Kakvo polufinale? Pa ubi vas Villarreal.
Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2021/2022
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne igra se uzvrat, ja zaboravio, pardon. Ispali smo i od Salzburga.
De opet pokupi covid molim te
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Al' kako to Don Carlo rutinski rješava 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al ono se jednostavno mora zabiti u ovakvim utakmicama, u ovoj fazi LP. Nije isto otici na Alianz na revanš sa dva gola predosti, još kao underdog.
Nevjerovatan promašaj.
Bayo se obrukao večeras ali realno, proći će.
Čelzi nas je razočarao, očigledno su problemi van terena itekako utjecali.
Čelzi nas je razočarao, očigledno su problemi van terena itekako utjecali.
41:34
Podsječa me ova utakmica na utakmicu protiv Basela kada smo prvu izgubili 1-0, pa smo morali okretati u Minhenu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne vidim kako Bayern može napraviti čudo i proigrati u roku od 7 dana. Ovo je preloše. Bolje im je svakako da ispadnu sad nego da u polufinalu dožive epski debakl.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- wadethegreat
- Kontakt:
Real jednostavno ima ubicu u napadu dok Celzi ima samo Havertza koji konstantno Dane golove. Debeli **** Fula sa 2 metro Werner fleshovi.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 06 apr 2022, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Steta sto ih ne natrpa Villarel.Ovaj Bayern je bas bezveze ekipa.Izbij , nabij , nigdje nista.Nista konkretno citavu utakmicu.
Raspade se celzi ko rusi na kijevu!
Viljareal je pozeljan za halbfinale ali bayern je to ipak.
Viljareal je pozeljan za halbfinale ali bayern je to ipak.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Viljareal dobije Juventusa , nakon toga naredne dvije u ligi izgube od Cadiza i Levantea bez da su gol dali,i sad opet LP i dobiju Bayerna
Bit ce da je La liga prejaka,mislim pricamo o 7 ekipi iste

Bit ce da je La liga prejaka,mislim pricamo o 7 ekipi iste

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prolazi celsi ovo ako se dozovu sebi.
Real nije uopste dobar nego je celsi danas los.
Ak prodju kojim slucajem natrpat ce ih city
Real nije uopste dobar nego je celsi danas los.
Ak prodju kojim slucajem natrpat ce ih city
Prave muke za Chelsea tek slijede, valja organizovati prevoz do Madrida
Isto su igrali protiv Salzburga. Bayern kad povede lici na ekipu iz grupne faze.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 apr 2022, 22:54Ne vidim kako Bayern može napraviti čudo i proigrati u roku od 7 dana. Ovo je preloše. Bolje im je svakako da ispadnu sad nego da u polufinalu dožive epski debakl.
Ovo sto igraju u drugoj fazi sezone je katastrofa. Neko ce im zabiti pet komada. Ne vjerujem da ih Villareal moze izbaciti. Ipak se igrao na AA.
Vrhunskih 60,65 minuta i na moje veliko iznenadjenje CMK je djelovao jako agresivno sto je bio jedini moguci recept da se igra s Chelseaom,zadnjih 25 minuta vidjelo se da je Chelsea fizicki nadmocni tim ali se dosta organizovano branilo i na kraju zasluzena i velika pobjeda za Madrid.Benzema najbolji igrac svijeta bez dileme 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Imaju popravni za vikend protiv Augsburga. Tamam da Lewa zabije tri komada jer danas je bio težak protivnik pa nije mogao da dođe do gola.
Ma bayo ce proci vilareala u to ne sumnjam, cak ce ih i nakantati ali me vise brine sta protiv pool-a.To moze biti kobno sa ovakom igrom u gostima
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Kakva noc za najjacu ligu svijeta.Steta sto Villareal jos koji ne zabi mogli su
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.