I da preporučim jedan yt kanal,tko voli dopere
https://www.youtube.com/channel/UCygx6c ... P1A/videos
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Imaš li kakvu informaciju zašto Alaphilippe ide na Baskiju in ne na današnju Flandriju, pogotovo ako usporedimo, koliko spomenika več je osvojio i nijedne više etapne?branimir85 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 19:07Sutra 2.monument sezone kultna Ronda i jedna loša vijest da WVA neće nastupiti jer se razbolio,tako da sigurno utrka će imati drugačiji dinamiku,iako i dalje mislim da Jumbo ima najjaču ekipu i čak milsim da MVDPu ovo ne odgovara jer će biti najmarkiraniji vozač u grupi,jer je sad glavni favorit.
Utrka je duža skoro 20km nego prošle godine 272.5 km ,a pravi početak je nakon 125 km kad prvi put dolaze na Oude Kwaremont.Žene voze 158.6 km.
Danas je se vozila Gran premio Miguel Indurain koja je uvod za jednu od meni najdraži utrka uopće Tour oko Baskije ili Itzulia koja počinje u ponedjeljak,sigurno će biti ludnica uz stazu kao uvijek ,također sutra na Rondi sigurno će bit desetine tisuća navijača.
Barguil je uzeo danas pobjedu na GP MI gdje je u sprintu u posljednjim metrima tukao Vlasova s ovim postaje glavni favorit za TDF![]()
Na još jednoj manjoj utrci danas Limburg klasiku, De Lie još jednom pokazao da je velika karijera pred njim,već 3.pobjeda ove sezone ,a samo 20 godina ima.
Zato što je odlučio da napokon pobjedi na LBLu,pa tako je program koncipiran već prije da mu je to glavni cilj u prvomIvo Daneu je napisao/la: ↑03 apr 2022, 08:35Imaš li kakvu informaciju zašto Alaphilippe ide na Baskiju in ne na današnju Flandriju, pogotovo ako usporedimo, koliko spomenika več je osvojio i nijedne više etapne?branimir85 je napisao/la: ↑02 apr 2022, 19:07Sutra 2.monument sezone kultna Ronda i jedna loša vijest da WVA neće nastupiti jer se razbolio,tako da sigurno utrka će imati drugačiji dinamiku,iako i dalje mislim da Jumbo ima najjaču ekipu i čak milsim da MVDPu ovo ne odgovara jer će biti najmarkiraniji vozač u grupi,jer je sad glavni favorit.
Utrka je duža skoro 20km nego prošle godine 272.5 km ,a pravi početak je nakon 125 km kad prvi put dolaze na Oude Kwaremont.Žene voze 158.6 km.
Danas je se vozila Gran premio Miguel Indurain koja je uvod za jednu od meni najdraži utrka uopće Tour oko Baskije ili Itzulia koja počinje u ponedjeljak,sigurno će biti ludnica uz stazu kao uvijek ,također sutra na Rondi sigurno će bit desetine tisuća navijača.
Barguil je uzeo danas pobjedu na GP MI gdje je u sprintu u posljednjim metrima tukao Vlasova s ovim postaje glavni favorit za TDF![]()
Na još jednoj manjoj utrci danas Limburg klasiku, De Lie još jednom pokazao da je velika karijera pred njim,već 3.pobjeda ove sezone ,a samo 20 godina ima.
VdP je inteligentno iskoristio čeoni vjetar s lijeve strane i pomaknuo se krajno desno uz ogradu i svakog ko bi ga je hteo prestići s njegove lijeve strane bi barem jednako ometao kontra vjetar. Tadej je majstor ovih instiktivnih brzih pozicioniranja, ali ovoga puta splet okolnosti mu nije pošao na ruku! Ali on je mlad i ovo je dobra škola za njega. U svakom slučaju, u Flandriji će u budućnosti vjerovatno morati pobjeći več na posljednjom uzponu i zatim u samostalnoj vožnji na hronometar do cilja!
Gledao sam etapu ,bilo je mnogo napada između njih...pa samo možda loš dan jer je danas sprintao za pobjedu.
branimir85 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 17:44Još jedna sjajna etapa na Baskiji![]()
Prva pobjeda za mladog Rodrigueza koji je pola dana proveo u zavjetrini Solera i nije mu dao nijednu smjenu,zbog toga i što vozi za Ineos uopće nisam oduševljen.![]()
Roglić izgubio vodstvo prije zadnje etape,ali vidjelo se čitav tjedan da nije pravi.Sutra završna i najteža etapa,a razlika između Remca i sedmog Masa je samo 37 sekundi.
Spektakl u najavi....
Samo znam da je pričao da nema snage i rekao je danas poslije etape da je jedva došao u cilj.Beko je napisao/la: ↑08 apr 2022, 20:34branimir85 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 17:44Još jedna sjajna etapa na Baskiji![]()
Prva pobjeda za mladog Rodrigueza koji je pola dana proveo u zavjetrini Solera i nije mu dao nijednu smjenu,zbog toga i što vozi za Ineos uopće nisam oduševljen.![]()
Roglić izgubio vodstvo prije zadnje etape,ali vidjelo se čitav tjedan da nije pravi.Sutra završna i najteža etapa,a razlika između Remca i sedmog Masa je samo 37 sekundi.
Spektakl u najavi....
ne zna se sta je sa roglicem?
bolestan, izmjena u ishrani ili tempiranje forme za tdf?
djeluje malo krupniji nego proslih godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.