Ne znam brate za City ili Liverpool, ali znam da su Suarez i Griezmann do juce igrali u Barci.
Znam da ne bi imao ništa protiv da u Barci vidim npr. Oblaka, De Paula, Felixa, Gimeneza (iako nije igrao sinoc), Lodija, Llorentea, Lemara
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Ne znam brate za City ili Liverpool, ali znam da su Suarez i Griezmann do juce igrali u Barci.
Pala jeste, ali je i dalje jača od te 2 lige.NisamInSajder je napisao/la: ↑07 apr 2022, 23:26
A i treba skontati više da je La Liga kvalitetom pala, prestigli su je i Bundesliga i Seria A.
Ovo zadnje je bas pucanje u koljena samom sebi.NisamInSajder je napisao/la: ↑07 apr 2022, 23:26Ma Eintracht odlično pripremljena ekipa, imaju dobrog trenera sa modernim i dobrim stilom fudbala. Za ovu Barcelonu se moglo pretpostavljati da će imati problema sa ekipama koje igraju dinamično, agresivno, koje žele da naprave haos na terenu trkom. Ali, mogu ovo Xavi i ekipa proći.
U El Classicu je mnogo pomogao i Ancelotti, svojom taktikom i selekcijom igrača.
A i treba skontati više da je La Liga kvalitetom pala, prestigli su je i Bundesliga i Seria A.
Trofeji i rezultate donose 4-5 ekipa koje tada izbore Europu, tako da to i nije toliko mjerodavno. La Liga po tome i jeste druga liga na svijetu. Ali, ako gledaš sredinu tablice ili donji dio (na što sam prvenstveno mislio), mislim da je to na strani drugih liga. EPL daleko (zbog silnog novca kojeg oni imaju), Bundesliga i Serija A su tu negdje, ali bih dao prednost tim ekipama uvijek. Recimo Wolfsburg, Stturgart, Bielefeld su kvalitetniji od Levantea, Mallorce, Cadiza ili Raya, Espanyola, ili u drugom slučaju Udinese, Genoa, Bologna itd.JoeBleck je napisao/la: ↑07 apr 2022, 23:34Ovo zadnje je bas pucanje u koljena samom sebi.NisamInSajder je napisao/la: ↑07 apr 2022, 23:26Ma Eintracht odlično pripremljena ekipa, imaju dobrog trenera sa modernim i dobrim stilom fudbala. Za ovu Barcelonu se moglo pretpostavljati da će imati problema sa ekipama koje igraju dinamično, agresivno, koje žele da naprave haos na terenu trkom. Ali, mogu ovo Xavi i ekipa proći.
U El Classicu je mnogo pomogao i Ancelotti, svojom taktikom i selekcijom igrača.
Siguran sam da nisi ozbiljan kad si ovo napisao.Apsolutno ni jedan jedini argument nemas.
La Liga jeste u padu ali i kao takva i dalje uz EPL.Rezultati i sami trofeji govore za sebe.
Mozes li se sjetiti zadnje titule jednog kluba Serije A ili BuLija ? Cisto onako da nas nostalgija zatrese?
Jel treba da iznosimo cinjenice da su ekipe La lige u zadnjih 10 godina osvojili vise titula nego svi ostali zajedno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.