Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
Cancelo zuji puno a daje malo meda,valjda zavrne jednu kako treba 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kolka je kvota na City znal se šta?
Arnold aka javelin

Kako je moguče da najbolji tim svijeta, sa najmanjom kvotom i iz najbolje lige svijeta nije uputio šut u okvir gola Atletico Madrida? Pojašnjenje?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Veca kvota bila na Liverpool neg ove plavce 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nadao sam se da će Atletico barem pokušati da igra ali ovo je stvarno jad i čemer. 8-2-0 formacija, mislim da Grizman nije 2 puta dotakao loptu.
Kristal Palas je igrao bolji fudbal protiv Citya nego Atletiko.
Kristal Palas je igrao bolji fudbal protiv Citya nego Atletiko.
41:34
Jel Mahrez bar jednu eto samo jednu loptu naprijed odigrao ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo nešto nije uredu, Barcelona je utrpala ovom istom Atleticu 4 gola neki dan, a ispali su od Benfice, da li je prvak EPL precijenjen?
Nba Forumasi i njihove prognoze rekao bi covjel bice 5:0
- DzananMusa11
- Kontakt:
Više bih volio da Real osvoji titulu namještenim penalom svake godine, idućih 100 godina, ispred BArse, samo da ovaj patetiko vise nikad ne osvoji nista. LJudi 45 minuta nisu iz svojih 16 izašli, u 13 minuti krenuli zadržavati vrijeme. FUJ, ogade mi fudbal svaki put
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jest, zato ga sa jogo bonitom svaki put fino lijepo poglabaju. Isto se može reći za ove benfike, sportinge, zenite, ajakse koji svaki ama baš svaki put kad dodju u KO fazu skinu gaće nekim pokušajem ofanzivne igre umjesto da budu svjesni svojih opcija
#Punoljetstvo
City pokusava a ne zna, Atletico ni ne pokusava. Stvarno ne znam ko moze podrzavati ovaj pristup ni u sali.
Ne ide ovo bez devetke Pep, pogotovo vratolomije sa Akeom.
Ne ide ovo bez devetke Pep, pogotovo vratolomije sa Akeom.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 05 apr 2022, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najbolji tim Europe trenutno tako da nije iznenađenje.Barcelona are on the longest unbeaten run of any side in Europe's top five leagues (14)![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
City je najgore utakmice ove sezone odigrao sa Bernardom na lažnoj 9. Ćelavi opet sam sebe ubija. Foden mora odmah na poluvremenu ući jer on barem ima instikt za gol i zna šutati, Gundogan napolje a Bernarda vratiti u sredinu. Ake igrač manje, ne može on beka igrati, Zinčenko isto treba ući.
Ovi jadnici se brane sa 10 igrača na 30 metara od Oblaka, ovo nikad u životu vidio nisam.
Ovi jadnici se brane sa 10 igrača na 30 metara od Oblaka, ovo nikad u životu vidio nisam.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 21:49Najbolji tim Europe trenutno tako da nije iznenađenje.Barcelona are on the longest unbeaten run of any side in Europe's top five leagues (14)![]()

Kolika je kvota bila na Barcelonu protiv Atletica?
Pa i Atletiko ga u konačnici poglaba u ligi prvaka a u zadnje vrijeme i u Španiji.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 apr 2022, 21:48Jest, zato ga sa jogo bonitom svaki put fino lijepo poglabaju. Isto se može reći za ove benfike, sportinge, zenite, ajakse koji svaki ama baš svaki put kad dodju u KO fazu skinu gaće nekim pokušajem ofanzivne igre umjesto da budu svjesni svojih opcija
Više će ljudi pamtiti onu Ajaxovu sezonu nego sve sezone Atletika u ligi prvaka ikada.
41:34
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.