Nogometna reprezentacija Hrvatske
-
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Druga jakosna skupina 

-
- Kontakt:
Koje su vam želje danas?
Osobno želim Katar, Poljsku i Ekvador, da budu u ritmu, a i dalje favoriti za osvojiti skupinu.
Osobno želim Katar, Poljsku i Ekvador, da budu u ritmu, a i dalje favoriti za osvojiti skupinu.
- Felixians4
- Kontakt:
Portugal,Iran,WAL/SCO/UKR
-
- Kontakt:
Belgija, Maroko i Kanada. Nije loše.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ne znam u kakvom su stanju Kanada i Maroko ali znam da je ova Belgija zeznuta

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Mogli su biti Francuska, Senegal i Ekvador. Ovo je sigurno bolje.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 apr 2022, 19:25Ne znam u kakvom su stanju Kanada i Maroko ali znam da je ova Belgija zeznuta![]()
Problem je što se križamo s Njemačkom ili Španjolskom.
Kanada ce biti zajebana, nadam se da je nece podcijeniti, bar ce zbog Borjana biti zanimljivo 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Ouagadougou
- Kontakt:
Vrsaljko nakon dugo vremena ima određeni kontinuitet i nadam se da može biti približno dobar kao prije 3-4 godine nakon tih silnih ozljeda. Večeras odlična asistencija za Felixa. Potreban nam je taj stari Vrsaljko jer je on za klasu bolji igrač od Juranovića u defenzivi,pogotovo protiv jačih protivnika.
- Felixians4
- Kontakt:
Neka Juranovića šalta od stopera do špice,beka do srednjaka,fantaziste do krila
- Ouagadougou
- Kontakt:
Juranović me ugodno iznenadio do kud je došao u karijeri, pogotovo posljednje 2 godine. On je oduvijek imao brzinu i odličan centaršut ali je bio rupa u obrani dok je igrao u Hajduku. Poboljšao se on dosta obrambeno u posljednje 2 godine, ali je Vrsaljko ipak u tom segmentu razina više.
- Felixians4
- Kontakt:
Ma Šime je klasetina. Jura je uvijek bio dobar,šteta da nema statistike za usporedbu da li je nešto napredovao toliko,meni se ne doima tako. Evo lunch Old Firm za titulu,Barišić vs Jura, Celticu je i bod dostatan. Da je ostao Gerrard,sumnjam da bi se dogodio preokret,no u Europskoj ligi brode super.Ouagadougou je napisao/la: ↑02 apr 2022, 23:58Juranović me ugodno iznenadio do kud je došao u karijeri, pogotovo posljednje 2 godine. On je oduvijek imao brzinu i odličan centaršut ali je bio rupa u obrani dok je igrao u Hajduku. Poboljšao se on dosta obrambeno u posljednje 2 godine, ali je Vrsaljko ipak u tom segmentu razina više.
-
- Kontakt:
Ima još nakon ovog Old firma još jedan u Ligi za prvaka, ništa se još ne rješava
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Ouagadougou
- Kontakt:
Gvardiol po međunarodnom centru za sportske studije vrijedi gotovo 100 milijuna €, možda on sruši rekordnu transfer odštetu plaćenu za stopera.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
- Ouagadougou
- Kontakt:
Andy Bara je nedavno rekao da je Leipzig odbio 65 mil. € ovu zimu od jednog Premijerligaša(vjerovatno Tottenham je bio u pitanju)
Barcelona navodno želi dovesti Sosu. Ne znam što bi na to rekao. Sosi je jedna od prednosti i najboljih segmenta igre, kombinatorika. Njegova kombinatorika je kao dušu dala za Barcu.. . Ali problem bi mogao biti taj što Barca ne igra toliko na centaršuteve koji su mu još jedan forte.Ouagadougou je napisao/la: ↑11 apr 2022, 16:03Andy Bara je nedavno rekao da je Leipzig odbio 65 mil. € ovu zimu od jednog Premijerligaša(vjerovatno Tottenham je bio u pitanju)
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
Nadam se da ce ipak otici u neki klub u kojem ce igrati barem 90% utakmica, mozda BVB.
Napokon imamo igraca na lijevoj strani nakon x godina, zadnji dobar je bio Marko Babic.
Napokon imamo igraca na lijevoj strani nakon x godina, zadnji dobar je bio Marko Babic.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Ouagadougou
- Kontakt:
Više bi volio Sosu u Premiershipu, al zov Barcelone se ne odbija tako lako pogotovo jer očito postoji interes.LeeJunFan je napisao/la: ↑11 apr 2022, 23:59Barcelona navodno želi dovesti Sosu. Ne znam što bi na to rekao. Sosi je jedna od prednosti i najboljih segmenta igre, kombinatorika. Njegova kombinatorika je kao dušu dala za Barcu.. . Ali problem bi mogao biti taj što Barca ne igra toliko na centaršuteve koji su mu još jedan forte.Ouagadougou je napisao/la: ↑11 apr 2022, 16:03Andy Bara je nedavno rekao da je Leipzig odbio 65 mil. € ovu zimu od jednog Premijerligaša(vjerovatno Tottenham je bio u pitanju)
Niste zadovoljni Barišićem? Ili Gvardiolom?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Gvardiol je zaigra lijevo silom prilika kad se Leovac ozljedio/posvađa sa Mamicem, on je zapravo stoper bio u Dinamu u formaciji sa 4, ili lijevi u formaciji sa 3. Nadam se da cemo nakon SPa zaigrat 3-5-2 pa bi i Gvardiol i Sosa mogli igrati bez problema. Barisic je ok, ali Rangersi su mu vrh karijere, Babic je ipak igrao u Leverkusenu koji je u to vrijeme bio među top 5-10 klubova svijeta.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.