AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Milan jeste bio veci dio sezone prvi. Ove iz top6 su našamarali pošteno.
Ali za titulu će vjerovatno trebati 6 pobjeda od 8 preostalih mečeva.
Tako da ako ih ne dobiješ, ne možeš ni do titule. To sam mislio.
A kad se uzme sve do sad urađeno, od tria koji se bori za skudeto Milan je vjerovatno najviše i pokazao.
Ali za titulu će vjerovatno trebati 6 pobjeda od 8 preostalih mečeva.
Tako da ako ih ne dobiješ, ne možeš ni do titule. To sam mislio.
A kad se uzme sve do sad urađeno, od tria koji se bori za skudeto Milan je vjerovatno najviše i pokazao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Uglavnom ako se misli titula osvajati,vise se nema prava na kiks i to je to,pocevsi od veceras.
Vakat je vala da nekog i lagano dobijemo, da ne strepimo do zadnje minute 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Može i još jedna 1:0 pobjeda, što se mene tiče. Volim onaj adrenalin kad protivnik u zadnjim minutama pogađa stativu. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hajde Brahime zayebi se pa odigraj dobar meč 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se da ćemo večeras imati 11 lavova na terenu, a ne mačića.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dres
Idemo momci, FM
Idemo momci, FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovo baš bode u oči. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Osjeti se pritisak, daj Rebića i Ibru u drugom odma. Električar užasan, probat sa Leaom desno, može on to.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odbrana opet dobra. Ostalo osim Bennacera loše.
Skorupski se razbranio kao po običaju. Nije dobar znak.
Skorupski se razbranio kao po običaju. Nije dobar znak.
- nextterrain
- Kontakt:
Ako Pioli osvoji ligu sa Messijasom i Diazom, treba mu spomenik napraviti ispred San Sira.
Električar ne zna ni dodati loptu na 2m
Da je nekako dobiti, nedostaje zavrsni pas
Električar ne zna ni dodati loptu na 2m
Da je nekako dobiti, nedostaje zavrsni pas
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sta brani ovaj sunce mu kalajsano, Diaz i Messias bas losi, treba ih mijenjati odmah na startu drugog. Teska utakmica, mora se ovdje vise potruditi u drugom da se uzmu tri boda kako znaju i umiju.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ekipa u grču i ne grizemo dovoljno. Mora se puno bolje od ovoga
Tanko, nadam se da će Pioli reagovati ako do 60-te ne budemo imali pozitivan rezultat, Ibra i Rebić in, Diaz i Messias out.
Opet je problem kreativnost u napadu, nema zadnjeg pasa, Diaz kao po običaju pelja loptu do besvijesti, Messias blijed kao i tokom cijele sezone, tamo na drugoj strani nisu nešto puno puta ni igrali na Rafu, ali on je najmanji problem u ofanzivnom dijelu ekipu.
Bennacer k'o singerica, Tonali prilično rezervisan.
Opet je problem kreativnost u napadu, nema zadnjeg pasa, Diaz kao po običaju pelja loptu do besvijesti, Messias blijed kao i tokom cijele sezone, tamo na drugoj strani nisu nešto puno puta ni igrali na Rafu, ali on je najmanji problem u ofanzivnom dijelu ekipu.
Bennacer k'o singerica, Tonali prilično rezervisan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam zašto ne proba pitbulla Rebića desno. Igrao je već to, jer pizzaman nije dovoljno dobar.
- OldFashioned
- Kontakt:
Mijenjaj Pioli odmah na poluvremenu.
Ja mislim da ni sudac ni protivnički igrači i trener neće zamjeriti ako uđe neko na Diazovu poziciju a ovaj ostane na terenu.
Ja mislim da ni sudac ni protivnički igrači i trener neće zamjeriti ako uđe neko na Diazovu poziciju a ovaj ostane na terenu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sale i Ibra In, Diaz i elektricar vani i udri 
Joj kad se sjetim da nas se ubjeđivalo da je Messias dobar igrač i da će nam on kao pokazati.
Komotno se moglo ostati i na Salamanderu/Čačkalici, nikakve razlike, isti oni mrtvi mediokritet igrači.
Brahim uradi nešto dobro i onda napravi potez viška i sve zasere, pa repeat. Desetka umjesto da kreira napade, on gubi lopte.
Zato nas i vidim tek kao treće favorite za skudeto, ne možeš se sa ovakvim igračima u napadu uzdati u pobjedu.
Brahim uradi nešto dobro i onda napravi potez viška i sve zasere, pa repeat. Desetka umjesto da kreira napade, on gubi lopte.
Zato nas i vidim tek kao treće favorite za skudeto, ne možeš se sa ovakvim igračima u napadu uzdati u pobjedu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.