A vjerujem ti, kao i obično. Nego, najgore mi je to što znam da je Čilić u katastrofalnoj formi, a kontam mora odbraniti bodove iz Zagreba, a on ovako povali raju.
Ništa, imam još 3 tiketića, al' nisu ni blizu ovog.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ima u Bet live na živom klađenju. Sačekat ću početak, pa ću k'o sivonja natovariti na ovog našeg... u stvari, obojica su naši, a ja tovarim na DodigaSPY je napisao/la:Ljubicic - Dodig 2
sam si sebe derogir'o... autogoljacky09 je napisao/la:Pojedincima ovde je svaki par koji promaše namješten.![]()
Igrati Zagreb Indoors, bez nekog jakog infa je krajnje neozbiljno.. još pogotovo ako se nadaš dobitku na "favoritima".![]()
U prvoj tezi sam mislio na sve.. pa i one koji igraju njemačku drugu ligu.Citizen-X je napisao/la:sam si sebe derogir'o... autogoljacky09 je napisao/la:Pojedincima ovde je svaki par koji promaše namješten.![]()
Igrati Zagreb Indoors, bez nekog jakog infa je krajnje neozbiljno.. još pogotovo ako se nadaš dobitku na "favoritima".![]()
koji ti je online bukmejker?Virtu4l je napisao/la:E tako, sad sam lijepo uzeo Dodiga za @1,85, ima brejk ko ga yebe...
Ovo sam uzeo na bet at home.Citizen-X je napisao/la:koji ti je online bukmejker?Virtu4l je napisao/la:E tako, sad sam lijepo uzeo Dodiga za @1,85, ima brejk ko ga yebe...
Citizen-X je napisao/la:ovaj kotbus namjesten iz avaxa se vidi.... ocigledno je namjesten mec ili je 2/1 ili X nema ovdje pobjede ahena
Još "malko".SPY je napisao/la:Ljubicic - Dodig 2
ma ubio se tu X2... i tu X... previse ofirno za 1/2OTNYS_YNWA je napisao/la:Svaka čast Jaruga, da nije i ova Bursa 1/2 ?
Daju ovi autogol u 45' a već početkom drugog izjednačenje. Sumnjivo da Bog kaže.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.