FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Upravo tako,a u Turskoj ce igrati u zelenim dresovima koje sam im ja dao
u kojima smo nekada igrali u firmi na terminu,cccccc a zvjerke sto je duhovit 
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Zašto Bošnjak nije ostao u Sarajevu to nezz,al ono što znam je da je u Slobodi,i da putuje u Medulin na pripreme,i naravno biti će naše pojačanje...da li nije mogao dobiti papire zbog namještanja,ili su vaši levati u upravi nešto zasrali sa njim nezz i ne zanima me...sad je Slobodi i levatine ajd zdravo !!!

Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
-
padobranac1978
- Kontakt:
kralju moj,mozda frajer koristi ove nase timove za nabijanje kondicijes.s.lazio je napisao/la:Zašto Bošnjak nije ostao u Sarajevu to nezz,al ono što znam je da je u Slobodi,i da putuje u Medulin na pripreme,i naravno biti će naše pojačanje...da li nije mogao dobiti papire zbog namještanja,ili su vaši levati u upravi nešto zasrali sa njim nezz i ne zanima me...sad je Slobodi i levatine ajd zdravo !!!![]()
![]()
Što se Gavarića tiče,vaša urota sa Olipmic nije prošla i to je završena priča !padobranac1978 je napisao/la:kralju moj,mozda frajer koristi ove nase timove za nabijanje kondicijes.s.lazio je napisao/la:Zašto Bošnjak nije ostao u Sarajevu to nezz,al ono što znam je da je u Slobodi,i da putuje u Medulin na pripreme,i naravno biti će naše pojačanje...da li nije mogao dobiti papire zbog namještanja,ili su vaši levati u upravi nešto zasrali sa njim nezz i ne zanima me...sad je Slobodi i levatine ajd zdravo !!!![]()
![]()
svakako ga okrivljuju za ta namjestanja,samo nemoj da bude kakvih zalbi kad pocne nastavak,a nebi me cudilo posto ste vi navikli na to....samo da ne bude ko i za Gavarića
Što se Bošnjaka tiče može on nabijat kondiciju i u Hrvatskoj,ima i tamo planina !
-
padobranac1978
- Kontakt:
Ali nema klubova u kojima bi mogao nabijati istu 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
padobranac hoces da kazes da Bosnjak ne valja 
ajd prijatelju ne lupaj...pustite te priče da nije mogo dobit papire zbog namještanja,da je tako ne bi ga u Slobodi prihvatili...nego se zapitajte ko je od vaših stručnjaka u upravi minirao njegov dolazak...padobranac1978 je napisao/la:Ali nema klubova u kojima bi mogao nabijati istu
Da nije legla neka razmjena izmedju vas i Slobode.Oni vama trenerke crvene a vi njima ovog Bosnju 
1921-2011
Samo F.K.S !! je napisao/la:padobranac hoces da kazes da Bosnjak ne valja
Ko je bio protiv Travnika na tekmi, nece plakati za njim!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
pa gledao sam ga samo protiv Travnika 15 min. hladno bilo pa otisao,ali ako cemo plakati sad za njim onda mi ne valja...a po ovome ako je vec otisao u Slobodu pokazuje kakav je kao licnost i nije mi sekunde cudno da ucestvuje u namjestanjima i kao takav nam ne treba,meni je bolji Aladin 10 puta od njega,kazem meni...Samo F.K.S !! je napisao/la:padobranac hoces da kazes da Bosnjak ne valja
@ekii....upravo tako
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma ok....samo jeli on potpisao ili ce poslije kad pocne nastavak?s.s.lazio je napisao/la:ajd prijatelju ne lupaj...pustite te priče da nije mogo dobit papire zbog namještanja,da je tako ne bi ga u Slobodi prihvatili...nego se zapitajte ko je od vaših stručnjaka u upravi minirao njegov dolazak...padobranac1978 je napisao/la:Ali nema klubova u kojima bi mogao nabijati istu
Bas tako, momak nije nista posebno...imamo na njegovoj poziciji Hadzica, Suljica a i H. Handzic moze igrati tu poziciju.ekii je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:padobranac hoces da kazes da Bosnjak ne valja
Ko je bio protiv Travnika na tekmi, nece plakati za njim!!
- molotovljev
Nemojte molim vas spustati ovakvim komentarima F.K.SARAJEVO na nivo PL.Koji ovaj,onaj..nek idu gdje mogu igrati.Mi smo INSTITUCIJA..svidjelo se to kome ili ne..Vrijeme ce pokazati..AKO BOG DA 
F.K.SARAJEVO
Evo jedan text pa sam zaključi :padobranac1978 je napisao/la:ma ok....samo jeli on potpisao ili ce poslije kad pocne nastavak?s.s.lazio je napisao/la:ajd prijatelju ne lupaj...pustite te priče da nije mogo dobit papire zbog namještanja,da je tako ne bi ga u Slobodi prihvatili...nego se zapitajte ko je od vaših stručnjaka u upravi minirao njegov dolazak...padobranac1978 je napisao/la:Ali nema klubova u kojima bi mogao nabijati istu
U Slobodinom autobusu za Medulin, koji kreće sutra u jutarnjim satima, naći će se i dva nova igrača.
Radi se o Miljenku Bošnjaku, 23-godišnjem veznjaku porijeklom iz Ljubuškog i bivšem fudbaleru Croatije Sesvete, koji je prošle sezone bio član rumunske Astre iz Ploještija, te Gradimiru Crnogorcu povratniku iz Kazahstana.
Radi se o odličnim igračima. Presretan sam što su dio tima, jer sada se lakše diše – potvrdio nam je Denis Sadiković, čiju ekipu, nakon bazičnih priprema, u Medulinu očekuju prve utakmice.
Bošnjak, koji je nastupao i za mladu reprezentaciju Hrvatske, igra na mjestu zadnjeg veznog i prije dogovora sa Slobodom nekoliko dana je trenirao sa Sarajevom, sa kojima nije našao zajednički jezik.
-
padobranac1978
- Kontakt:
nigdje ne pise da je potpisao 
zato sam napisao da sam zaključiš...a kako god ili će potpisat ugovor sa Slobodom ili ode vani...padobranac1978 je napisao/la:nigdje ne pise da je potpisao
U svakom slučaju ja sam zadovoljan jer konačno imamo extra jaku ekipu,mada ne vjerujem da možemo do evrope ove sezone,al kad bi nam ostao ovaj tim sljedeće sezone,garant bi bili jedni od 3 favorita za titulu,samo šteta da je Smajlović otišao al šta da se radi,nije otišao svojom voljom...
kakva je situacija kod vas??
malo sam ušo u priču s tobom jer izgleda da si dobar lik...
-
padobranac1978
- Kontakt:
s.s.lazio je napisao/la:zato sam napisao da sam zaključiš...a kako god ili će potpisat ugovor sa Slobodom ili ode vani...padobranac1978 je napisao/la:nigdje ne pise da je potpisao
U svakom slučaju ja sam zadovoljan jer konačno imamo extra jaku ekipu,mada ne vjerujem da možemo do evrope ove sezone,al kad bi nam ostao ovaj tim sljedeće sezone,garant bi bili jedni od 3 favorita za titulu,samo šteta da je Smajlović otišao al šta da se radi,nije otišao svojom voljom...
kakva je situacija kod vas??malo sam ušo u priču s tobom jer izgleda da si dobar lik...
srednja zalost,sta da ti kazem...otisao kapiten mozda i Arsenijević,ostalo je tu mada mi ne mirisu ova pojacanja,ako se mogu tako nazvati,ma ne znam vidjecemo kad pocnu tekme..
- Megamon
- Kontakt:
Jasta Sloboda nam posudila svoju opremu
Sta sve neces procitati,fuj.

Sta sve neces procitati,fuj.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ma kako god,nema pravog fudbala dok se ne osnuje zajednička liga pa da kao nekad gledamo velikane...do tada ćemo gledat jad i čemer....padobranac1978 je napisao/la:s.s.lazio je napisao/la:zato sam napisao da sam zaključiš...a kako god ili će potpisat ugovor sa Slobodom ili ode vani...padobranac1978 je napisao/la:nigdje ne pise da je potpisao
kakva je situacija kod vas??malo sam ušo u priču s tobom jer izgleda da si dobar lik...
srednja zalost,sta da ti kazem...otisao kapiten mozda i Arsenijević,ostalo je tu mada mi ne mirisu ova pojacanja,ako se mogu tako nazvati,ma ne znam vidjecemo kad pocnu tekme..
Ja kakve ti gluposti valjas,dovoljno cu ti reci o njegovoj kvaliteti da u nasoj ligi nemas igraca sto se moze graditi,sutirati,sprintati kao on s vrlo jakom ljevicom Realno u nasoj ligi nijedan ga stoper nemoze cuvati...Al navikli smo mi njega samo pljuvati a toliko smo love na decku zaradili...TOLIKO!!!padobranac1978 je napisao/la:E sada koliki je to peh?Mozda zbog konkurencije u timu,zbog nekih njegovih kvaliteta i nije....mora on jos raditi i raditi i raditi...
Zadnja izmjena: pardon, dana/u 04 feb 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.