FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ovo je bio level Kovaca protiv Liverpoola, samo je sa druge strane 2 klase losija ekipa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisam očekivao da ću biti zadovoljan sa 1-0.
Villareal na posljednje cetiri utakmice, tri poraza.
Izgubili su od Osasune, Cadiza i Levantea. U Lp su izgubili dvaput od Uniteda u 90tim min.
84 min i mi im nismo u stanju zabiti gol i pored strasnog napadackog potencijala ekipe.
Za ovu igru je iskljucivo kriv trenerski projekat Hasana Salihamidzica u vidu Nagelsmanna koji je po svemu sudeci novi Jurgen Klinsmann.
Ovo veceras je bruka i sramota. Da se razumijemo, duboko sam uvjeren da cemo proci ali isto tako sam uvjeren da cemo negdje primiti petardu.
Izgubili su od Osasune, Cadiza i Levantea. U Lp su izgubili dvaput od Uniteda u 90tim min.
84 min i mi im nismo u stanju zabiti gol i pored strasnog napadackog potencijala ekipe.
Za ovu igru je iskljucivo kriv trenerski projekat Hasana Salihamidzica u vidu Nagelsmanna koji je po svemu sudeci novi Jurgen Klinsmann.
Ovo veceras je bruka i sramota. Da se razumijemo, duboko sam uvjeren da cemo proci ali isto tako sam uvjeren da cemo negdje primiti petardu.
Evo, ozbiljno pitanje, da li je Upamecano kvalitet za Bayern Munchen???
Momak zalutao kod nas.
Momak zalutao kod nas.
- FranckRibery
- Kontakt:
Kome dati novi ugovor? Igracu koji se ne vidi u posljednjih 5 godina knockout faze? Koji je uvrijedjen jer nije dobio novi ugovor? Gdje je Kimmich? Neuer ko pocetnik grijesi, jedini koji nesto pokusava je Coman i to je to. Müller uzas, sastavio se s loptom nije.
Taktika nam se svodi na ubacivanje od pocetka utakmice, uvijek 4 igraca u liniji u napadu ko da smo pocetnici. Nema zadnjeg pasa, zelje, dubine, sirine, volje a pogotovo njemacke discipline.
Ljudi su nam ocitali lekciju kako se igra i bori, bez obzira koji su na tabeli u spaniji, a kako igramo, bolje da ne idemo na liverpool jer bi nas ljudi unakazili
Taktika nam se svodi na ubacivanje od pocetka utakmice, uvijek 4 igraca u liniji u napadu ko da smo pocetnici. Nema zadnjeg pasa, zelje, dubine, sirine, volje a pogotovo njemacke discipline.
Ljudi su nam ocitali lekciju kako se igra i bori, bez obzira koji su na tabeli u spaniji, a kako igramo, bolje da ne idemo na liverpool jer bi nas ljudi unakazili
ROCA
brat jos u Bayernu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako neko pronadje koliko dodira sa loptom je imao Lewa, neka postavi.
Sabitzer, Roca, Upamecano, bravo Hasane.
Sabitzer, Roca, Upamecano, bravo Hasane.
-
- Kontakt:
Koman i Deivis igrali ostalo karine sve do jednog. Musiala ima sansu da suta on je rola e moj kralju. Juliane zubonja mrs iz svetinje **** ti Klinsman i Kovac mamu igraj se menadgera na nekoj igrici
- Bayern@heart
- Kontakt:
Užas Užas bolje da ispadnemo nego da nas Klopp žestoko bude karao u 1/2 moglo bi biti bolno
Julijane ****.te celavi katalonac veze ti nemaš
Julijane ****.te celavi katalonac veze ti nemaš
-
- Kontakt:
Proci ce bayo u revansu 100% , ali protiv Liverpoola i Reala nemaju sta traziti sa igrom kakvu su demonstrirali veceras.
Zadnja izmjena: eaglebvb09, dana/u 06 apr 2022, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Lucas Hernandez veceras daleko najbolji na terenu..
Kimmich, Muller i Gnabry sramotne partije za ozbiljne fudbalere..
Ljudi su igrom razvalili..sto se mene tice nek ispadnu poslije ovakve igre..
Kimmich, Muller i Gnabry sramotne partije za ozbiljne fudbalere..
Ljudi su igrom razvalili..sto se mene tice nek ispadnu poslije ovakve igre..
Izuzev Daviesa gomila klošara od klupe pa na dalje.
Onaj tko je stavio Comana desno a Gnabrija lijevo i Musialu u vezu je debil.
Onaj tko je stavio Comana desno a Gnabrija lijevo i Musialu u vezu je debil.
Svi su podbacili žestoko i mogu biti zadovoljni što nisu izgubili 2-3 razlike.Užas od igre. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Čestitam Julianu na prekidanju rekorda neporaženih utakmica u LP u gostima i to protiv Villarreala, isto čestitam i na ne datom golu, i tu je neki rekord prekinuo. Protiv Villarreala
I to je neki uspjeh, svaka čast.
Hansi, nedostaješ

I to je neki uspjeh, svaka čast.
Hansi, nedostaješ

Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 06 apr 2022, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Sane ulazi a izgleda kao da je samo ustao i to mahmuran,kriminalno Nagelsmane kriminalno .Al hajd nek se uči možda i bude nešto od njega 
VOLIM BAYERN
Ovo je definitivno bio poraz trenera,grozna igra,grozno izdanje većine igrača.
Neznam šta je htio sa Ganabryem lijevo,Musiala na ovoj poziciji nemože igrati protiv ozbiljne ekipe.
Muller neznam jessm li ga i vidio večeras,slično je i sa odbranom,Hernandez po meni jedini korektan.
Sve u svemu vjerujem u prolaz,ali zaista nepotreban poraz,gorak osječaj razočarenja i nevjerice.
Neznam šta reći,falilo je karaktera i ideje,ovi centaršutevi eto čisto da se ubaci lopta očajno,bezidejno.
Idemo se sabrsti i vratiti samopouzdanje do utorka jer dalje nećemo ići ovakvim stavom i pristupom
Neznam šta je htio sa Ganabryem lijevo,Musiala na ovoj poziciji nemože igrati protiv ozbiljne ekipe.
Muller neznam jessm li ga i vidio večeras,slično je i sa odbranom,Hernandez po meni jedini korektan.
Sve u svemu vjerujem u prolaz,ali zaista nepotreban poraz,gorak osječaj razočarenja i nevjerice.
Neznam šta reći,falilo je karaktera i ideje,ovi centaršutevi eto čisto da se ubaci lopta očajno,bezidejno.
Idemo se sabrsti i vratiti samopouzdanje do utorka jer dalje nećemo ići ovakvim stavom i pristupom
Ne znam pod kojom sretnom zvijezdom su danas igrali, al realno trebali su jos tri komada primit. Ovoliko amaterskih gresaka na ovom nivou igre, puno previse. Nadigrani u svakom aspektu fudbalske igre.
Treba biti posten i reci da ima ekipa moje su puno bolje poslozene trenutno, kako u obrani tako u napadu, i ne bi bilo fer da sa ovakvom igrom uzmemo klempu. Jos nas je i zdrijeb maximalno pomazio.
Treba biti posten i reci da ima ekipa moje su puno bolje poslozene trenutno, kako u obrani tako u napadu, i ne bi bilo fer da sa ovakvom igrom uzmemo klempu. Jos nas je i zdrijeb maximalno pomazio.
Možda i bude nešto, ja i dalje mislim da će biti, samo nije Bayern da se učiš na njemu. Nisam se ni ja ucio na Megan Fox nego Dževahiri iz Bužima.
Baš bih volio da i mi sa smećarskom igrom uzmemo LP, ne bi bili ni prvi ni zadnji.
Prvi poraz u gostima u Ligi prvaka od 2017. godine, i to baš protiv Villareala, ekipe koja nije ni blizu top 10 ekipa u Evropi. No za sve postoji i prvi put.
Ovako malo hladne glave napisati neke stvari.
Igra u prvom poluvremenu katastrofalna, s druge strane Villareal je sretno i spretno zabio prvi gol. Neshvatljiva je greška Neuera zbog kojeg smo mogli primiti gol sa 50 metara, ukazao mi se Dejan Stanković u duelu Schalkea i Intera kada je na identičan način primio gol, ovaj put smo dobro prošli.
Naši igrači su visoko postavljeni, a par loših dodavanja rezultira brzim kontrama koje su nas uništavale. Pa fudbalski amater koji je pogledao 10 utakmica u životu vidi da takva igra ne prolazi, samo Nagelsmann gura nešto što je suicidno. Ovo sve liči na jeftinu kopiju nečega što je Flick igrao.
Zapitajmo se šta bi večeras bilo da smo igrali protiv kvalitetniji ekipe. Ja mislim da bi epilog bio Gladbach.
Idemo doći sebi, pa izbaciti Špance, a onda neka nam je dragi Bog na pomoći. Vrijeme je da i mi negdje "nastradamo", dosta smo trpali mnogima sve ove sezone.
Treba se riješiti igrački kadar za sljedeću sezonu. Ne mogu nam ostati Gnarby, Sane i Coman. Da neko ima 15-20 miliona i da bude na klupi? Ne bih se iznenadio da vidim Gnarbya kao za Elf ponekad u napadu. Lewa se ne smije preplatiti. Svaka njemu čast na svemu, ali ima 33 godine, u augustu puni 34 i ima još jednu sezonu na najvećem nivou. Dao bih mu masnu platu ali za godinu dana, nikako više.
Nama treba jedan kvalitetni veznjak koji imal malo kreativnosti. U ovakvim utakmicama se vidi koliko nam nedostaje Thiago. Možemo pričati koliko hoćemo da se ne osjeti njegov odlazak, što je u 99% utakmica tačno, ali ovo je jedna od onih utakmica na kojima bi on razbijao protivnika sa svojim ubitačnim dodavanjima.
Otišao Alaba, došao Upamecano, platili smo ga 42 miliona eura, jesmo li doživjeli upgrade s njim??? To možemo analizirati na kraju sezone. Evo Alaba će uzeti i La ligu, a igrat će i polufinale sa Realom, istim Realom kojeg nose 36 godišnji Modrić i fudbalski velemajstor koji ima 34 godine u vidu Benzeme.
Jako zanimljiva situacija. Neka Hasan malo razgovara sa sobom, pa neka se zapita da li je ova odluka i dugogodišnji ugovor za ovog trenera bila mudra odluka.
Ovako malo hladne glave napisati neke stvari.
Igra u prvom poluvremenu katastrofalna, s druge strane Villareal je sretno i spretno zabio prvi gol. Neshvatljiva je greška Neuera zbog kojeg smo mogli primiti gol sa 50 metara, ukazao mi se Dejan Stanković u duelu Schalkea i Intera kada je na identičan način primio gol, ovaj put smo dobro prošli.
Naši igrači su visoko postavljeni, a par loših dodavanja rezultira brzim kontrama koje su nas uništavale. Pa fudbalski amater koji je pogledao 10 utakmica u životu vidi da takva igra ne prolazi, samo Nagelsmann gura nešto što je suicidno. Ovo sve liči na jeftinu kopiju nečega što je Flick igrao.
Zapitajmo se šta bi večeras bilo da smo igrali protiv kvalitetniji ekipe. Ja mislim da bi epilog bio Gladbach.
Idemo doći sebi, pa izbaciti Špance, a onda neka nam je dragi Bog na pomoći. Vrijeme je da i mi negdje "nastradamo", dosta smo trpali mnogima sve ove sezone.
Treba se riješiti igrački kadar za sljedeću sezonu. Ne mogu nam ostati Gnarby, Sane i Coman. Da neko ima 15-20 miliona i da bude na klupi? Ne bih se iznenadio da vidim Gnarbya kao za Elf ponekad u napadu. Lewa se ne smije preplatiti. Svaka njemu čast na svemu, ali ima 33 godine, u augustu puni 34 i ima još jednu sezonu na najvećem nivou. Dao bih mu masnu platu ali za godinu dana, nikako više.
Nama treba jedan kvalitetni veznjak koji imal malo kreativnosti. U ovakvim utakmicama se vidi koliko nam nedostaje Thiago. Možemo pričati koliko hoćemo da se ne osjeti njegov odlazak, što je u 99% utakmica tačno, ali ovo je jedna od onih utakmica na kojima bi on razbijao protivnika sa svojim ubitačnim dodavanjima.
Otišao Alaba, došao Upamecano, platili smo ga 42 miliona eura, jesmo li doživjeli upgrade s njim??? To možemo analizirati na kraju sezone. Evo Alaba će uzeti i La ligu, a igrat će i polufinale sa Realom, istim Realom kojeg nose 36 godišnji Modrić i fudbalski velemajstor koji ima 34 godine u vidu Benzeme.
Jako zanimljiva situacija. Neka Hasan malo razgovara sa sobom, pa neka se zapita da li je ova odluka i dugogodišnji ugovor za ovog trenera bila mudra odluka.
Moze i gore svakako. Kad u revansu pomisli da mora sa 3 nazad. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.