MortemHz je napisao/la: ↑02 apr 2022, 18:05
NisamInSajder je napisao/la: ↑02 apr 2022, 17:20
Kao što sam i govorio poslije svake utakmice, nemamo igre, nemamo obris igre. Nema ideje kako stvarati šanse, a tek da je stvoriš. A to je najbitnije u ovakvoj utakmici. Nismo se niti pomakli sa mjesta na kojem smo bili od kad je otišao Goran Sablić, od tad imamo samo više individualnog kvaliteta i radiš bolji presing u momentima jer je ekipa prošla pripreme. Ostali segmenti se nisu pomakli, čak bi rekao da je Sablić imao ideju kako graditi igru i stvarati šanse, a Vasoski to ne pokazuje za ova 2 mjeseca na klupi. Do kraja ćemo se patiti na ovakvim i sličnim utakmicama, ako se nastavi ovako. Može ovo izaći na dobro naravno, samo treba početi raditi, a ne samo poredati početnih 11 i reći da izađu u presing nekad i očekivati rezultat i igru neku. Imamo odličnu početnu poziciju i sve uslove da napraviš rezultat samo treba usmjeriti ekipu u tom pravcu.
Šteta što nismo uspjeli iskoristiti Borčev kiks.
Hvala Goranu što nas je preuzeo u jako lošoj situaciji gdje je objektivno imao slabiju ekipu od ove ali ne ponovio se takav tip trenera.
Mislim da vrijedi sačekati Makedonca, nisam zadovoljan ali moram priznati da je bilo dobrih utakmica a najbitnije je da guramo i dalje u kupu.
Ja imam osjećaj da bi Zrinjskom danas tricu uvalili a da bi dan poslije neku bruku doživjeli od te iste ekipe, nismo konstantni nikako.
Odavno nemamo nikakve šanse za ligu tako da mi ovo nije teško palo. Kup + 4 mjesto bi bilo idealno, pa čak i da izgubimo finale protiv Tuzle.
Zato ja pišem da treba navijati za Tuzlu do kraja sezone, ne vjerujem ja našoj ekipi nikako.
Tip trenera kao i Jakirović sa drugom formacijom

. A eto formacija mu se najviše zamjera. Kako god završena priča.
Neka Vasoskog još godinu, svo vrijeme svijeta, neka pravi sebi ekipu, samo da dođemo do iskoraka. Ali, bojim se da sa ovakvim stilom fudbala koji Vasoski igra već 2-3 mjeseca koliko je tu, neće biti nekog velikog rezultata.
Ne vidim način na koji bi dali 3 gola Zrinjskom, Tuzli, pa eto ispostavilo se i Želji... Možemo zabiti tricu, peticu, ekipama kao Posušje, koje ne igra na gostujućim terenima nikako, ekipama kojima štoperi griješe kao na traci. Naravno ukoliko nastavimo igrati ovako kako nas Vasoski vodi već 2 mjeseca, ako se promjeni i počnemo igrati fudbal i željeti kreirati šanse onda možemo razmišljat kao i ti

.