Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2021/2022
Ide lagano Don Carlo po 4 titulu u LP
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Previse se ovdje podcjenjuje Villareal.
Nije to seoska ekipa kao 95% Njemacke lige.
Imaju ljudi i glavu i rep.Znaju se loptati , gurati i biti bezobrazni.Izbacili su Juventusa , prosli grupu , solidni u Primeri.
Jako neugodni , organizovani i sa vrhunski veznim redom koji je veceras priredio cas fudbala Bayernu.Vjerujem u prolaz Villareala.
Veceras su mnogo vise izgubili oni nego Bayern.Zasluzili su jos koji go da zabiju.
Nije to seoska ekipa kao 95% Njemacke lige.
Imaju ljudi i glavu i rep.Znaju se loptati , gurati i biti bezobrazni.Izbacili su Juventusa , prosli grupu , solidni u Primeri.
Jako neugodni , organizovani i sa vrhunski veznim redom koji je veceras priredio cas fudbala Bayernu.Vjerujem u prolaz Villareala.
Veceras su mnogo vise izgubili oni nego Bayern.Zasluzili su jos koji go da zabiju.
Prvi poraz u gostima Bayerna od 2017. godine.
Ne pamtim kad je Chelsea imao ovoliko kikseva na terenu kao večeras + najbolji igrač na svijetu i dobiješ rezultat prve utakmice.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Svaka cast Villarealu
Taj simpaticni klub iz predgrađa Valensije je lani osvojio EL, pobjedio United u finalu, ove godine prošao grupu, izbacio Juve u osmini, pobjedio Bayern u prvoj utakmici četvrtine, skinuo nekoliko ozbiljnih skalpova. Igraju bar muški za razliku od Cholovih indijanaca, koji su duplo skuplja ekipa.
Nisu ovi njihovi rezultati slučajnost.
Šteta jer nemaju neku širinu kadra, što su zaštekali u ligi i što će teško izboriti Evropu za narednu sezonu. Bolje bi bilo njih gledati nego Atletico, Sevilju, Betis, Sociedad i sl.

Taj simpaticni klub iz predgrađa Valensije je lani osvojio EL, pobjedio United u finalu, ove godine prošao grupu, izbacio Juve u osmini, pobjedio Bayern u prvoj utakmici četvrtine, skinuo nekoliko ozbiljnih skalpova. Igraju bar muški za razliku od Cholovih indijanaca, koji su duplo skuplja ekipa.
Nisu ovi njihovi rezultati slučajnost.
Šteta jer nemaju neku širinu kadra, što su zaštekali u ligi i što će teško izboriti Evropu za narednu sezonu. Bolje bi bilo njih gledati nego Atletico, Sevilju, Betis, Sociedad i sl.
Rusi jednako uspjesni u Ukrajini i u Ligi Prvaka.
ove sezone u ligi šampiona ko god nosi žuto pobjeđuje
Villareal veceras pobjedio a svejedno sam sebe izbacio iz LP,trebali dobiti minimalno s tri gola
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Imali su strogi zicer za 2-0 i onaj kloc Pedraza promaši

Šteta za njih, mogli su pobjediti većom razlikom, ovako ce ispasti u revanšu. Neće Bayern dva puta odigrati onako loše.
- Pensioner26
- Kontakt:
Benzema kažu postio, ifario se 15tak minuta prije utakmice. Ako je istina, svaka čast.
Posti covjek svaki ramazan.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Pensioner26
- Kontakt:
Bayern ko po običaju opet zatajio u četvrtini finala. Samo sreća malo slabiji protivnik nego inače.
Očekivao sam 1:2 u Londonu, al Mendy nas počasti.
Očekivao sam 1:2 u Londonu, al Mendy nas počasti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Benzema fudbalski Benjamin Button.
Ovako dobro nije igrao ni sa 21 u Lionu, ni sa 27 u RM. Ovo je neka nepravilnost, anomalija. Nema logicnog objasnjenja.
Bojim se da njegovo najbolje tek slijedi od 35 do 40
Ovako dobro nije igrao ni sa 21 u Lionu, ni sa 27 u RM. Ovo je neka nepravilnost, anomalija. Nema logicnog objasnjenja.
Bojim se da njegovo najbolje tek slijedi od 35 do 40

Proće ovo Bajern na mišiće al će ih Liverpool satrat u polufinalu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
vrlo moguće
Villareal zasluženo slavio a mogla je biti i uvjerljivija pobjeda 2-3 razlike i možda ih ovo na kraju košta prolaza.Bayern totalno podbacio i ako prođu Villareal a nešto slično ponove kao večeras to je onda kraj avanture.
Benzema igra u životnoj formi i nosi ekipu jer sa njim ili bez njega to je sasvim druga ekipa.
Benzema igra u životnoj formi i nosi ekipu jer sa njim ili bez njega to je sasvim druga ekipa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.