Tvoja je nesreća što ovaj forum ne čita niko iz uprave Barcelone.Romariooo je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:33kad je tiago tek pocinjao, a i kasnije u bajernu s pepom ja sam imo misljenje da je njegov najveci problem sto ga pep gura na poziciju koja je znatno defanzivnija od onoga za sta je tiago bio prirodno nadaren, imo je frajer brzinu, dribling, prodornost neku, a pep ga je gurao skoro na zadnjeg veznog, odnosno na plajmakere, vidio u njemu nasljednika xavija, a tiago je svojim karakteristikima puno vise licio na iniestu, za neku ulogu ofanzivniji, mozda i neku desetku.
xavijeva pozicija je dosta defamzivnija, tu se tiago gubilo pomalo, priucavao se al nikad normalno do kraja nije uspio steci tu rutinu i odgovornost jer nije tip igraca xavija, pirla, scolesa, modrića i sl,
pep ga je tu gurao vjerovatno zato sto je xavi bio pred penziju, pred iniestom je bilo jos nekoliko sezona
ja sam bio jedan od rijetiih koji su tada bili protiv dovodjenja fabregasa, to je bila greska, a najveca je bila greska tadasnja sto nije doveden stoper tiago silva kad je iz milana mogao biti doveden, toj pepovoj barci samo je falio vrhunski stoper kad je pujol zagazio u godine i povrede, krpilo se s maskeranom a dovodio se fabregas koji nije imao mjesta
Da čitaju sigurno bi te već davno uzeli za savjetnika predsjednika.