Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ma reci ce da nako ljudi leze zbog kamere, ne bi cudilo da to izleti iz tih mozgova sto su na strani Rusije
Sve je ovo planirano i nista nije slucajno. Ne ubijaju se civili iz ocaja prvih 20 dana rata nego se sistematski odradjuje posao. To im je bio plan od pocetka
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tužne slike zaista. Spaljeni gradovi, pobijeni ljudi a zbog čega?! Zbog ludosti jednog čovjeka. Žalosno da se bilo ko divi toj budali ali eto, dive se oni i gorim od njega već 30 godina.
41:34
Pravoslavno talibanstvo je kolektivna sizofrenija... ovo ti podrzava 80 posto rusa I 95 posto srba... sutra vi spc talibani ponovo ponovili 92gu samo da I'm se ukaze prilika...
Nažalost, nisu samo oni i ovi "pronicatelji europskih vrijednosti " bi isto.
I am coming
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nacisti vjerovatno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jučer je neki na Klixu pitao kako je moguće da su ubijeni pored ceste, a nigdje nema krvi. Nakon toga su mu morali objašnjavati za prirodnu pojavu zvanu kiša.
Opet ništa od pregovora...Russia says peace talks not ready for leaders' meeting
Russian chief negotiator Vladimir Medinsky has said Russia’s position on Crimea and Donbas remains unchanged and that peace talks had not progressed enough for a leaders’ meeting.
Medinsky’s comments appear to be a rebuttal of earlier reports suggesting Moscow had “verbally” agreed to key Ukrainian proposals.
A Ukrainian negotiator David Arakhamia told media on Saturday that Russia had “given an official answer to all positions, which is that they accept the (Ukrainian) position, except for the issue of Crimea (which was annexed by Russia in 2014).”
In a post on Telegram, Medinsky wrote: “The draft agreement is not ready for submission to a meeting at the top. I repeat again and again: Russia’s position on Crimea and Donbas remains UNCHANGED.”
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ono sto je najbitnije sada jeste da Ukrajina ni pod razno ne pristaje na neku verziju Daytona i ovog sranja sto su nama uvalili, jer ce je apsolutno razoriti na "miran" nacin, a onda i dovrsiti ponovo kroz par godina.
- Marsal
- Kontakt:
Biden radi dobar posao zasad, ali kako bi Amerikancima ali i čitavom svijetu legao jedan Ronald Reagan na čelu države.
Što se tiče Europe, ne mogu da vjerujem koliki su pichici i koliko su spremni ruskih gov.ana i kur.čeva progutat zarad vlastitog konformizma. Da se nije uncle Sam umiješao kao i Britanci, Putin bi već danas spremao vojne vježbe na nekoj drugoj granici, a Boga pitaj šta bi njegovi sateliti po Europi u vidu Janše, Orbana, Vučka i ostalih bili u stanju uraditi.
Što se nas tiče, vjerovati da će nam danas sutra EU pomoći je smiješno. Trebamo se maksimalno okrenuti Britancima i Amerima, potrošit milione i milione na lobiranje kod njih da se imamo čemu nadati.
Švabo, a i ostali su opet spremni gledat krvoproliće nego plaćat plin malo skuplje. Gadi mi se čitava EU.

Što se tiče Europe, ne mogu da vjerujem koliki su pichici i koliko su spremni ruskih gov.ana i kur.čeva progutat zarad vlastitog konformizma. Da se nije uncle Sam umiješao kao i Britanci, Putin bi već danas spremao vojne vježbe na nekoj drugoj granici, a Boga pitaj šta bi njegovi sateliti po Europi u vidu Janše, Orbana, Vučka i ostalih bili u stanju uraditi.
Što se nas tiče, vjerovati da će nam danas sutra EU pomoći je smiješno. Trebamo se maksimalno okrenuti Britancima i Amerima, potrošit milione i milione na lobiranje kod njih da se imamo čemu nadati.
Švabo, a i ostali su opet spremni gledat krvoproliće nego plaćat plin malo skuplje. Gadi mi se čitava EU.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Rusofili i komunjarski fosili na sami pomen Regana dobiju napad panike.Marsal je napisao/la: ↑03 apr 2022, 10:42Biden radi dobar posao zasad, ali kako bi Amerikancima ali i čitavom svijetu legao jedan Ronald Reagan na čelu države.![]()
- ASD
- Kontakt:
Regan je bio budala.
Americi trebaju mudri predsjednici, a i Svijetu.
Americi trebaju mudri predsjednici, a i Svijetu.
Kako ono bi kad ih se uhvati, nemaju pojma šta će tu, šta treba da rade...
"Ali mama, rekli su nam da nas vode na vojnu vježbu."
Aha.
"Ali mama, rekli su nam da nas vode na vojnu vježbu."
Aha.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Bio budala ili ne, skoro sam je dohakao SSSR-u.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Njemačka i treba ganjati svoj interes i čitavo vrijeme ganja. Ali isto je trebala pomoći BiH . Dobili su od nas i previše u vidu radne snage , još će iscrpiti.Marsal je napisao/la: ↑03 apr 2022, 10:42Biden radi dobar posao zasad, ali kako bi Amerikancima ali i čitavom svijetu legao jedan Ronald Reagan na čelu države.![]()
Ameri i Britanci , imaju uvijek druge fokuse pa se sporadično prisjete BiH . I to kad ponestane drugih tema u svijetu. Retoričke pomoći , šminkanje situacije , održavanje nekih smjesnih konferencija sigurno Bosni pomoći neće.Postoji odgovornost i na domaćim političarima ,ali i dalje je prevelik uticaj iz vana na odlučivanje u BiH.
OHR i visoki predstavnik nemaju nikakav interes. Medjunarodne organizacije gdje god dodju donesu samo zlo. U slucaju da ispune svoju misiju , samo je redefiniraju sa ciljem zadrzavanja poslova .
Ameri , Britanci i EU možda se sjete BiH kad voda postane glavni resurs.
Tako će biti i sa Ukrajinom , sjetiće se ponekad , poslati neku pomoć čim nađu drugi fokus interesovanja.
Malo su i to gluposti jer sta ce drugo reci ratni zarobljenik kad ga uhvate nego da ne zna nista, nije on to htio tako i sl.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rusija, Transnistria, Donbas i Luganska republika, Sjeverna Osetija i Abkhazija, Srbija, manji entitet, Sjeverna Koreja, Bjelorusija, Sirija i Eritreja su upravu.
Ostatak svijeta sve budale.
Ostatak svijeta sve budale.
- Simpatizer
- Kontakt:
Kakvi alternativni nacini za gledanje Russia Today?
Ide regularno na kablovskoj.
Znaci ide RT, CNN, FOX, DW...demokratija brale.
Ide regularno na kablovskoj.

Znaci ide RT, CNN, FOX, DW...demokratija brale.

E cuj ti ono unistavanje cijele ukrajine, ubijanje civila i djece strpa da su nacisti hahaha a nacista nema ni 1%
Za jevreja gladalo 75% ukrajinaca, narod ih gađa koktelima i ono priča o čišćenju. Al dobro navikli su oni da je to normalno, čistili su i oni od nacista prijedor, banjaluku, srebrenicu, foču, višegrad itd ..
Za jevreja gladalo 75% ukrajinaca, narod ih gađa koktelima i ono priča o čišćenju. Al dobro navikli su oni da je to normalno, čistili su i oni od nacista prijedor, banjaluku, srebrenicu, foču, višegrad itd ..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 20 gostiju.