Sve mi je jasno.
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kupPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 apr 2022, 18:47Iskrene čestitke ekipi Zrinjskog na titulu.
Ako je do sad bilo kakvih nedoumica danas su riješene.
Nikad niko nije osvojio titulu ovako nadmoćno i čisto.
To govore i rezultati i rekordi a i ovo ponašanje na terenu.
Čestitam prvacima još jenom.
Nama ostaje da se riješimo Husrefa i da pokušamo do kraja sačuvati prednost i poziciju koju imamo. Nadam se da ćemo to uspjeti i ostvariti toliko željeni cilj.
Razmontirali su nas.
Daj osvojite kup
-
- Kontakt:
Sa Husrefom daj boze, covjek definitivno pukao.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 18:52A kupPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 apr 2022, 18:47Iskrene čestitke ekipi Zrinjskog na titulu.
Nama ostaje da se riješimo Husrefa i da pokušamo do kraja sačuvati prednost i poziciju koju imamo. Nadam se da ćemo to uspjeti i ostvariti toliko željeni cilj.
Razmontirali su nas.
Daj osvojite kup
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Jos kup da se odigra i mozemo se okrenuti sljedecoj sezoni. Cestitke komsijama. Zasluzeno, nema sta.
Edit: Zelim vam sudbinu Borca u Evropi od lani. Sedmicu u mrezi.
Edit: Zelim vam sudbinu Borca u Evropi od lani. Sedmicu u mrezi.

Zadnja izmjena: tersnakvadrat, dana/u 02 apr 2022, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tome se sad moramo maksimalno posvetiti. Posebno nakon ove blamaže. Moramo se nekako iskupiti.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 18:52A kupPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 apr 2022, 18:47Iskrene čestitke ekipi Zrinjskog na titulu.
Razmontirali su nas.
Daj osvojite kup
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neka ga još maloMostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 18:44Ostani husrefe sve dok ne ispadnete iz kupa pa onda idi
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 02 apr 2022, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Cestitke ekipi Zrinjskog na vise nego zasluzenoj tituli, ovako treba da igra prvo moje fks, pa i drugi da se ugledaju !
04.10.2009 !
Mislim da je ova ekipa Tuzle koja se našla u jednom dijelu utakmice zajedno na terenu(Doffo,Mehanovic,Krpic,Nsue i Vukusic) najskuplja ili da kazem najplacenija ekipa ikada u PL.Plus Husref koji ima puno vecu platu od ostalih trenera.
Mislim da ni mi kad smo bili pod Tanom i najvise para kad smo davali da nismo imali ovakav skup igraca koji su tako placeni.
I opet na njih sve takve 0 suteva da imas,neštima nesto.
Mislim da ni mi kad smo bili pod Tanom i najvise para kad smo davali da nismo imali ovakav skup igraca koji su tako placeni.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 apr 2022, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cestitke i od mene. Ovo nikada nije vidjeno u nasoj ligi. Nadam se da mozete napraviti i iskorak u Evropi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Jel zna neko kolko traje ova kazna bez gledatelja za ove Medjugorce , šteta ovakva tekma da bude igrana pred praznim tribinama i na ovom odronu od stadiona . Ako ništa bravo za igru
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- ElCartel11
- Kontakt:
5 golova drugoplasiranoj ekipi 
Dugo neko nece ponoviti ovakvu dominaciju Zrinjskog.

Dugo neko nece ponoviti ovakvu dominaciju Zrinjskog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- svrakino1921
- Kontakt:
Zrinjski je droga
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Steta sto i vi niste jucer mogli proslavit rodjendan protiv Sirokog, kad vam istice kazna?opalaopala je napisao/la: ↑02 apr 2022, 19:00Jel zna neko kolko traje ova kazna bez gledatelja za ove Medjugorce , šteta ovakva tekma da bude igrana pred praznim tribinama i na ovom odronu od stadiona . Ako ništa bravo za igru
-
- Kontakt:
Dan poslije vaše , a i nije neka utakmica bila radi kiše pa nije se imalo šta vidit za razliku ove današnje gdje top igra bila . Kolika je kazna ovo radi onog Sraljka , znam da je prošla bila isto, 2-3 utakmice jel ?Cesc44 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 19:06Steta sto i vi niste jucer mogli proslavit rodjendan protiv Sirokog, kad vam istice kazna?opalaopala je napisao/la: ↑02 apr 2022, 19:00Jel zna neko kolko traje ova kazna bez gledatelja za ove Medjugorce , šteta ovakva tekma da bude igrana pred praznim tribinama i na ovom odronu od stadiona . Ako ništa bravo za igru
https://sportsport.ba/fudbal/red-army-4 ... ava/422138
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ne treba previše kenjati, komšije i nemaju nekih prevelikih oscilacija u posjeti, bez obzira ko im je protivnik nakupi se tu i nekih 500injak gledalaca svaki put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Namjerno se pojacali..
-
- Kontakt:
Ma nema tu puno pametovanja, Husref totalno zaglajzao, kao vas prosli trener, poceo izmisljati pozicije igracima.miky_hz je napisao/la: ↑02 apr 2022, 18:58Mislim da je ova ekipa Tuzle koja se našla u jednom dijelu utakmice zajedno na terenu(Doffo,Mehanovic,Krpic,Nsue i Vukusic) najskuplja ili da kazem najplacenija ekipa ikada u PL.Plus Husref koji ima puno vecu platu od ostalih trenera.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Hahahah al zamisli kolika pukotina i mitoman moras bit da se rugas nekom ko je imo vise gledatelja dan poslje tvoje utakmice. Pijaćarima je jos ostala samo omča kao spas od ovog.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Balja reci igracima da se ne zayebavaju, popusite li kup valja noge lomit protiv veleža u finaluelvirbaljic je napisao/la: ↑02 apr 2022, 19:19Ma nema tu puno pametovanja, Husref totalno zaglajzao, kao vas prosli trener, poceo izmisljati pozicije igracima.miky_hz je napisao/la: ↑02 apr 2022, 18:58Mislim da je ova ekipa Tuzle koja se našla u jednom dijelu utakmice zajedno na terenu(Doffo,Mehanovic,Krpic,Nsue i Vukusic) najskuplja ili da kazem najplacenija ekipa ikada u PL.Plus Husref koji ima puno vecu platu od ostalih trenera.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka