2022, 16:54Ako su odustali od lige nek odmah kazu,ovo je sramota koliko zelje nemaju,45 minuta nisu u stanju pritisak napraviti.
Svi nasmijani,fair play,stekao sam dojam da su svi zadovoljni nulom
Sramota je da se ova liga zove profesionalna.Ovo danas od Leotara,Kazlagica i nas je stvarno vrijedjanje kad se fudbalom nazove.
-
- Kontakt:
Ja i nisam nesto iznenadjen ovom utakmicom, ovakvo nesto se i ocekivalo posebno kad primiš rani gol. Loše smo izgledali danas al to smo mi trenutno odnosno premijer liga BiH, malo igre, puno faula, izbijanja, valjanja. Treba izboriti Europu, kup probati i to ti je to. Vamos Rajvosa
- SedrenikHz
- Kontakt:
Jok odmah bi ono mjenjalo trenere..
Pusti ba do maja čovjeka i ako zasluzui ostavit ga, joj kako se čovjek iznervira na ovom forumu jos ramazan, tacno treba prestat ovo sve citat, kakve mi bogalj imamo za navijače fuj, idi se prijavi i budi trener. Dok je mirvic ne sekiram se, doći će to na svoje sad pod Vasoskim ili petim deaetim ali ce doci.
Ono mi zelju spominje na temi, Djokanivic kramoa postao.
Gledas onog zrinjsjog prosle godine nisu Evropu izbroili ostave jakirovica i samelju sve ove godine.
FUJ poganog naroda.
Igra uzas, Teren uzas, kazlagic bzs neznalice.
Dokaz sta Kapic znaci ovoj sredini
Pusti ba do maja čovjeka i ako zasluzui ostavit ga, joj kako se čovjek iznervira na ovom forumu jos ramazan, tacno treba prestat ovo sve citat, kakve mi bogalj imamo za navijače fuj, idi se prijavi i budi trener. Dok je mirvic ne sekiram se, doći će to na svoje sad pod Vasoskim ili petim deaetim ali ce doci.
Gledas onog zrinjsjog prosle godine nisu Evropu izbroili ostave jakirovica i samelju sve ove godine.
FUJ poganog naroda.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Od prve do zadnje rijeci.SedrenikHz je napisao/la: ↑02 apr 2022, 17:03Jok odmah bi ono mjenjalo trenere..
FUJ poganog naroda.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- feniksptica
- Kontakt:
Svi se hvataju zrinje. Zrinja kad nije izaso u Evropu s Jakirovicem je igrao isto lijep i odlican fudbal. Mi sad igramo goli qurac.SedrenikHz je napisao/la: ↑02 apr 2022, 17:03Jok odmah bi ono mjenjalo trenere..
FUJ poganog naroda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Igrao si ligu i kup. i ti hoces jos neke bez veze utakmice da se igraju. jos da neka povreda da bude.
TANKO sezona za zaborav...
Lose lose lose. Katastrofa ziva. Rostilj se organizuje, pa se cudimo nekim stvarima.
Rekao sam da ce uz Kazlagica, los teren i udaranje biti tesko igrati, ali ovo je bilo uzasno. Manjak volje za igrom je nevjerovatan.
Rekao sam da ce uz Kazlagica, los teren i udaranje biti tesko igrati, ali ovo je bilo uzasno. Manjak volje za igrom je nevjerovatan.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Burberry46, HordasDolacMalta, James1987, JavierBosnia, JayCatwright, johntravolta123, mnon46, NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, ronaldo99, sarajevo19461987, Sazg, Seipronto, VolimoSarajevo i 170 gostiju.