NK Zvijezda Gradačac

SMR187
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SMR187 » 30 mar 2022, 14:05

Onaj aparatic predstavlja svu sramotu ovog grada i firme "Parkinzi" d.o.o.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 31 mar 2022, 13:47

Edisova firma Doo Parkinzi on je dodijelio upravljanje stadionom

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 02 apr 2022, 10:17

Danas napokon zvijezda u punom sastavu crnac i Turčin igraju

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 02 apr 2022, 15:51

Dobra politika vlasti prema Zvijezdi se nastavlja, pokazuju svoje pravo lice. Stadion prvoklasni svinjac drzave, al naplati parking i otjeraj jos malo bolesnika sto je ostalo na stadionu...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 apr 2022, 16:55

Sramota je da ispred stadiona stoje radnici parkiga i upucuju ljude do automata.. A sto se tice ekipe dugo nije bila bolja zvijezda, 0:1 nije realan rezultat... Demirci dobar kako mu je 1 utakmica. Treba ovu ekipu zadrzat... Svaka cast treneru i upravi.. Idemo u drugom preokrenut da se pobjegne od opasne zone... Idemo zvijezda zvijezda
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 apr 2022, 18:21

Ovi ljudi su zalutali u fudbal. Cast brzom i zivkovicu.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 02 apr 2022, 18:38

Nek su degenerici stavili onaj automat dole, nema veze sto nam je sve u gradu umrlo, a Zvijezda je na aparatima. Grad u kojem imamo sve a nista nam nije u funkciji. Bitno je da su nam svi automati u funkciji. Bitno je asfaltirat 200 metara puta u nekoj pripi zdini za par desetina glasova. Zvijezda danas dobra, nismo zasluzili poraz. Ove sezone nam je tako kako nam je, a ako se hoce napraviti nesto vise treba dovoditi igrace kao Demirci, sto vise igraca koji su igrali preko, sa drugacijim mogucnostima i drugacijim mentalitetom od naseg.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 apr 2022, 19:04

Ljudi ba jel se zajebavate? Pa nisu tacno dodavanje imali za 90 minuta.. Ni bod nisu zasluzili za onaj antifudbal.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

wert86GG
Kontakt:

Post Postao/la wert86GG » 02 apr 2022, 19:23

SMR187 je napisao/la:
02 apr 2022, 19:04
Ljudi ba jel se zajebavate? Pa nisu tacno dodavanje imali za 90 minuta.. Ni bod nisu zasluzili za onaj antifudbal.
Sad samo čekam da netko baci teoriju urote jer je sudac bio iz Orašja. Nažalost nikad realno sagledati situaciju i reći kako je, nego da se sve gledatelje utakmice pita svatko bi dao drukčiji komentar na današnju utakmicu.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 02 apr 2022, 19:26

Kaka su ono dva crnca po casiji sa slusalicama isto dva repera.Njih dva jedan koreanac,dva malezica ,jedan turcin i onaj bradara ko Celzi.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 apr 2022, 19:29

Mislim da se sudija gubio u nekim trenucima i kao da je malo kasnio s nekim odlukama, ali sve u svemu dobro sudjenje. Cak i onaj penal sto je svirao Zvijezdi je bio bas na granici. Po meni vise nije nego sto jest.

Nije ni Rudar nesto bog zna pokazao, ali koliko smo mi losi ono je bas zabrinjavajuce.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 02 apr 2022, 19:43

:crazy: :silent:
SMR187 je napisao/la:

Po mom misljenju dobro otvorili utakmicu, Demirci odlican kreator konacno nekoliko smislenih akcija kroz sredinu. Prvi penal cist, i tu smo trebali povesti odma. Druga prilika, preko brzog u peterac, golman savldan, igrac Rudara izbacuje loptu sa gol linije. Tu smo vec trebali biti na 2:0 i utakmica bi otisla u skroz drugom smijeru. Dalje projektil Zivkovica sa ivice 16erca, golman vrhunskom paradom brani cistu golcinu. U drugom poluvremenu ponovo nezgodna padajuca lopta od brzog, igrac Rudara ponovo izbacuje sa gol linije. Nakon toga tipicno za ovu kaubojsku ligu gostujuca ekipa pocinje sa izlezavanjem, nervoza ulazi u nasu ekipu i sve se svodi na nabijanje lopte u prazno. Pored toga izmjene lose, izbaci jednog od najboljih Demircija ubaci Vehabovica koji je zadnju dobru utakmicu odigrao prosle sezone, Kovcic je svaki put na ivici da napravi neko sra nje, penal ili crveni karton, Avdica ne treba uvoditi kad je guta, mlad je jos, ne moze on protiv iskusnog Cibre. Hukara je anti-talenat, pogotovo za beka.. imali su i oni svoje prilike, pogotovo onu kada se Hukara okliznuo pa nas Azur vadio iz go vana. Sve u svemu mi smo igrali dosta bolje, imali vise prilika, 3-4 zicera, dok oni nisu poceli valjat teren. Poslje krece nervoza i nabijanje, na scenu stupa Bosanski mentalitet, gubi se moral i motivacija i na kraju se gosti provuku sa 0:1.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 02 apr 2022, 19:48

SMR187 je napisao/la:
Ja ne znam šta si ti gledao druže mislim da zvijezda danas nije zaslužila poraz jedino si u pravu za sudiju da se gubio na trenutke .Mislim da je ekipa bolja nego u prvom dijelu samo sto je drugi dio teži za igranje ! Al da ima posla ima još da se radi

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 apr 2022, 20:04

Mislim da ste previse subjektivni, al ok. Rudar je bio bolja ekipa danas.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 apr 2022, 20:04

Ma da smo poveli 1:0 drugacije bi bilo. A vidi se napredak u igri igraci ginu za loptu, al nece go i to je fudbal, sve u svrmu viidi se napredak... A piska opet tjera trenera. Koji si ti odron covjece, daj idi gledaj omladinac matere ti zbog tebe mi se nedolazi na tekmu...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 02 apr 2022, 20:06

Cudo nije nahvalio onaj Husarin odron od igraca. Zahvalit mu se na kraju sezone i zaposlit ga u Parkinge nek stavlja kandze ispred stadiona
Za fudbala nije.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 02 apr 2022, 21:17

Piska priča bez potrebe momci su ginuli Na terenu Demirci klasa od igrača.broj 23 je danas postio i pozlilo mu je pa je pao sa snagom u drugom dijelu.
Mislim da ekipa ima glavu I rep i da će ići uzlaznom putanjom
.
A Sto se tiče kvazi trenera Piske neka napravi anketu ko bi s njim radio osim Vlade i Husare!

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 02 apr 2022, 21:32

Radit će sa svima piska je izlazio prijatelju moj pred igrače kad njje bilo marke i smirivao strasti, nije lagano al ne treba lagat igračima i pricat okolo kako je sve bajno a ne sikiraj se ima ko bi radio samnom od sponzora, pa do menadžera a Vlado i Husara su vise valjali Zvijedzi nego pola uprave trenutne i svi vi ea foruma. Vlado je Besima odveo u Radnik, Rosenberg. Šegrt nam je došao na naplatu ako iko može to stopirati i otpisat jeste vlado zato svačija pomoć je dobro došla dokle god budemo etiketirali ljude koji dolaze dole na Stadion bit će nam ovako! A ja dok nisam bio u Zvijezdi preporuke sam davao za igrače to zna 80% igrača unazad 10 godina. Velika je lista igrača al idemo dalje pomoć Zvijezdi **** pametovanje.
Inače i Demirci je došao preko moje relacije, a nije Hasarin i Vladin, pisku mnogo vise ljudi zna nego sve vas zajedno dole u upravnom odboru!

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 02 apr 2022, 21:36

Sve ok da Ti budem iskren za vladu sam čuo a husaru znam i znam da je bio zabranjen ulaz na stadion a ti nisi imao pravo glasa al i to na stranu ti si taj koji pljuje ljude i piše demagogiju i sebe kuje u zvijezde ! Nakon sto si napustio klub osim sto si popljuvao sve jesi li napisao donio/rashodovao ? Samo si donosio po tvom a tužbe ubise !

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 02 apr 2022, 21:41

Dragons007 je napisao/la:
02 apr 2022, 21:36
Sve ok da Ti budem iskren za vladu sam čuo a husaru znam i znam da je bio zabranjen ulaz na stadion a ti nisi imao pravo glasa al i to na stranu ti si taj koji pljuje ljude i piše demagogiju i sebe kuje u zvijezde ! Nakon sto si napustio klub osim sto si popljuvao sve jesi li napisao donio/rashodovao ? Samo si donosio po tvom a tužbe ubise !
Nisam ja tužbe donosio nego tvoji članovi upravnog odbora koji daju mjesečno po 100 km, ja sam davao po par hiljada sa presjednikom. U tome je razlika, i dugovi su stigli od prije pa se reprogram
Potpisao i ostalo je se dužno igračima, a oni su svoje Plate zaradili. I ja nisam lagao nego sam pomagao kad je Gorilo sada imate direktora na platu koji prodaje reklame za 400 km kao da smo mi kantonalni liga nemojte ba ulaziti sa anonimnih nikova i pametovst sto neznate nisam idealan al sve sto sam napravio problema većinu sam riješio sam iz svog džepa. Uostalom pojedinci zovu ra se vratim a vas par iz uprave koji ste me otpočetka minirali opet ovdje dižete samo hajku.
Uostalom mislite šta hoćete, ja sam mnogo pametniji i jači od vas u svakom smislu i vaši komentari me ne dodiruju sve sto je loše sam ja i ovaj milion duga sam ja poz!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.