Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
sutra će biti zanimljiv dan, izbori u Srbiji i Mađarskoj. Mnogo bitnije bi bilo da Orban padne i da mađarska ljevica pobjedi na izborima. Po posljednjem ispitivanju javnog mijnja Orban je na 44% a opozicija na 42%.
U Srbiji je više manje jasno da Vučić to uzima sem ako izlaznost bude veća od 60% onda bi se moglo ići u drugi krug. Mnogo interesantnija borba će biti za parlament a pogotovo lokalni izbori u Beogradu gdje bi vrlo lako SNS mogao pasti.
U Srbiji je više manje jasno da Vučić to uzima sem ako izlaznost bude veća od 60% onda bi se moglo ići u drugi krug. Mnogo interesantnija borba će biti za parlament a pogotovo lokalni izbori u Beogradu gdje bi vrlo lako SNS mogao pasti.
-
jolicnikola
- Kontakt:
a i sutra Hajduk igra utakmicu za ostanak u trci za titulu u Osijeku, ali ima tema za toFoSte95 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 22:19sutra će biti zanimljiv dan, izbori u Srbiji i Mađarskoj. Mnogo bitnije bi bilo da Orban padne i da mađarska ljevica pobjedi na izborima. Po posljednjem ispitivanju javnog mijnja Orban je na 44% a opozicija na 42%.
@admin bi trebao dati dozvolu da se pise o tome sutra
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
jolicnikola
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zamisli da jedan prosjecan madjar se bavi pracenjem politike u BiHFoSte95 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 22:19sutra će biti zanimljiv dan, izbori u Srbiji i Mađarskoj. Mnogo bitnije bi bilo da Orban padne i da mađarska ljevica pobjedi na izborima. Po posljednjem ispitivanju javnog mijnja Orban je na 44% a opozicija na 42%.
Kakve nama koristi od toga tko je gdje na vlasti?
Imas neki dan gostovanje onog novinara na face- tv o tome kako se u nas krade novac ,napisao knjigu krvavi balkanski novac.Lik objasnio veze Bakira,Dragana i Mile sa ruskom naftom i profitom od iste a u nas narod jos misli da su oni suparnici koji se ne mogu smisliti.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
ne govorim za nas kao BiH šta bi bilo dobro, već generalno region i Evropu da imamo jednog desničara manje na grbači. A mislim da ni admin neće imati ništa protiv ako ne bude pisanja nekih gluposti i ako bude jedna konstruktivna rasprava jer mislim da je to ipak vrijedno da se malo prodiskutuje na forumu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 22:31Zamisli da jedan prosjecan madjar se bavi pracenjem politike u BiHFoSte95 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 22:19sutra će biti zanimljiv dan, izbori u Srbiji i Mađarskoj. Mnogo bitnije bi bilo da Orban padne i da mađarska ljevica pobjedi na izborima. Po posljednjem ispitivanju javnog mijnja Orban je na 44% a opozicija na 42%.
U Srbiji je više manje jasno da Vučić to uzima sem ako izlaznost bude veća od 60% onda bi se moglo ići u drugi krug. Mnogo interesantnija borba će biti za parlament a pogotovo lokalni izbori u Beogradu gdje bi vrlo lako SNS mogao pasti.![]()
Kakve nama koristi od toga tko je gdje na vlasti?
Imas neki dan gostovanje onog novinara na face- tv o tome kako se u nas krade novac ,napisao knjigu krvavi balkanski novac.Lik objasnio veze Bakira,Dragana i Mile sa ruskom naftom i profitom od iste a u nas narod jos misli da su oni suparnici koji se ne mogu smisliti.![]()
![]()
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nema teorije da Vučić ispusti vlast sve dok je opoziciji jedini program (i to često neosnovano) pljuvanje po njemu, kad predstave bilo kakvu ideju tada se može očekivati smjena
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vucko metlira. Sta se ima pisat.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ako admin ne odobri imamo discord
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Felixians4
- Kontakt:
Joker i Đoker su dali podršku Vučiću,zar ne?
Jel taj neki Soroš odlučuje tko je predsjednik Hungarie?
Jel taj neki Soroš odlučuje tko je predsjednik Hungarie?
Aerodrom koji bi ujedno bio i vojna baza.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
jolicnikola
- Kontakt:
al nevjerovatno Sa, Tz jedini koji rade nesto tj ima letova, Mostar mozda 1 ili 2 tokom dana a vecinom ni jedan BL je nesto aktivnija od Mo al isto nista specijalno cak Dodik ne slijece tamo a koji bi povecao promet
Ima li nam Survivora danas?
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Aerodrom u Mostaru blokiraju Hrvati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Razumljivo. Golotinja nije prikladna za prikazivanje ovaj mjesec.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Taman odgleda sinoć nekih 15ak minuta i možda bi se moglo pratiti ( da se ne razdvajam od fraua, pošto ona gleda u drugoj sobi). Jel se kasno sad uključiti i kad se završava?
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 51 gost.