FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Uh , totalno sam zaboravio Cesca.
Bas je kao moncic u Arsenalu bio brutalan.
Ne moze se reci da je on promasaj ili da je bio los.Mnogo dobro je igrao , bio jako bitan dio tima.Sad sto nije igrao CM neko nekog AMFa ili false 9 je druga prica.Xavi i Iniesta su jednostavno bili i za njega previse kvalitetni iako je u tom periodu Cesc bio Svjetska klasa, vjerovatno najbolji vezni igrac EPL pri dolasku u Barcu.
Da su Pirlo i Zidane dosli u tom periodu u Barcu , trazila bi im se pozicija , jednostavno tandem Xavi i Iniesta , nemoguc za razbiti, kvalitetniji i slozenije ne moze.
Buskec je klimav bio po obicaju , tu bi Pirlo recimo bio masteclass , kao sto je i Pep zamislio.Pirlo mu je neostvarena zelja.
Ne moze se reci da je on promasaj ili da je bio los.Mnogo dobro je igrao , bio jako bitan dio tima.Sad sto nije igrao CM neko nekog AMFa ili false 9 je druga prica.Xavi i Iniesta su jednostavno bili i za njega previse kvalitetni iako je u tom periodu Cesc bio Svjetska klasa, vjerovatno najbolji vezni igrac EPL pri dolasku u Barcu.
Da su Pirlo i Zidane dosli u tom periodu u Barcu , trazila bi im se pozicija , jednostavno tandem Xavi i Iniesta , nemoguc za razbiti, kvalitetniji i slozenije ne moze.
Buskec je klimav bio po obicaju , tu bi Pirlo recimo bio masteclass , kao sto je i Pep zamislio.Pirlo mu je neostvarena zelja.
Kakvi su ono laznjaci i dribliniz onog malog bezobraznog klinca Pedrija prije gola. to treba u korijenu satrati bilo kakvu ideju da se napravi dribling ili bilo sta - on je vezni igrac i ima samo da dodja prvom do sebe ili eventualno nekad da isproba sut ali iz prve. Stvarno se ubezobrazio. Ovo govorim za njegovo dobro jer ne smije se vise igradi fudbal i imati driblinzi sad se mora samo trcati i dodavati prvom do sebe, jer kad dribla moze pogrijesti pa da se otvori opasna kontra -
Bas ima raje ovdje koji pljuju sve - pa mali dobio svaku mogucu nagradu za najboljeg maldog igraca na planeti i oni opet nesto seru po njemu i prizivaju mu klupu i plus prije neku kolo probaci kroz noge loptu oni pljuju to se ne radi - cuj to se ne radi pa zbog toga dolazi 100 000 ljudi na stadion.
Bas mi je drago sto iz utakmic u utakmicu pokazuje da je bolji i bolji. I slobodno mogu reci da mu se sut sigurno puno puno popravio i dobio prije svega na jacini u odnosu na proslu godinu. Nova generacija vrhunskih izdnaka Barcine skole fudbala izlazi i sazrijeva: 90tih tu je bio Pep pa cak i Ivan de la Pena, zatim 2000tih Xavi i Inijesta, a sad na scenu stupaju Gavi i Niko uz Pedrija koji je dosao kao totalni anonimus sa 16-17 godina u Barcu.
Xavi je podigao Barcelonu na zaista veci nivo pa mogu reci cak i da je ovo sampionski nivo, i pokazalo se da Laporta je zaista za ovu godinu uradio nevjerovatan posao. Igra se lijepo, atraktivno, puno prilika i golova, u odbrani sve se redje i redje vadi lopta iz mreze - malte ne sve funkcionise u ovom trenutku perfektno.
Bas ima raje ovdje koji pljuju sve - pa mali dobio svaku mogucu nagradu za najboljeg maldog igraca na planeti i oni opet nesto seru po njemu i prizivaju mu klupu i plus prije neku kolo probaci kroz noge loptu oni pljuju to se ne radi - cuj to se ne radi pa zbog toga dolazi 100 000 ljudi na stadion.
Bas mi je drago sto iz utakmic u utakmicu pokazuje da je bolji i bolji. I slobodno mogu reci da mu se sut sigurno puno puno popravio i dobio prije svega na jacini u odnosu na proslu godinu. Nova generacija vrhunskih izdnaka Barcine skole fudbala izlazi i sazrijeva: 90tih tu je bio Pep pa cak i Ivan de la Pena, zatim 2000tih Xavi i Inijesta, a sad na scenu stupaju Gavi i Niko uz Pedrija koji je dosao kao totalni anonimus sa 16-17 godina u Barcu.
Xavi je podigao Barcelonu na zaista veci nivo pa mogu reci cak i da je ovo sampionski nivo, i pokazalo se da Laporta je zaista za ovu godinu uradio nevjerovatan posao. Igra se lijepo, atraktivno, puno prilika i golova, u odbrani sve se redje i redje vadi lopta iz mreze - malte ne sve funkcionise u ovom trenutku perfektno.
Buskec pod vodstvom Pepa je bio perverzija nevidjena na toj poziciji i samo povrsni poznavaoci fudbala mogu reci da je bio klimav. I niko ali niko iz te generacije ne bi bio u stanju odigrati u Barci za barcine uslove to sto je Bus odigrao.JoeBleck je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:15Uh , totalno sam zaboravio Cesca.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Poradi na sarkazmu.Sport90 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:25Kakvi su ono laznjaci i dribliniz onog malog bezobraznog klinca Pedrija prije gola. to treba u korijenu satrati bilo kakvu ideju da se napravi dribling ili bilo sta - on je vezni igrac i ima samo da dodja prvom do sebe ili eventualno nekad da isproba sut ali iz prve. Stvarno se ubezobrazio. Ovo govorim za njegovo dobro jer ne smije se vise igradi fudbal i imati driblinzi sad se mora samo trcati i dodavati prvom do sebe, jer kad dribla moze pogrijesti pa da se otvori opasna kontra -
Pa pitanje bi bilo da je Xavi dosao odmah na pocetku sezone u losu atmosferu i klimavu ekipu i da je napravio 5-6 neocekivanih kikseva kako bi to islo, jer bi se odmah ocekivale velike stvari i velki bi pritisak na njemu bio (i vjerovatno bi zavrsilo nesto slicno kao Pirlo u juventusu), ovako je dosao u totalno razvaljen ansambl bez realno rezultatskog pritiska i uspio je da inapravi zaista sjajan posao. Pa vratite se na prvi mjesec kad je dosao i prvih 4-5 utakmica u kojem je barca bila bolja nego pod Zucom ali rezultati nisu bili bas skroz ok koliko se pljuvalo po caviju i koliko se najavljivaloi da ce biti flop - bas na ovom forumu. Ja mislim da je to Laporta ipak dobro napravio. Svjesno je rizikovao sezonu, da bi Xavi imao vise vremena bez rezultatskog pritiska da sprovodi svoje ideje i napuni ekipu sa samopouzdanjem.let3 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:01Istina.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:54Dva mjeseca bez poraza u svim takmičenjima i četiri mjeseca bez poraza u ligi![]()
Preokret od 180 stepeni u samo pola godine. Laporta najveći krivac što se trenutno ne borimo za titulu.
Ne.Sport90 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:34Pa pitanje bi bilo da je Xavi dosao odmah na pocetku sezone u losu atmosferu i klimavu ekipu i da je napravio 5-6 neocekivanih kikseva kako bi to islo, jer bi se odmah ocekivale velike stvari i velki bi pritisak na njemu bio (i vjerovatno bi zavrsilo nesto slicno kao Pirlo u juventusu), ovako je dosao u totalno razvaljen ansambl bez realno rezultatskog pritiska i uspio je da inapravi zaista sjajan posao. Pa vratite se na prvi mjesec kad je dosao i prvih 4-5 utakmica u kojem je barca bila bolja nego pod Zucom ali rezultati nisu bili bas skroz ok koliko se pljuvalo po caviju i koliko se najavljivaloi da ce biti flop - bas na ovom forumu. Ja mislim da je to Laporta ipak dobro napravio. Svjesno je rizikovao sezonu, da bi Xavi imao vise vremena bez rezultatskog pritiska da sprovodi svoje ideje i napuni ekipu sa samopouzdanjem.let3 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 23:01Istina.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 22:54Dva mjeseca bez poraza u svim takmičenjima i četiri mjeseca bez poraza u ligi![]()
Preokret od 180 stepeni u samo pola godine. Laporta najveći krivac što se trenutno ne borimo za titulu.
Laporta je glumio cigana kojem je bilo puno dati 12 miliona odštete žutom holandskom klocu (kojeg i nije doveo u Barcu), dao takvoj neznalici još jednu sezonu da vodi ekipu Barce i tim potezom je bacio niz vodu čitavu ovu sezonu. Glumio je sirotinju koja nema para za tako nešto a onda je dao ko iz pichke 55 miliona za Ferrana u po sezone. Što je najsmiješnije Laporta je ispao i cigan i glupan, jer ce mu opet morati isplatiti tih 12 miliona

O svemu tome sam pisao još prije pocetka ove sezone da ce se desiti. Jer je bilo jasno još prošle sezone kakvo trenersko i ljudsko smeće je Koeman. Nije trebalo biti Nostradamus da se predvide takve stvari. Kasnije kada je žuta neznalica strovalila Barcu na 10 mjesto a Real debelo odmakao na tabeli, bilo je vec kasno za popravni.
Xavi da je došao ljetos i odradio pripreme sa ovom ekipom, Barca bi se sad borila za titulu, ovo što kaže kolega @ BoixosNois.
Laporta je isključivi krivac što se to nije desilo.
Btw. ublehaš Laporta je htio dati posao trenera prvog tima yebenom Jordi Krojfu prije Xavija

To su sve priče rekla kazala da je vjerovao nekom drugom-Xavi je došao i Xavi je preuzeo sve konce oko ekipe. Ja samo kažem da je Xavi došao odmah na početku sezone i loše ušao u sezonu - kao prvi mjesec što kad je preuzeo Barcu rezultati nisu bili sjajni da bi se tad stvorio veliki pritisak na njega i na ekipu jer bi se u tom slučaju očekivale velike stvari i pitanje je onda kuda bi to krenulo. Laporta je preuzeo mjesto možda i u najtežoj situaciji u zadnjih 30-40 godina i radi odličan posao i vadi Barcu iz govana, i sva pojačanja koja je za mali novac doveo su odlična i odlično su popunili rupe u ekipi koje su postojale - a da je šarlatan jestelet3 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:47Ne.Sport90 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:34Pa pitanje bi bilo da je Xavi dosao odmah na pocetku sezone u losu atmosferu i klimavu ekipu i da je napravio 5-6 neocekivanih kikseva kako bi to islo, jer bi se odmah ocekivale velike stvari i velki bi pritisak na njemu bio (i vjerovatno bi zavrsilo nesto slicno kao Pirlo u juventusu), ovako je dosao u totalno razvaljen ansambl bez realno rezultatskog pritiska i uspio je da inapravi zaista sjajan posao. Pa vratite se na prvi mjesec kad je dosao i prvih 4-5 utakmica u kojem je barca bila bolja nego pod Zucom ali rezultati nisu bili bas skroz ok koliko se pljuvalo po caviju i koliko se najavljivaloi da ce biti flop - bas na ovom forumu. Ja mislim da je to Laporta ipak dobro napravio. Svjesno je rizikovao sezonu, da bi Xavi imao vise vremena bez rezultatskog pritiska da sprovodi svoje ideje i napuni ekipu sa samopouzdanjem.
Laporta je glumio cigana kojem je bilo puno dati 12 miliona odštete žutom holandskom klocu (kojeg i nije doveo u Barcu), dao takvoj neznalici još jednu sezonu da vodi ekipu Barce i tim potezom je bacio niz vodu čitavu ovu sezonu. Glumio je sirotinju koja nema para za tako nešto a onda je dao ko iz pichke 55 miliona za Ferrana u po sezone. Što je najsmiješnije Laporta je ispao i cigan i glupan, jer ce mu opet morati isplatiti tih 12 miliona
O svemu tome sam pisao još prije pocetka ove sezone da ce se desiti. Jer je bilo jasno još prošle sezone kakvo trenersko i ljudsko smeće je Koeman. Nije trebalo biti Nostradamus da se predvide takve stvari. Kasnije kada je žuta neznalica strovalila Barcu na 10 mjesto a Real debelo odmakao na tabeli, bilo je vec kasno za popravni.
Xavi da je došao ljetos i odradio pripreme sa ovom ekipom, Barca bi se sad borila za titulu, ovo što kaže kolega @ BoixosNois.
Laporta je isključivi krivac što se to nije desilo.
Btw. ublehaš Laporta je htio dati posao trenera prvog tima yebenom Jordi Krojfu prije Xavijacak je bio spreman dati klupu Barce i onom klocu Martinezu, eto koliko je vjerovao tada Xaviju, govorio za njega da je neiskusan, da je za B tima i slicno - a sad se slika sa njim, sad ga nešto hvali, sad prica kao dovođenje Xavija je njegovo najbolji potez.
Ne, već to tvoje je priča ŠBB KBB. Što ga nije doveo odmah nakon što se završila prošla sezona ? pa da vidimo gdje bi sad Barca bilaSport90 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:23
To su sve priče rekla kazala da je vjerovao nekom drugom-Xavi je došao i Xavi je preuzeo sve konce oko ekipe. Ja samo kažem da je Xavi došao odmah na početku sezone i loše ušao u sezonu - kao prvi mjesec što kad je preuzeo Barcu rezultati nisu bili sjajni da bi se tad stvorio veliki pritisak na njega i na ekipu jer bi se u tom slučaju očekivale velike stvari i pitanje je onda kuda bi to krenulo. Laporta je preuzeo mjesto možda i u najtežoj situaciji u zadnjih 30-40 godina i radi odličan posao i vadi Barcu iz govana, i sva pojačanja koja je za mali novac doveo su odlična i odlično su popunili rupe u ekipi koje su postojale - a da je šarlatan jeste

I ne dovodi Laporta pojačanja, nemoj njemu to pripisivati, vec Alemany, Laporta je totalna neznalica što se toga tiće, operisan od skautinga.
Ko je ovaj sport90 i šta hoće?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Pa nisam ni rekao da je on ekspert za skauting, vec je ekspert izbarti i okruziti se ljudima koji znaju posao i koji mogu sa veoma malim budzetom napraviti ekstra stvari i ekstra pojacanja. Kao sto je napravio u prvom mandatu kada su dosli i Yaya i Ronadinho, Markez, Deko, Gio, i ostali i napravila se sampionska ekipa, pa je zatim dao sansu Pepu iz B ekipe. Najveci uspjesi u Barcinoj historiju su pod njegovim vodstvom i njegovim ljudima. I sad je opet preuzeo ekipu koja se vratila na nivo prije njegovog prvog mandata (malo iznadprosjecna sapnska ekipa) i opet je uspio u kratkom vremenu za 1 godinu napraviti da se radujemo i jedva cekamo utakice barce i sanjamo trofeje.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:28Ne, već to tvoje je priča ŠBB KBB. Što ga nije doveo odmah nakon što se završila prošla sezona ? pa da vidimo gdje bi sad Barca bilaSport90 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:23
To su sve priče rekla kazala da je vjerovao nekom drugom-Xavi je došao i Xavi je preuzeo sve konce oko ekipe. Ja samo kažem da je Xavi došao odmah na početku sezone i loše ušao u sezonu - kao prvi mjesec što kad je preuzeo Barcu rezultati nisu bili sjajni da bi se tad stvorio veliki pritisak na njega i na ekipu jer bi se u tom slučaju očekivale velike stvari i pitanje je onda kuda bi to krenulo. Laporta je preuzeo mjesto možda i u najtežoj situaciji u zadnjih 30-40 godina i radi odličan posao i vadi Barcu iz govana, i sva pojačanja koja je za mali novac doveo su odlična i odlično su popunili rupe u ekipi koje su postojale - a da je šarlatan jestepa nije mu tada vjerovao kao treneru. To je jedina istina.
I ne dovodi Laporta pojačanja, nemoj njemu to pripisivati, vec Alemany, Laporta je totalna neznalica što se toga tiće, operisan od skautinga.
P.S jesu li svi znali da Zuti u drugoj sezoni nece nista donijeti jesu i je li to greska sto je on ostao jeste - ali mi ne znamo sta se sa Xaviem desavalo u tom periodu i je li bio spreman preuzeti ekipu.
Zadnja izmjena: Sport90, dana/u 04 apr 2022, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam kao sport90 forumas,
u slobdno vrijeme diskutujem na forumu i iznosim svoje misljenje na zadanu temu.
a ja mislim da je ovo mjesto koje se zove forum i da na tom mjestu korisnici mogu raspravljati o raznim zadanim temama. Mislim da je ova tema Barcelona i da bi ovdje bilo zgodno o desavanjima unutar Barcelone raspravljati i znosti svoje poglede i misljenja na desavanja i utakmice. Ako pogresno mislim ispravi me i uputi me.
Pa i tvoja priča je ŠBB KBB. Uopšte ne mora da znači da bi se borili za titulu da je Xavi došao na ljeto. Imao je i on dosta problema dok nisu odradili FM transfer rok.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:28Ne, već to tvoje je priča ŠBB KBB. Što ga nije doveo odmah nakon što se završila prošla sezona ? pa da vidimo gdje bi sad Barca bilapa nije mu tada vjerovao kao treneru. To je jedina istina.
Još je Koeman imao podršku dijela svlačionice, a i dijela navijača na ljeto. To što je glupan odlučio vratiti se svom tvrdoglavom i zadrtom pristupu ga je i otjeralo s klupe.
To što si ti od prvog dana protiv njega kao da ti je pobio komplet familiju je druga stvar

Pisem o Pirlu ne o Rahimicu.Vjerovatno najbolje DLPaymakeru svih vremena.Sport90 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:27Buskec pod vodstvom Pepa je bio perverzija nevidjena na toj poziciji i samo povrsni poznavaoci fudbala mogu reci da je bio klimav. I niko ali niko iz te generacije ne bi bio u stanju odigrati u Barci za barcine uslove to sto je Bus odigrao.JoeBleck je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:15Uh , totalno sam zaboravio Cesca.
Ne postoji aspekt igre u kojem je Buskec za bilo koji tim , bilo koju ekipu bolji igrac od Pirla , tu prica zavrsava.
Pep je sam rekao sa mu je zelja bila spojiti Pirla sa Xaviestom , smatrao je tad Prila najboljim vezni
Igracem Svijeta.
Odlican je bio i Buskec ali Pirlo je tata.
Ja tvrdim da bi se borili za titulu, da je Xavi došao na ljeto i da je prošao pripreme sa ekipom. Mada ispada kao ŠBB KBB.Blejzer10 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:05Pa i tvoja priča je ŠBB KBB. Uopšte ne mora da znači da bi se borili za titulu da je Xavi došao na ljeto. Imao je i on dosta problema dok nisu odradili FM transfer rok.let3 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:28Ne, već to tvoje je priča ŠBB KBB. Što ga nije doveo odmah nakon što se završila prošla sezona ? pa da vidimo gdje bi sad Barca bilapa nije mu tada vjerovao kao treneru. To je jedina istina.
Još je Koeman imao podršku dijela svlačionice, a i dijela navijača na ljeto. To što je glupan odlučio vratiti se svom tvrdoglavom i zadrtom pristupu ga je i otjeralo s klupe.
To što si ti od prvog dana protiv njega kao da ti je pobio komplet familiju je druga stvar![]()
U pravu si

Ali se nešto ne sjećam da je imao neku podršku navijača. Nešto si ti to pobrkao

Ma nisam ja reako da Pirlo los ili da ne bi mogao igrati u Barceloni, nego sam rekao da se Buskecova uloga u Pepovo vrijeme puno podcjenjuje - najdominantniji vezni red slobodno mogu reci svih vremena su cinili tri Xavi - Iniesta - Bus - i to ne samo u Barceloni vec i u spanjolskoj preprezentaciji - i u tom veznom redu Bus je bio sve samo ne klimav. Puno se podcjenjuje uloga Busa u Barcinom sistemu, a kad se penzionise i u ovim godinama se nece moci lahko nadomjestiti - recimo De Jong ne moze ni priblizno odgirati sto igra Bus, a mislili smo da je on idealan njegov naslijednik.JoeBleck je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:13Pisem o Pirlu ne o Rahimicu.Vjerovatno najbolje DLPaymakeru svih vremena.Sport90 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:27Buskec pod vodstvom Pepa je bio perverzija nevidjena na toj poziciji i samo povrsni poznavaoci fudbala mogu reci da je bio klimav. I niko ali niko iz te generacije ne bi bio u stanju odigrati u Barci za barcine uslove to sto je Bus odigrao.JoeBleck je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:15Uh , totalno sam zaboravio Cesca.
Ne postoji aspekt igre u kojem je Buskec za bilo koji tim , bilo koju ekipu bolji igrac od Pirla , tu prica zavrsava.
Pep je sam rekao sa mu je zelja bila spojiti Pirla sa Xaviestom , smatrao je tad Prila najboljim vezni
Igracem Svijeta.
Prestani se brukat više.JoeBleck je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:13Pisem o Pirlu ne o Rahimicu.Vjerovatno najbolje DLPaymakeru svih vremena.Sport90 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:27Buskec pod vodstvom Pepa je bio perverzija nevidjena na toj poziciji i samo povrsni poznavaoci fudbala mogu reci da je bio klimav. I niko ali niko iz te generacije ne bi bio u stanju odigrati u Barci za barcine uslove to sto je Bus odigrao.JoeBleck je napisao/la: ↑04 apr 2022, 08:15Uh , totalno sam zaboravio Cesca.
Igracem Svijeta.
I uživaj u Busquetsu i Pedriju

- zlatan1982
- Kontakt:
Hvala za linkove..uspio sam pogledati dobar dio utakmice..enobarca je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:52https://totalsportek.pro/Barcelona-vs-Sevilla/18352zlatan1982 je napisao/la: ↑03 apr 2022, 21:49Kako preko tableta gledati??rokkr mi se nakon 20 minuta isključio??
Ja sam nekad na toj stranici gledao preko mobitela, imas linkova dosta pa vidi koji radi. Malo reklame jebu stvar dok ne pokrenes ali nista strasno, par ih iskoci.
Ma ne sporim ja da je on bio bitan , cak sta vise.Bio je odlican , ali imao je pozadinu gdje je vecinski trio cinio Messi sa Xaviestom.Messi je u tim godinama spustao se i stvarao trougao koji je bilo nemoguce razbiti radi silne agilnosti i fudbalskog IQ.Sport90 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:34Ma nisam ja reako da Pirlo los ili da ne bi mogao igrati u Barceloni, nego sam rekao da se Buskecova uloga u Pepovo vrijeme puno podcjenjuje - najdominantniji vezni red slobodno mogu reci svih vremena su cinili tri Xavi - Iniesta - Bus - i to ne samo u Barceloni vec i u spanjolskoj preprezentaciji - i u tom veznom redu Bus je bio sve samo ne klimav. Puno se podcjenjuje uloga Busa u Barcinom sistemu, a kad se penzionise i u ovim godinama se nece moci lahko nadomjestiti - recimo De Jong ne moze ni priblizno odgirati sto igra Bus, a mislili smo da je on idealan njegov naslijednik.JoeBleck je napisao/la: ↑04 apr 2022, 11:13Pisem o Pirlu ne o Rahimicu.Vjerovatno najbolje DLPaymakeru svih vremena.
Igracem Svijeta.
Buskec svakako bitan , cesto bas sudjelovao u tim rolama i bio bitan.
Medjutim , Pirlo.Eh , Pirlo je vec nivo Xavieste , top
Klass igrac i neko ko je bio artista na terenu.
Ne zalim se ni na Buskeca , ali kada bi birao 10/10 Pirlo.
Sto se samog Buskeca tice , bio je bas komican i tragican 2 godine , od kako je Xavi tu , zaista igra dobro.Prvi sam koji ga je pljuvao jer je kapiten , vrijeme je i da pohvalim jer igra kvalitetno.I dalje ima tromosti i smijesnih reakcija ali smanjeno je to i generalno vidi se sigurnost kada je sa loptom.Citav vezni red je dobio na fokusu sa Xavijem.
Trojac djeluje odlicno , fali tu jos malo atletike i pluca ali za 3 nivoa bolje od onog ranije.
Thiago je igrač za mali fudbal, nema on kuveta za 90 minuta, Cesc je kompletniji i bio je nosilac igre onog ArsenalaRajaz je napisao/la: ↑04 apr 2022, 02:37Kako nisu imali strpljenja ako su formacije mijenjali zbog njega na 3-4-3 i gurali ga na lažnu 9-ku ?
Prije bih rekao da nije ispunio očekivanja i da je njegovo vraćanje jedna od najvećih grešaka Guardiole jer je tim potezom ujedno zatvorio vrata Thiagu koji je isto tako bio talentovaniji od Cesca.
uzima loptu bez prekršaja, popunjava poziciju koju Iniesta napušta, prati akciju i daje gol glavom. kakav Thiago...
da sam se ja pitao nikad on i Pedro ne bi otišli iz kluba, Neymar bi se rotirao sa njim.... jer na malom prostoru Pedro je bio Messijev najbolji saigrač
Grijeh je staviti Thiaga i Cesca u istu recenicu, drugi je bar tri puta bolji igrac ali nebitno, sad imamo dva nova dragulja u vezi odnosno Pedrija i Gavija 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.