Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Upoređivanje rata u Ukrajini i rata u BiH mi je u najmanju ruku presmijesno... Al hajd eto bar sad i ostatak vidi "ko je na čijoj strani."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Masakri i genocidi, satanistički rituali.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Slicnosti je I previse... agresor manje vise isti, ista spika ukrajinci( bosnjaci) izmisljen narod , ne postoje , to su povampireni rusi( srbi) , denacifikacija( Borba protiv islamizma) , onda lazu za zrtve , sami sebe gadzali I ubijali itd... shvati da je rpc= spc po apsolutno svemu I sav ovaj terorizam I pravoslavno talibanstvo kojem svjedocimo jos od 90tih a svjedocili smo I 40tih , pa prije toga kroz agrarne reforme , pojedinacne genocide poput sahovica 1923 , pa pocetak ww1 je njihov proizvod ... pa kakva su zvjerstva pravili nad albancima , makedoncima( sa ciljem srbizacije), madzarima u ww2, bugarima ...pa covjece beograd je prvi grad u evropi u ww2 koji je proglasen kao juden- Frei... ista ta I gora zvjerstva su rusi pravili po kavkazu cecenima , cerkesima, baskirima, pa onda ukrajincima, poljacima , fincima, litvancima itd.... shvati da je to ista bolesnq skola
Jel istina da je Vatikan platio 10 miliona u rubljama za ruski gas?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
spc je pod apsolutnom kontrolom rpc, odakle se generiše sva patnja i nesreća ljudi i naroda koji su susjedi srbije i rusije.
A posljedično, i narod srbije i rusije, stoljećima ispiranih mozgova, je lišen normalnog života, jer izgleda sami sotona kontroliše rpc, odnosno spc.
A posljedično, i narod srbije i rusije, stoljećima ispiranih mozgova, je lišen normalnog života, jer izgleda sami sotona kontroliše rpc, odnosno spc.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 03 apr 2022, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
https://mobile.twitter.com/Dzilit?ref_s ... 1_&ref_url
Ovako su poceli kadirovci i onda zavrsili slanjem paketa familijama
Ovako su poceli kadirovci i onda zavrsili slanjem paketa familijama
Obzirom da je papa kmecao da zapad ne salje vise oruzja u Ukrajinu ne bi me cudilo.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa s obzirom da bi tim potezom direktno podpomogli ruskoj invaziji onda bi ispali tezi licemjeri.
Zahvaljujem

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Tristan
- Kontakt:
Isto je uradio Pavelic '41.gruezi je napisao/la: ↑02 apr 2022, 23:31
Kako god , ukrajina je nacionalizovala svu imovinu ruske pravoslavne crkve I protjerala je jer je ista bila puna ruskih tajnih agenata preko kojih su pokusavali da sabotiraju ukrajinu iznutra... isto tako koristenje ruskog jezika nadam se da ce zakonom zabranit ...
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- bavariapivo
- Kontakt:
Koji je ovo debil od čovjeka
evo ih opet Ukrajinci nacisti kako vam ne dojadi vise ta priča i satanizacija jednog naroda a ljudi samo vracaju sto je njihovo imaju zakonsku crkvu i nacijuTristan je napisao/la: ↑03 apr 2022, 01:13Isto je uradio Pavelic '41.gruezi je napisao/la: ↑02 apr 2022, 23:31
Kako god , ukrajina je nacionalizovala svu imovinu ruske pravoslavne crkve I protjerala je jer je ista bila puna ruskih tajnih agenata preko kojih su pokusavali da sabotiraju ukrajinu iznutra... isto tako koristenje ruskog jezika nadam se da ce zakonom zabranit ...
nakon današnjih slika ubistva neduznih civila sredstvima kojima su se sluzile najvece zlocinacke falange tesko je ljudski barem stati a kamoli ih braniti al avaj izgleda
ovo je pravi nacizam i sve one slike iz buche sto dolaze od dns
Zadnja izmjena: Robust, dana/u 03 apr 2022, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
- bavariapivo
- Kontakt:
Nemoj tako, dosta je već civila nastradalo.gruezi je napisao/la: ↑02 apr 2022, 23:59Ako ima ista dobro u svom ovom zlu sad ce natjerati I one ukrajince koji nisu uzeli oruzje jos da se fate istog a uz to ce im I moral kako vojsci tako I policiji I TO da skoci za 3 puta jer su sad prisiljeni da brane goli zivot jer im je jasno da bilo kakva predaja I padanje pod rusku sapu = nestajanje bez traga..bilo bi idealno ispalit koju balisticku raketu na rostov I ovaj belhorod cisto cejfa radi....
stanje svijesti kod prosječnog ruskog gradjanina ovo je jos u Moskvi a kako je u sibirskim zabitima za to nije potrebna nikakva anketa
za ove sto se pitaju začuđeno o cijenama gasa i analizama o kvaliteti psenice hahaha jedna nacija najprizemnijim metodama satanizuje kroz propagandu drzavu jedan narod govore da su nepostojeca nacija, da njihova vjera nije prava , da ideoloski su rusi a ne ukrajinci i jos ih ubijaju i bombardiraju gradove prije nego što počnete prenositi rusku propagandu pročitajte nesto u životu komplikovanije od vesele sveske jer prenosenje propagande dok se desavaju ovakva ubistva neduznih civila je u najblazu ruku nehumani cin
Sta vele forumski cetnici za Buchu? Pobili sami sebe ili?
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- bavariapivo
- Kontakt:
Agresija na Rusiju ipak.
Ten toes, I done laps in the trench
Ljudi imaju potpuno opravdan razlog da ih isključe, pogotovo nakon riječi od strane poglavara RPC pred početak invazije.Tristan je napisao/la: ↑03 apr 2022, 01:13Isto je uradio Pavelic '41.gruezi je napisao/la: ↑02 apr 2022, 23:31

Ja razumijem npr kod nas 90tih ono nije bilo interneta i bilo je dosta zlobne propagande(zna se s koje strane) ali danas kad je svakom dostupan internet da ljudi puše ove priče mi je neshvatljivo...Robust je napisao/la: ↑03 apr 2022, 01:34
stanje svijesti kod prosječnog ruskog gradjanina ovo je jos u Moskvi a kako je u sibirskim zabitima za to nije potrebna nikakva anketa
za ove sto se pitaju začuđeno o cijenama gasa i analizama o kvaliteti psenice hahaha jedna nacija najprizemnijim metodama satanizuje kroz propagandu drzavu jedan narod govore da su nepostojeca nacija, da njihova vjera nije prava , da ideoloski su rusi a ne ukrajinci i jos ih ubijaju i bombardiraju gradove prije nego što počnete prenositi rusku propagandu pročitajte nesto u životu komplikovanije od vesele sveske jer prenosenje propagande dok se desavaju ovakva ubistva neduznih civila je u najblazu ruku nehumani cin
Je.bem majku raspalu svakom mentalnom bolesniku koji ce i nakon ovih snimaka iz Buce podrzavati i pravdati ruskog agresora. Sjeme vam se zatrlo da Bog da smecari bolesni fasisticki. Ruski rezim je zlo koje mora biti unisteno na bilo koji moguci nacin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.