7 golova na domacem terenu u 2 meca je sramotno za evropskog prvaka.. mozda nema plata pa nece da se trude

Malo Kepu na gol staviti slobodno..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ja mu vala mogu zamjerit za onu budalastinu uvijek.Cak je jos jednom poslije toga u drugom poluvremenu bespotrebno dugo cekao sa izbacivanjem lopte.TheShed je napisao/la: ↑07 apr 2022, 00:55Nema one energije kao u prošloj sezoni to je vidljivo, a da ne pričamo o tome kako u Reala u napadu igra Benzema dok je kod nas Lukaku koji ne može sa dva metra zabiti gol. Havertz opet najbolji večeras, Mendyju ne mogu zamjeriti zbog kiksa jer je u prošloj sezoni protiv Reala imao par nevjerovatnih odbrana koje su na kraju rezultirale osvajanjem LP.
Ma kad uzmes sva desavanja iz ove sezone na kraju se dodje do tog da se dobro i gura. Pocevsi od abnormalnog broja povreda,nerijesenih statusa sa ugovorima pa do onog Lukakuovog intervjua i na kraju slag na tortu ovo sa Abramovicem. Kad sve to uzmes u obzir dodjes do tog da prilicno dobto stojimo obzirom na okolnosti.jose je napisao/la: ↑07 apr 2022, 09:11Sad još fali poraz od Palasa u kupu i da se sastave 3 poraza u 3 različita takmičenja. A kakvo je stanje duha ekipe, ne bi bilo iznenađenje.
Ne znam šta se više odugovlači sa prodajom.
Odavno se trebalo krenuti sa pregovorima sa igračima kojima ove ili naredne sezone ističe ugovor, a i skautirati nova pojačanja.
Protiv Southamtona treba tražiti pobjedu. Nisu daleko pratioci, ne valja se uvaljivati u probleme pred kraj sezone.Pensioner26 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 20:56Ja zadovoljan bodom sad sa Southamptonom, i prolaskom
na guzove protiv Palacea.
Upravo tako, svakako su male šanse za prolaz u Madridu. Pušu nam za vrat u ligi Arsenal i Tottenham, ne bi bilo dobro zakomplikovati situaciju oko mjesta koja vode u LP sljedeće sezone.jose je napisao/la: ↑08 apr 2022, 08:47Protiv Southamtona treba tražiti pobjedu. Nisu daleko pratioci, ne valja se uvaljivati u probleme pred kraj sezone.Pensioner26 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 20:56Ja zadovoljan bodom sad sa Southamptonom, i prolaskom
Ja kazem sa trenutnim stavom igrača na terenu i svemu oko ekipe, ja prezadovoljan iksom. Naravno da bi pobjeda bila dragocjena, ali očekivao sam je i protiv Reala, samo me razočaraju.TheShed je napisao/la: ↑08 apr 2022, 18:11Upravo tako, svakako su male šanse za prolaz u Madridu. Pušu nam za vrat u ligi Arsenal i Tottenham, ne bi bilo dobro zakomplikovati situaciju oko mjesta koja vode u LP sljedeće sezone.jose je napisao/la: ↑08 apr 2022, 08:47Protiv Southamtona treba tražiti pobjedu. Nisu daleko pratioci, ne valja se uvaljivati u probleme pred kraj sezone.Pensioner26 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 20:56Ja zadovoljan bodom sad sa Southamptonom, i prolaskom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.