FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odlično se poklopili rezultati. Kad bi se pobjedilo to bi tek mogla biti dobra priča. Suludo pričati o sudijama,ne znam kako ljudima ne dosadi jedno te isto. Alibi unaprijed da se nađe krivac. To je taj plitki mentalitet koji moramo nekako izbaciti iz društva ako mislimo naprijed.
-
- Kontakt:
U Posusju ima 5 dana neprekidno pada kisa, danas i snjeg, sutra ce vjerojatno isto padat kisa pa ce teren biti tezak za igru
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Posušje ko plitak potok 

Gledao sam bas maloprije na netu prognozu za Posusje i pise padavine sutra. Znaci vaterpolo.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑02 apr 2022, 18:14U Posusju ima 5 dana neprekidno pada kisa, danas i snjeg, sutra ce vjerojatno isto padat kisa pa ce teren biti tezak za igru

Da je dobiti i na najtezi nacin moguci samo da se skine "prokletstvo" gostujucih utakmica. Ovo isto ko prosle sezone kad nismo nikog dobili do zadnje tekme pa dobijes osjecaj da nikad nikog i neces vise pobijediti.

Ali, cim se danas sve poklopilo nece to na hajr plus novi trener dosao u Posusje... Sve mirise u kontru nama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Samo ponoviti pristup kao iz ranijih urakmica.
Pa ako zbog terena, protivnika, sudija itd. bude neriješeno… jbg nije da nismo navikli.
Pa ako zbog terena, protivnika, sudija itd. bude neriješeno… jbg nije da nismo navikli.
- Meraak1921
- Kontakt:
Teren ce biti natopljen .. ali znojem i krvlju !! Hajde Sablja

Hajdee Željoooooo!!!!!!!
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Savjet sablji.Mojne danas Bekrica ubaci mladje jer teren će bit nikakav tako da ovi mladji će bolje da zuje.Danas će Fataia da ufate al za onu stvar.Danas Stilic igrač utakmice.
-
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Znal' se kolko je manijaka krenulo jutros ?
15 mjeseci nemamo pobjedu u gostima
Ne očekujem ni danas lagan posao, naprotiv, Posušju je došao novi trener nakon bruke protiv Sarajeva, to svakako nije dobro za nas ali eto za nadati se da možemo konačno iščupati tu pobjed u gostima.

Ne očekujem ni danas lagan posao, naprotiv, Posušju je došao novi trener nakon bruke protiv Sarajeva, to svakako nije dobro za nas ali eto za nadati se da možemo konačno iščupati tu pobjed u gostima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evo prilike da se na prikladan način zahvalimo našem spasiocu jer će sa političkim sranjem gostovati na Grbavici!
mosa lošmi stićko tit-ula!
Valjalo bi da Cocalic dobije zuti u ove dvije utakmice da se rijesi kartona da nam je tu za Zrinjski..
https://sp.ort1.oslobo.djenje.ba/s.1/fu ... ara-747626
Pa grmi teren, ne znam Ljože šta dižeš paniku
Pa grmi teren, ne znam Ljože šta dižeš paniku

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Trazim izgovor na vrijeme za svaki slucaj.Raonffa je napisao/la: ↑03 apr 2022, 13:25https://sp.ort1.oslobo.djenje.ba/s.1/fu ... ara-747626
Pa grmi teren, ne znam Ljože šta dižeš paniku![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tanak ti je taj izgovor, kakav je teren nama takav je i njima, moraš to boljeLjoZee je napisao/la: ↑03 apr 2022, 13:29Trazim izgovor na vrijeme za svaki slucaj.Raonffa je napisao/la: ↑03 apr 2022, 13:25https://sp.ort1.oslobo.djenje.ba/s.1/fu ... ara-747626
Pa grmi teren, ne znam Ljože šta dižeš paniku![]()
![]()
![]()

Opet bekric, svaka njemu cast ali 37 38 godina uzima mijesto nekom omladincu nema smisls
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 9 gostiju.