NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ono što se godinama potencira, ulaganje u omladinski pogon. Sigurno da će ova simbolična podrška biti dodatna motivacija Čelikovoj djeci da rade bolje, a također pokazatelj djeci i roditeljima iz drugih fudbalskih škola u Zenici da je Čelik institucija i da se niko ne može porediti s njim
Poštovanje svakom za rad u bilo kojem sportu ali u fudbalu se zna ko je gigant i institucija. 
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Samo ako Bog da kada se račun odblokira i kada se počne poslovati i raditi preko čelikovog računa, onda će tek da krenu lijepe stvari, pogotovo sa sponzorima tipa ArcelorMittal, mislim da će nam biti nebo granica
Na nama je da guramo koliko možemo,da se učlanimo, kupujemo karte i dolazimo na stadion !!

Na nama je da guramo koliko možemo,da se učlanimo, kupujemo karte i dolazimo na stadion !!
Istog sam misljenja. Odblokiran racun bi nam mnoga vrata otvorio.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 12:00Samo ako Bog da kada se račun odblokira i kada se počne poslovati i raditi preko čelikovog računa, onda će tek da krenu lijepe stvari, pogotovo sa sponzorima tipa ArcelorMittal, mislim da će nam biti nebo granica![]()
Na nama je da guramo koliko možemo,da se učlanimo, kupujemo karte i dolazimo na stadion !!![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
dinodino2019
- Kontakt:
Bitnije je odblokirat racun nego uci u Premijer ligu, kad odblokiramo racun utrkivat ce se da nam budu sponzori, ali treba sad u ovim vremenima dati podrsku klubu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
IndependenT
- Kontakt:
Eto ne treba farbat
Re: Re: NK Čelik Zenica
Već je @rz88 pisao o tome. Klub je probao ovu varijantu, ali nije bilo uspjeha. Stolice su previše izblijedile...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Koji se novac oprao preko BP,uloženi fol milioni a ni stolice nisu sve nove stavljena,o travnjaku da ne govorim.
Vec dugo godina marka nije izdvojena za BP osim mozda sto Alba nesto radi
Od smrti Huse Smajlovica nas stadion je u drugom planu tako da se samo ne moze odrzavati.
Jest nešto malo,ali ništa specijalno. Ja govorim o "milionima" kad se ko biva ulagalo. Ja mislim da bi sa milion,dva od NSBiH,kantona,grada moglo puno stvari uraditi. Mi trebamo raditi na jačanju kluba,jer jakim klubom imat će mo I bolju poziciju u vezi stvari na BP.
Jbg da je Celik vlasnik stadiona mogla bi se koja i akcija pokrenuti u vidu donacija.Ovako sve grad moze zaustavit i da hocemo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Evo opet nešto papreno.....
Novi generalni direktor!?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Germain Kouadio novi igrač, vratio se ovdje, raditi će na Almy a igrati za nas besplatno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Odblokiran racun ce sigurno olaksati rad, ali nisam siguran da ce se utrkivati. Poenta mog odgovora jeste da se ne trebamo previse zanositi. I sa otvorenim racunom mi trcimo uzbrdo, samo sto sa otvorenim racunom nemamo prepona na stazi.dinodino2019 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 17:10Bitnije je odblokirat racun nego uci u Premijer ligu, kad odblokiramo racun utrkivat ce se da nam budu sponzori, ali treba sad u ovim vremenima dati podrsku klubu
Fuad Kasumovic novi 12ti igrac?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Natkrivanje istoka 
Dresovi i oprema sa Mittal logom. Pretpostavka od mene
BH Telekom sponzor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.